A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86664
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Na ugye 😛

, Hozzászólás ID: #86665
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Nincs itt senki? oo/

, Hozzászólás ID: #86666
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Molnár írta korábban:
    Nincs itt senki? oo/

Hééj :grr: 😀

, Hozzászólás ID: #86667
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Hihi 😉

Holnap Magyar-Svéd.

, Hozzászólás ID: #86668
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Nem tudom ki milyen időközönként jár a blogon, de tegnap óta ‘pár’ változtatást eszközöltem. :siffle:

https://blog.vizipipafan.hu/megujul-a-blog.html

Véleményeket és ötleteket kommentbe írjatok már. Természetesen aki hibát talál arról is értesítsetek. :gene:

, Hozzászólás ID: #86669
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    sYska/!/ írta korábban:
    Nem tudom ki milyen időközönként jár a blogon, de tegnap óta ‘pár’ változtatást eszközöltem. :siffle:

Véleményeket és ötleteket kommentbe írjatok már. Természetesen aki hibát talál arról is értesítsetek. :gene:

Pont ma néztem fel blogra, egész jó lett, majd írok oda is, ha lesz erőm. 😀

, Hozzászólás ID: #86670
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

annyira nemtudom milyen dohányt vegyek..

250grammot akarok venni szultánban, max masah talán belefér, van valami ajánlat?

feltétel talán annyi hogy rendesen érezhető ízű dohány legyen.:]

, Hozzászólás ID: #86671
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Masahból nekem a szedres jött be a legjobban.

, Hozzászólás ID: #86672
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    sYska/!/ írta korábban:

nekem hiányzik a rutinmozdulat, miszerint onnan egyből a fórumra át tudok jönni egy kattintással

, Hozzászólás ID: #86673
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Riccio írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

nekem hiányzik a rutinmozdulat, miszerint onnan egyből a fórumra át tudok jönni egy kattintással

Bal oldali oszlop – Linkek és ott van. Úgy 1 kattintás + kis görgetés. A Fórum menüponthoz meg szöveg fog kerülni és némi leírás + tanácsok és végül egy link. Így meg 2 kattintás lesz. 🙂

, Hozzászólás ID: #86674
    riccio
    Felhasználó
    Riccio

okés köszi

ennyire még nem mértem fel 🙂

egyébként jól néz ki 😉 itt is lesz változtatás?

, Hozzászólás ID: #86675
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Riccio írta korábban:
    okés köszi

ennyire még nem mértem fel 🙂

egyébként jól néz ki 😉 itt is lesz változtatás?

Köszi, igen. Tervező asztalon a VPF 4.0 generáció. Minden oldalam megújul, frissül. Csak idő kérdése, de újévre már lehet meg lesz. 🙂

Kicsit rágyúrok a SEO-ra, a keresők általi forgalomra. Az új oldalak nem tartalmilag fognak újítást hozni, most először. Eddig minden új oldal főként tartalmilag, funkciókban bővítette az oldalakat. Most előtérbe kerül a ‘valid’-ság, azaz a kompatibilitás, szabványosság. A SEO-t még segíti is. Új kinézetet fog kapni a fórum és új funkciókat is. Továbbá az új fórum már SEF is lesz, ahogy az új blog is.

Kavarodás elkerülése érdekében: SEO – kereső optimalizálás a megfelelő tartalommal, SEF – keresőbarát felépítés, url-ek,

Szóval lesz majd min rágni magatokat. 😀

, Hozzászólás ID: #86676
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    cyp írta korábban:

250grammot akarok venni szultánban, max masah talán belefér, van valami ajánlat?

Al waha cola, al waha kiwi, nakhla 2 alma, al masah fahéj, al masah citrom,al waha banán most így hirtelen ennyi erősebb ízű dohány jut eszembe!

, Hozzászólás ID: #86677
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    Somika írta korábban:
    cyp írta korábban:

Al waha cola, al waha kiwi, nakhla 2 alma, al masah fahéj, al masah citrom,al waha banán most így hirtelen ennyi erősebb ízű dohány jut eszembe!

szerintem a fahéjnak nincs erős fahéj íze. AS fahéjnak finom, erős fahéj íze van. PM 3 almának is erős, waha kólának sem annyira szvsz. Áfonya, szeder, citrom, eper. Ezeknek erős ízük van Masahból, az biztos.

, Hozzászólás ID: #86678
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Én az utóbbi időbe egyáltalán nem szívok már Masah-ot, mivel nekem minden íze “ugyanolyan” és szvsz egyiknek sincs erős íze. Az egyetlen ami szerintem finom és szívesen szívom az a citrom. (…meg talán a szeder) De a többit már nagyon nem szeretem… Al Sultannak sokkal erősebbek és finomabbak az ízei.

