Youri írta korábban:
Amúgy itt kinek mi köze hozzá, hogy vásárlás után mit csinál a cuccal???
Ez nem mindenkinek a magánügye?
+ Syska is adott már el nem egy dolgot amit rendelt külföldről. Ennyi erővel őt is lehetne köpködni..
És igen, aki megveszi drágábban az meg is érdemli magának. Amúgy a vatera meg ebből áll. Valaki beszerez valamit olcsóbban és eladja drágábban.
Először megvédeném magam. 🙂 Adtam el már vagy 5-6 dolgot, ez tény. Viszont olcsóbban, kis haszonnal. Továbbá az ilyen bevételekből tartom fent az oldalt, fórumot. Ezen bevételekből tudok venni az újdonságokból, hogy tesztelni tudjam.
+Admin-t nem köpködünk. :diable:
Továbbá:
Vitának van témája! .. de, tudjátok azt is, hogy nem tűröm a veszekedést és az eszetlen vitát.
Végigolvastam ezt a pár veszekedős oldalt…
Ellenintézkedések:
[*:3jpqpsnb]Most azonnal befejezitek vagy a dühöngőbe mentek és ott is ésszel!
[*:3jpqpsnb]A csoportos rendeléseknél maximáljuk, hogy 1 fő max 2db Razan-t, 2db Vortex-et rendelhet.
[*:3jpqpsnb]Gukrisz, sajnos több a baj veled, mint az összes többi taggal. Évek óta nem volt ennyi gond… vegyél vissza.
(Én szóltam neki, hogy írja át az életkorát, mivel szabályzatba le van kötve, hogy +18, azonban reménykedtem, hogy belerázódik a fórum életbe.)
Én is láttam amúgy vaterán. Csodálkoztam is… vortex kerámiát spec nem láttam. Az AF dohányokat viszont igen.
Gukrisz: 11 évesen ne akarj üzletelgetni. Keményen megüthetik a szüleid bokáját emiatt… Ne akarj jótékonykodni másokkal, hogy küldesz nekik vaterán. Arra már van egy Sanyi2 nevű ember.
Sihu írta korábban:
srácok akkor most én is beszállok zöldfülűként, mert nagyon nem tetszik amit itt látok
azért reggeltem mert egy hihetetlenül baráti hangulatú kultúrált, informatív fórumot láttam, fantasztikus közösséggel, de pár hete ez elkezdett változni és nem akarom megbántani a kis 11 éves barátunkat, de ez főként az ő hibájából volt, szal ahelyett, hogy még most is neked áll feljebb és nem tiszteled a tapasztaltabb, értelmesebb társaidat, én a helyedbe kurvára meghúznám magam
(elnézést mindenkitől, de ez kikívánkozott )
és természetesen mindenkinek további jó fórumozást, remélem marad a régi hangulat 😉
Igazad van, csak kevés időm van figyelni. Azonban igyekszem ismét a jó közösségi hangulatot visszahozni. :cote:
Gábor írta korábban:
ez nem te vagy, ecsém?
Gábor, te magad is jócskán fiatal vagy, tehát csak visszafogottan szólhatnál. 😉
[vonal][/vonal]
cyp írta korábban:
Itt vannak a képek a Török sárgadinnyés dohányról. Serbetli a márkája. valaki tud róla többet? egyébként baromi finom.
Ja, és nem mellékesen rettenetesen tocsogott a lében, talán jobban mint a masah dohányok, rettenet sok volt benne. viszont nem volt egészen aprított, voltak nagyobb darabok.
Ilyen a Serbetli. Mázlid van, keveseknek sikerül szereznie. Jobb az Al Fakher-nél is. Tocsogásnak pedig örülni kell. Bő füstöt hozzá!
cyp írta korábban:
hát mostanában sajna elég gyenge a Gávölgyi showk 🙁
Egyetértek. Bár erről lemaradtam, mivel egyesek vitáját kellett olvasgatnom itt…
Majd letöltöm a net-ről és megnézem. 🙂