:0 Miről van szó?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
:0 Miről van szó?
Olvasd vissza az utolsó 2 oldalt és megtudod…
Visszaolvastam 3 oldalt, és szakadok a röhögéstől… ez azért rohadt nagy gáz. :hehe: :hehe: :hehe:
“És ha nem minuszos?” :langue2: Am meg ha minuszos akkor meg csak jól jártatok 😛
ismerős hozott Törökből dohányt, sárgadinnyés, csiáltam róla képet majd feltöltöm remélem még ma.
egyébként rohadt finom.
Na voltam a pólusban, de sajnos nem találtam Mizot, bár nem jártam végig az egészet, 2 dohányboltban voltam, 1-ikbe vettem pár al sultant, de mizot sehol sem láttam, de mondom nem kizárt hogy van még ott más bolt is.
2 dohánybolt van a pólusban, mind2 a tesco-val szemben 🙂
2 dohánybolt van a pólusban, mind2 a tesco-val szemben 🙂
Jaja, de nemtudom van e esetleg pipa bolt még..
Ui.: Tesconál a dohány boltban már van vagy 15 féle Al Sultan!
Nakhla:Cseresznye, sárgadinnye,banán,őszibarack,kókusz,citrom,fekete vegy. gyüm, ,karamell…
Nem tudok választani valaki mondjon már egyett mert pipuzni akarok 😀
Nakhla:Cseresznye, sárgadinnye,banán,őszibarack,kókusz,citrom,fekete vegy. gyüm, ,karamell…
Nem tudok választani valaki mondjon már egyett mert pipuzni akarok 😀
omg ezek után szerinted valakit még érdekelsz? :berk1:
Bocs hogy igy egyenként irok.. De am visszaolvastam s akkor mindenre válaszolnék.. Kezdeném:
Tehát, már amugy megkérdeztem tölletek hogy kerámiából csak egyet lehet venni kuponnal, igen. Ezt meg is tettem vele.. Tehát most már többet nem tudnék keresni rajta amin nincs is keresetem..
Aztán nézzük tovább…ja igen, kiirtam leirásba hogy a terméket külföldről rendelem meg( Amúgy most mit gondoltok egyiptomi haveromtól fogom megrendelni?) ami ugy kb. 8000 Ft szállitással ha nem több.. De mondjuk valaki inkább igy vesz szerintem mint máshogy.. De kb. ezen sincs semmi keresetem.
Valami olyasmire emlxem hogy valaki emlitette volna: Hazudozó. Nos ha bárki megkérdezn hogy honnan van a retkes cumó akkor azt mondom, szia.. külföldi oldalról rendelném meg (link) stb.. stb.. Az volt vele a célom hogy másokat segitsek. A Fórum ebbe sehogysem tartozik bele.. Mert nem használom ki. A lényeg az lett volna, hogy én is inkább megrendelem pesten vkitől. Mint innen 3000 km-tel meszebb vkitől. Remélem minden világos.. Ha van még kérdés akkor meg várom azokat.. Amugy meg akkor mint mindent.. Ezt az “aukciót :-/ ” is lezárom. Nem tudom hogy nektek ebből mi a hasznotok, meg minek kellene megvenni valamit, kérdés nélkül hogy aztán feljelents, vagy ilyenek.A Vatera szabályzata szerint a vevő kötelezheti az eladót. De csak akkor ha az eladó ellene nem tüntette fel nah vmi ilyesmi, ezt most arra mondom, hogy: (Határidő) Remélem a fórumot nem azzal kell offolni, krampinak és syskának nem azért kell figyelmeztetést adni nekem, törölni a kommenteket. Mert ti most kitaláltátok. Hogy ezt is itt teleoffoljuk és akkor most feljelentjük gukriszt, kizárjuk a rendelésből, kitiltjuk az oldalról. Jaj de jó lenne 🙂 Ha van még kérdés. Nyugottan offoljatok.
Utolsó kommentre: Most a “Vatera ” miatt kell kiközösiteni, mert volt rajta egy razan és akkor a kedves nép legalábbis “Edhardy” Most arra gondol hogy heh, biztos fórumról van az egész.
Nem tudom melyik volt aki kérdezett egy olyat, hogy honnan tudom hogy megérkezik a termék.. Amúgy nem ehhez kapcsolódik.. de nem vagyok megbizhatatlan sem.. Gherago is kért dohányt aztán.. ö is megkapta
Krampi.. te miről beszélsz? Nem vásároltam vissza semmit -.-‘ Eladtam neki 1500 Ft-ért 6 Gamestar ujságot. Jah és 2 pozitivom van.
