A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86634
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    Quote:
    Lehet hogy kivan irva valahol, de érdeklődnék hogy a kedvezményes “kupon” kód amit kaptunk az csak 1 vortex termék vásárlására jogosít?

Ezt Gukrisztól másoltam, a szultán kincsei topikról!Egyértelműen megakarja venni olcsón a vortexet h aztán 1-2 ezerrel többért adja el!Ilyen dilettáns,tolvaj,rabló magatartást is rég láttam!Te honnan jöttél?****?

, Hozzászólás ID: #86635
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229
    Somika írta korábban:
    Quote:
    Lehet hogy kivan irva valahol, de érdeklődnék hogy a kedvezményes “kupon” kód amit kaptunk az csak 1 vortex termék vásárlására jogosít?

Ezt Gukrisztól másoltam, a szultán kincsei topikról!Egyértelműen megakarja venni olcsón a vortexet h aztán 1-2 ezerrel többért adja el!Ilyen dilettáns,tolvaj,rabló magatartást is rég láttam!Te honnan jöttél?Izraelből?

Gondolj bele,ha most 11évesen kihasznál mindenkit,minimális nyereségért.

Mi lesz később?

, Hozzászólás ID: #86636
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542
    Molnár írta korábban:
    Somika írta korábban:

Ezt Gukrisztól másoltam, a szultán kincsei topikról!Egyértelműen megakarja venni olcsón a vortexet h aztán 1-2 ezerrel többért adja el!Ilyen dilettáns,tolvaj,rabló magatartást is rég láttam!Te honnan jöttél?Izraelből?

Mi lesz később?

Durva a tag 😛

, Hozzászólás ID: #86637
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Nézi valaki ma a Gávölgyi Showt vagy a Kész Átverést??

Én már nagyon rá vagyok feszülve :ooo

, Hozzászólás ID: #86638
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

én nagy Gálvölgyi rajongó vagyok……nézem VAZZE….

, Hozzászólás ID: #86639
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Csak kár,hogy havonta van,többet érdemelne,szerintem :cote:

, Hozzászólás ID: #86640
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

hát mostanában sajna elég gyenge a Gávölgyi showk 🙁

, Hozzászólás ID: #86641
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Amúgy itt kinek mi köze hozzá, hogy vásárlás után mit csinál a cuccal???

Ez nem mindenkinek a magánügye?

+ Syska is adott már el nem egy dolgot amit rendelt külföldről. Ennyi erővel őt is lehetne köpködni..

És igen, aki megveszi drágábban az meg is érdemli magának. Amúgy a vatera meg ebből áll. Valaki beszerez valamit olcsóbban és eladja drágábban.

, Hozzászólás ID: #86642
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542
    Youri írta korábban:

+ Syska is adott már el nem egy dolgot amit rendelt külföldről. Ennyi erővel őt is lehetne köpködni..

És igen, aki megveszi drágábban az meg is érdemli magának. Amúgy a vatera meg ebből áll. Valaki beszerez valamit olcsóbban és eladja drágábban.

Ja csak nem mások kihasználásával, (közös rendelés,kupon) és kamuzások közepette kellene szerintem…

, Hozzászólás ID: #86643
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

Múlt hétvégén , nálunk tartották a Magyar Pártiumi napokat, volt sütés főzés, sok kultúra,(sör) műsor, koncert….volt Dolly (nagyon fiatalosan mozgott…ahhoz képes hogy….Médiász (Maksa Zoltán zenekara , meg 2 szám közt paródia….), Rúzsa Magdi, Takács Tamás Blues band.Akartam csinálni fotót Dollyval, de bazi nagy tolongás volt, feladtam.Jó lett volna a gyűjteményembe.

de a koncert nagyon szupi volt….és a mozgása……nem hiszem el hány éves….