De lehet annyi az egész, hogy már unom az AM-t, az AS pedig most került nem rég a hazai piacra…

Először leírtam és elküldtem, mint gondolkodtam volna… Syska, ha megkérlek áthelyezed az Al-Masah témába? Köszi

, Hozzászólás ID: #86679
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    Gábor írta korábban:
    Somika írta korábban:

szerintem a fahéjnak nincs erős fahéj íze. AS fahéjnak finom, erős fahéj íze van. PM 3 almának is erős, waha kólának sem annyira szvsz. Áfonya, szeder, citrom, eper. Ezeknek erős ízük van Masahból, az biztos.

az áfonya az lepkefing. a szeder lebutított változata. kb ugyanaz az íz csak sokkal gyengébb

, Hozzászólás ID: #86680
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Megvan a phunnelem. 🙂 majd tesztelem, csak még nem volt egyiptomi csonk. Viszont van mizó is 😛

, Hozzászólás ID: #86681
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

nagy meglepődésemre közeli boltban már lehet kapni Al Masah-t.

vettem viszont egy EN trópusi vegyes gyümölcsöt, ami életem második dohánya volt.

szívásnál felidéződtek bennem a régi idők 😀 nagyon finom, egyik kedvencem még mindig.

, Hozzászólás ID: #86682
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    cyp írta korábban:
    nagy meglepődésemre közeli boltban már lehet kapni Al Masah-t.

vettem viszont egy EN trópusi vegyes gyümölcsöt, ami életem második dohánya volt.

szívásnál felidéződtek bennem a régi idők 😀 nagyon finom, egyik kedvencem még mindig.

Én valahogy ugyanígy vagyok az EN sárgadinnyével.

Kb féléve nem szívtam,de hamarosan veszek 🙂

, Hozzászólás ID: #86683
    youri
    Felhasználó
    youri

Uhh ez a serbetli mentol nagyon durva! Rettenetesen sok füst és az íze is kellemes.

, Hozzászólás ID: #86684
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Megkérdezhetném szolidan, hogy honnan a fenéből van mindenkinek serbetli dohánya? :-/

, Hozzászólás ID: #86685
    youri
    Felhasználó
    youri
    wakummaci írta korábban:
    Megkérdezhetném szolidan, hogy honnan a fenéből van mindenkinek serbetli dohánya? :-/

Nekem ismerőstől.

, Hozzászólás ID: #86686
    youri
    Felhasználó
    youri

És hogy megadjam a módját szereztem szamovárt is.. xD

, Hozzászólás ID: #86687
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    wakummaci írta korábban:

tatitól kaptunk Csokit a nyaralás folyamán, ill. gobblertől vettük a rózsát. Ezer köszönet mindkettetjüknek! :amen: :super: 🙂 Már csak a kókusz bizserget, azt kéne kipróbálni. 😀

, Hozzászólás ID: #86688
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Én is nagyokat nézek :cote:

, Hozzászólás ID: #86689
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    Edem írta korábban:
    öhhh nem Molnár-te kevered

Wraith írt egy pipát azt én már el bizniszeltem vele

Warz is írt arrol nem tudok

És az elöbb rossz (illetve más e-mailt) írtál. 🙂

Jaja,akkor vele kevertem.

1héttel ezelött még megvolt.

, Hozzászólás ID: #86690
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    Youri írta korábban:

Milyen fajtád van? Szocreálos alumíniumos, vagy régebbi, esztétikusabb darab?

, Hozzászólás ID: #86691
    youri
    Felhasználó
    youri
    Kormi írta korábban:
    Youri írta korábban:

Régebbi esztétikus. 🙂 Ezüst, de már árammal működik. Kell majd hozzá csinálnom egy új kábelt, mert a régi konnektor bemenete van sajnos. :/

, Hozzászólás ID: #86692
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    Youri írta korábban:
    Kormi írta korábban:

Régebbi esztétikus. 🙂 Ezüst, de már árammal működik. Kell majd hozzá csinálnom egy új kábelt, mert a régi konnektor bemenete van sajnos. :/

Azért a szamovár az szamovár…a teázáshoz ad egy külön fílinget…Sokmindneki úgy gondoja, hogy az orosz kultúra kb. egyenlő a kommunizmussal, pedig baromira nem…Annyi minden van abban az országban…Valami hihetetlen…ennyi előnye volt a gimnáziumi oroszóráknak…

, Hozzászólás ID: #86693
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    wakummaci írta korábban:

Szintén ismerős hozta.

2009-es zárjegy van rajta, még nagyon friss. Kegyetlen… :langue2:

30 bejegyzés megtekintése - 4,591-4,620 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.