Na ugye 😛
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Na ugye 😛
Nincs itt senki? oo/
Hééj :grr: 😀
Hihi 😉
Holnap Magyar-Svéd.
Nem tudom ki milyen időközönként jár a blogon, de tegnap óta ‘pár’ változtatást eszközöltem. :siffle:
https://blog.vizipipafan.hu/megujul-a-blog.html
Véleményeket és ötleteket kommentbe írjatok már. Természetesen aki hibát talál arról is értesítsetek. :gene:
Véleményeket és ötleteket kommentbe írjatok már. Természetesen aki hibát talál arról is értesítsetek. :gene:
Pont ma néztem fel blogra, egész jó lett, majd írok oda is, ha lesz erőm. 😀
annyira nemtudom milyen dohányt vegyek..
250grammot akarok venni szultánban, max masah talán belefér, van valami ajánlat?
feltétel talán annyi hogy rendesen érezhető ízű dohány legyen.:]
Masahból nekem a szedres jött be a legjobban.
nekem hiányzik a rutinmozdulat, miszerint onnan egyből a fórumra át tudok jönni egy kattintással
nekem hiányzik a rutinmozdulat, miszerint onnan egyből a fórumra át tudok jönni egy kattintással
Bal oldali oszlop – Linkek és ott van. Úgy 1 kattintás + kis görgetés. A Fórum menüponthoz meg szöveg fog kerülni és némi leírás + tanácsok és végül egy link. Így meg 2 kattintás lesz. 🙂
okés köszi
ennyire még nem mértem fel 🙂
egyébként jól néz ki 😉 itt is lesz változtatás?
ennyire még nem mértem fel 🙂
egyébként jól néz ki 😉 itt is lesz változtatás?
Köszi, igen. Tervező asztalon a VPF 4.0 generáció. Minden oldalam megújul, frissül. Csak idő kérdése, de újévre már lehet meg lesz. 🙂
Kicsit rágyúrok a SEO-ra, a keresők általi forgalomra. Az új oldalak nem tartalmilag fognak újítást hozni, most először. Eddig minden új oldal főként tartalmilag, funkciókban bővítette az oldalakat. Most előtérbe kerül a ‘valid’-ság, azaz a kompatibilitás, szabványosság. A SEO-t még segíti is. Új kinézetet fog kapni a fórum és új funkciókat is. Továbbá az új fórum már SEF is lesz, ahogy az új blog is.
Kavarodás elkerülése érdekében: SEO – kereső optimalizálás a megfelelő tartalommal, SEF – keresőbarát felépítés, url-ek,
Szóval lesz majd min rágni magatokat. 😀
250grammot akarok venni szultánban, max masah talán belefér, van valami ajánlat?
Al waha cola, al waha kiwi, nakhla 2 alma, al masah fahéj, al masah citrom,al waha banán most így hirtelen ennyi erősebb ízű dohány jut eszembe!
Al waha cola, al waha kiwi, nakhla 2 alma, al masah fahéj, al masah citrom,al waha banán most így hirtelen ennyi erősebb ízű dohány jut eszembe!
szerintem a fahéjnak nincs erős fahéj íze. AS fahéjnak finom, erős fahéj íze van. PM 3 almának is erős, waha kólának sem annyira szvsz. Áfonya, szeder, citrom, eper. Ezeknek erős ízük van Masahból, az biztos.
Én az utóbbi időbe egyáltalán nem szívok már Masah-ot, mivel nekem minden íze “ugyanolyan” és szvsz egyiknek sincs erős íze. Az egyetlen ami szerintem finom és szívesen szívom az a citrom. (…meg talán a szeder) De a többit már nagyon nem szeretem… Al Sultannak sokkal erősebbek és finomabbak az ízei.
De lehet annyi az egész, hogy már unom az AM-t, az AS pedig most került nem rég a hazai piacra…
Először leírtam és elküldtem, mint gondolkodtam volna… Syska, ha megkérlek áthelyezed az Al-Masah témába? Köszi
szerintem a fahéjnak nincs erős fahéj íze. AS fahéjnak finom, erős fahéj íze van. PM 3 almának is erős, waha kólának sem annyira szvsz. Áfonya, szeder, citrom, eper. Ezeknek erős ízük van Masahból, az biztos.
az áfonya az lepkefing. a szeder lebutított változata. kb ugyanaz az íz csak sokkal gyengébb
Megvan a phunnelem. 🙂 majd tesztelem, csak még nem volt egyiptomi csonk. Viszont van mizó is 😛
nagy meglepődésemre közeli boltban már lehet kapni Al Masah-t.
vettem viszont egy EN trópusi vegyes gyümölcsöt, ami életem második dohánya volt.
szívásnál felidéződtek bennem a régi idők 😀 nagyon finom, egyik kedvencem még mindig.
vettem viszont egy EN trópusi vegyes gyümölcsöt, ami életem második dohánya volt.
szívásnál felidéződtek bennem a régi idők 😀 nagyon finom, egyik kedvencem még mindig.
Én valahogy ugyanígy vagyok az EN sárgadinnyével.
Kb féléve nem szívtam,de hamarosan veszek 🙂
Uhh ez a serbetli mentol nagyon durva! Rettenetesen sok füst és az íze is kellemes.
Megkérdezhetném szolidan, hogy honnan a fenéből van mindenkinek serbetli dohánya? :-/
Nekem ismerőstől.
És hogy megadjam a módját szereztem szamovárt is.. xD
tatitól kaptunk Csokit a nyaralás folyamán, ill. gobblertől vettük a rózsát. Ezer köszönet mindkettetjüknek! :amen: :super: 🙂 Már csak a kókusz bizserget, azt kéne kipróbálni. 😀
Én is nagyokat nézek :cote:
Wraith írt egy pipát azt én már el bizniszeltem vele
Warz is írt arrol nem tudok
És az elöbb rossz (illetve más e-mailt) írtál. 🙂
Jaja,akkor vele kevertem.
1héttel ezelött még megvolt.
Milyen fajtád van? Szocreálos alumíniumos, vagy régebbi, esztétikusabb darab?
Régebbi esztétikus. 🙂 Ezüst, de már árammal működik. Kell majd hozzá csinálnom egy új kábelt, mert a régi konnektor bemenete van sajnos. :/
Régebbi esztétikus. 🙂 Ezüst, de már árammal működik. Kell majd hozzá csinálnom egy új kábelt, mert a régi konnektor bemenete van sajnos. :/
Azért a szamovár az szamovár…a teázáshoz ad egy külön fílinget…Sokmindneki úgy gondoja, hogy az orosz kultúra kb. egyenlő a kommunizmussal, pedig baromira nem…Annyi minden van abban az országban…Valami hihetetlen…ennyi előnye volt a gimnáziumi oroszóráknak…
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.