Ákoska biszti ráharapna…. 😀

a fotón én vagyok, a szőke a barátnőm….

https://www.szatmar.ro/index.php?p=galle … &pid=15670

, Hozzászólás ID: #86644
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

Itt vannak a képek a Török sárgadinnyés dohányról. Serbetli a márkája. valaki tud róla többet? egyébként baromi finom.

Ja, és nem mellékesen rettenetesen tocsogott a lében, talán jobban mint a masah dohányok, rettenet sok volt benne. viszont nem volt egészen aprított, voltak nagyobb darabok.

, Hozzászólás ID: #86645
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    cyp írta korábban:

már legalább 3-4 éve nem tudom nézni őket

, Hozzászólás ID: #86646
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    Youri írta korábban:

jah. bratyód meg a wckefe. vagy az erhád volt? :happy1:

, Hozzászólás ID: #86647
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    Somika írta korábban:
    Somika írta korábban:
    Basszus nem bírom ki h ne a vortexbe tömjek, de nem akarok egyedül ,mert 25-30G dohány megy el!Amúgy gondolkoztatok már azon h a világ összes vp dohányát, minden márkából összeöntenénk milyen íze lenne?(Jó dolgok jutnak eszembe a suliban :gene: )

A macska a hét kerámia közül pont a pukkanós fóliába csomagolt vortexemet tudta leborítani…Szerencsére az aljáról jött csak le egy pici rész de vissza lehet ragasztani…Csakhát az esztétika…De ilyen nincsen h pont a legdrágábbat és legértékesebbet tudja eltörni a 7 másik közül!És még csak egyszer használtam…GYŰLÖLÖM EZT A ** (örömlány) DÖGÖT!!!!!!!!!!!!!!!! :rougefaché:

Friss hírek: Sikerült megragasztani a vortexemet.Amit használtam:Vízüveg oldat.Párszáz forintos tétel és sok helyen lehet kapni.Cserépkályhák ragasztásához használják tehát bírja a hőt.

, Hozzászólás ID: #86648
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

Vizüveg ( ha jól emlékszem nátrium szilikát) oldat , jó, nem veszélyes, öntődébe ezzel ragasztják a homok matricát.

Egyik tulajdonsága hogy kicsit vezeti az áramot, reszeltem bele szénkefe grafitot, és ezzel javítottam meg az autó hátsó szélvédőn a megszakadt fűtőszálat.

, Hozzászólás ID: #86649
    youri
    Felhasználó
    youri
    Riccio írta korábban:
    Youri írta korábban:

jah. bratyód meg a wckefe. vagy az erhád volt? :happy1:

Erhard volt. 😀

, Hozzászólás ID: #86650
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    edhardy írta korábban:
    Molnár írta korábban:

Mi lesz később?

Durva a tag 😛

SOk szót kár erre vesztegetni!

Akinek nem szimpatikus a figura, ne álljon szóba vele.

Majd rájön, hogy ennyi volt a pályafutása a fórumon.

Magam részéről, levontam a megfelelő következtetést.

Ez a magatartás nem ide / de sehová sem/ való!

Szerencse, hogy nem az én fiam, mert sokkal több lenne a füle, mint a foga!

, Hozzászólás ID: #86651
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Youri írta korábban:

Először megvédeném magam. 🙂 Adtam el már vagy 5-6 dolgot, ez tény. Viszont olcsóbban, kis haszonnal. Továbbá az ilyen bevételekből tartom fent az oldalt, fórumot. Ezen bevételekből tudok venni az újdonságokból, hogy tesztelni tudjam.

+Admin-t nem köpködünk. :diable:

Továbbá:

Vitának van témája! .. de, tudjátok azt is, hogy nem tűröm a veszekedést és az eszetlen vitát.

Végigolvastam ezt a pár veszekedős oldalt…

Ellenintézkedések:

[*:3jpqpsnb]Most azonnal befejezitek vagy a dühöngőbe mentek és ott is ésszel!

[*:3jpqpsnb]A csoportos rendeléseknél maximáljuk, hogy 1 fő max 2db Razan-t, 2db Vortex-et rendelhet.

[*:3jpqpsnb]Gukrisz, sajnos több a baj veled, mint az összes többi taggal. Évek óta nem volt ennyi gond… vegyél vissza.

(Én szóltam neki, hogy írja át az életkorát, mivel szabályzatba le van kötve, hogy +18, azonban reménykedtem, hogy belerázódik a fórum életbe.)

Én is láttam amúgy vaterán. Csodálkoztam is… vortex kerámiát spec nem láttam. Az AF dohányokat viszont igen.

Gukrisz: 11 évesen ne akarj üzletelgetni. Keményen megüthetik a szüleid bokáját emiatt… Ne akarj jótékonykodni másokkal, hogy küldesz nekik vaterán. Arra már van egy Sanyi2 nevű ember.

Sihu írta korábban:

srácok akkor most én is beszállok zöldfülűként, mert nagyon nem tetszik amit itt látok

azért reggeltem mert egy hihetetlenül baráti hangulatú kultúrált, informatív fórumot láttam, fantasztikus közösséggel, de pár hete ez elkezdett változni és nem akarom megbántani a kis 11 éves barátunkat, de ez főként az ő hibájából volt, szal ahelyett, hogy még most is neked áll feljebb és nem tiszteled a tapasztaltabb, értelmesebb társaidat, én a helyedbe kurvára meghúznám magam

(elnézést mindenkitől, de ez kikívánkozott )

és természetesen mindenkinek további jó fórumozást, remélem marad a régi hangulat 😉

Igazad van, csak kevés időm van figyelni. Azonban igyekszem ismét a jó közösségi hangulatot visszahozni. :cote:

Gábor írta korábban:

ez nem te vagy, ecsém?

Gábor, te magad is jócskán fiatal vagy, tehát csak visszafogottan szólhatnál. 😉

[vonal][/vonal]

cyp írta korábban:
    Itt vannak a képek a Török sárgadinnyés dohányról. Serbetli a márkája. valaki tud róla többet? egyébként baromi finom.

Ja, és nem mellékesen rettenetesen tocsogott a lében, talán jobban mint a masah dohányok, rettenet sok volt benne. viszont nem volt egészen aprított, voltak nagyobb darabok.

Ilyen a Serbetli. Mázlid van, keveseknek sikerül szereznie. Jobb az Al Fakher-nél is. Tocsogásnak pedig örülni kell. Bő füstöt hozzá!

cyp írta korábban:

Egyetértek. Bár erről lemaradtam, mivel egyesek vitáját kellett olvasgatnom itt…

Majd letöltöm a net-ről és megnézem. 🙂

, Hozzászólás ID: #86652
    youri
    Felhasználó
    youri

Nem köpködésnek szántam. Senkibe sem akarok belekötni, csak mondtam, hogy szerintem mindenkinek a saját ügye hogy mit csinál a pipás eszközeivel. Milyen jogon szólunk bele? 😀

+ a rendelésnél emiatt fölösleges gátakat szabni, mert mindenkinek az a jó, ha minél többet rendel egy társaság.

Noh ezt lezárva a szultán kincseiben meddig van még lehetőségem megvenni a vortexet kedvezményesen?

, Hozzászólás ID: #86653
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

sYska írta:

Quote:
    A csoportos rendeléseknél maximáljuk, hogy 1 fő max 2db Razan-t, 2db Vortex-et rendelhet.

Úgy gondolom, más hibája miatt ne legyen hátrányban a többi ember.

Bár Te tudod!

, Hozzászólás ID: #86654
    gukrisz
    Felhasználó
    gukrisz
    • Hozzászólás: 245

Ha én vok a hibás most.. akkor nézzétek meg.. 1 razant rendeltem …

, Hozzászólás ID: #86655
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    akoska60 írta korábban:
    sYska írta:

Quote:
    A csoportos rendeléseknél maximáljuk, hogy 1 fő max 2db Razan-t, 2db Vortex-et rendelhet.

Úgy gondolom, más hibája miatt ne legyen hátrányban a többi ember.

Bár Te tudod!

Nem tudom szűrni az embereket… másoknak is már eszébe jutott ez…

Youri írta korábban:
    ….

Noh ezt lezárva a szultán kincseiben meddig van még lehetőségem megvenni a vortexet kedvezményesen?

Még bőven. 2 hónapig tart ez az akció ha jól emlékszek. 🙂

, Hozzászólás ID: #86656
    youri
    Felhasználó
    youri

Komolyan bakker, 5 percig tartott megtalálnom ezt a topikot és úgy hogy inkább már az e-mailok között kotorásztam ki… 😀

Noh a szultán kincseiben kapható phunnel az milyen?

Nagy különbség van az eredeti és e között?

, Hozzászólás ID: #86657
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Nekem bejön ez a Phunnel, nagyon jól műkődik, megvagyok elégedve vele. Annyi hibája van, hogy ha leteszem az asztalra, akkor ferdén áll, mivel az alja kicsit ferdén van megcsinálva. De lehet, hogy csak az enyém ilyen. Ez az egyetlen negatívuma…

Igaz, ‘eredetit’ nem próbáltam még, de nálam ez is jelentősen megnövelte mind a füstmennyiséget, mind az ízek erőséggét.

, Hozzászólás ID: #86658
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    gas írta korábban:
    Nekem bejön ez a Phunnel, nagyon jól műkődik, megvagyok elégedve vele. Annyi hibája van, hogy ha leteszem az asztalra, akkor ferdén áll, mivel az alja kicsit ferdén van megcsinálva. De lehet, hogy csak az enyém ilyen. Ez az egyetlen negatívuma…

Igaz, ‘eredetit’ nem próbáltam még, de nálam ez is jelentősen megnövelte mind a füstmennyiséget, mind az ízek erőséggét.

Az oka az, hogy kínai tömegmásolat. 🙂

Hawanna, Tangiers mind finoman kidolgozottak.

, Hozzászólás ID: #86659
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    sYska/!/ írta korábban:
    gas írta korábban:

Az oka az, hogy kínai tömegmásolat. 🙂

Hawanna, Tangiers mind finoman kidolgozottak.

Személy szerint nekem ez szimpatikusabb. Nem hiszem, hogy kell majd hawanna vagy tangiers. MINDENKINEK AJÁNLOM. Egyrészt mert olcsó. Másrészt mert nincs macera a behozással, ha nem pesti vagy, elmész a fővárosba, bemész a Szultán Kincseibe, veszel. Kész. Nincs 1 vagy 2 hét várakozási idő. max. 1 nap. Ha pesti vagy, mégjobb. Egyébként gas! Az enyém (miénk) is ferdén áll, de nem zavar. Pipán egyenes, füst borzasztó, ízek tovább maradnak meg. Ennyi épp elég.

, Hozzászólás ID: #86660
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Hú ma volt egy jónapom. 🙂

tóparton pipa,nők,pia egy férfi álma.

, Hozzászólás ID: #86661
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Molnár írta korábban:
    Hú ma volt egy jónapom. 🙂

tóparton pipa,nők,pia egy férfi álma.

Napsütés … wc … esik az eső. Gratulálok :gene: 😀

, Hozzászólás ID: #86662
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Most mivan? :ange:

Te mit csináltál volna az én helyembe? :siffle:

, Hozzászólás ID: #86663
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Molnár írta korábban:
    Most mivan? :ange:

Te mit csináltál volna az én helyembe? :siffle:

Ugyan azt, amit te. 😛 :coeur: :coeur:

30 bejegyzés megtekintése - 4,561-4,590 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.