Az Al Fakher, hiba volt.. Amikor szoltál hogy miért ilyen olcsó, vagy nem tudom mit mondtál akkor vettem észre.
MI AZ HOGY NINCS CSÖVEM? TEGNAP VETTEM EGY KIS SZART SULTANBA NEM EZÉRT RENDELEK RAZANT!
Nautro. 3500 nem 5500.. hmm.. nyugi 😛
gas: Igen sajnos tlleg nem hallottam nélkületek volna erről.. A fórumnak ennyi köze van benne.
Öcsém, te komolyan gondolod amit írsz? A hazugság a tönkrement csőről mi volt? Ez a dumaláda, ezt nem lehet teleoffolni. Egy 20 éves emberkétől több észt vártam volna. Feltéve, ha 20 vagy. Olyan egyértelmű helyesírási hibákra azért figyelhetnél, hogy “telle”… Oké, van aki elírja, de ez nem hiszem hogy véletlen elírás. A vatera szabályzatából is értelmesen idéztél. Ügyes vagy, ülj előre!
Gratula, megcáfoltad magad. Azt mondtad nincs csöved. Arra figyelj már mit hazudsz! Aki tud hazudni, évekkel ezelőtti dolgokat is a fejébe tart.
Korom reginél normálisan volt megadva.. További infók syskától.
A cső tönkrement, de voltam sultanba és 500 ft-ért lehetett kapni.. Nah gondoltam szeptember végig jó lesz ez is.. És megvettem…
HA nem hiszed menny el Sultanba “kopasz bácsi”-tól kérdezd meg hogy igaz hogy volt itt 2 db kis f kalap.. és vett egy csövet? (2= haver is jött)
:-/ :gene: :siffle:
mit vitáztok?
Olvasd vissza az utolsó 2 oldalt és megtudod…
cyp: téged senki nem szól le ezért….
https://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8897290
ez nem te vagy, ecsém?
gukrisz miért?
nemvágom miről megy vita, és miért kell ezt csinálni ahelyett hogy valami hasznos értelmes téma menne.
nemvágom miről megy vita, és miért kell ezt csinálni ahelyett hogy valami hasznos értelmes téma menne.
Olvasd végig…
Még egy kérdés. De most komolyan. Apukád meg anyukád tud róla hogy te vaterán üzletelgetsz? 11 éves létedre hát… Ha jól számolom 6.-os vagy, esetleg 5.-es. Ilyen korban szvsz mással kéne foglalkozni (itt az üzletelésre és a vizipipára is értem a dolgot…) :triste1:
Gábor tudod miért nem olvasom végig? mert rohadtul nem pazarlom időm ilyen téma elba*zásra. ne legyen már vérszívás.
Nem akarok kötekedni, elég volt gukrisszal, de akkor is… Akkor miért kérdezed meg? Nem vérszívás végül is. Csak információáramlás.
nem azt kérdeztem “min vitáztok”.
hanem hogy mit vitáztok. ahelyett hogy értelmes mondatokkal töltenétek ki a már több mint 300oldalt. valaki visszaolvas és ilyet kell látnia a hasznos információgyűjtő beszélgetések helyett.
Már nem azért DE kb mindenkinek, veled van baja nem lehet, hogy nem mi vagyunk a hülyék??
Te vagy 11, talán nem értünk veled szót én sem vagyok valami öreg de azért az a 7 év sokat számít ennyi idősen, talán kicsit máshogy gondolkozol, mint mi(Gábor 13 és még mindig 1000X normálisabb, mint te), és többet nem akarok írogatni neked mert kicsit elegem van belőled…Nem azért forumozok itt, hogy minden témába beleirkálj valami hülyeséget, mert sokszor ez van bár voltak normális hsz.-eid is, de többségben NEM.vége.Van aki egyetért velem van aki nem, én ezt gondolom rólad…te sem tudod mit akarsz, gyere vissza 5 év mulva és nézd meg miket írogatsz.
Ez mekkora csira dolog,most nem azért.. :triste1:
Az ilyennel nem is írom le,hogy mit csinálnék. :rougefaché:
srácok akkor most én is beszállok zöldfülűként, mert nagyon nem tetszik amit itt látok
azért reggeltem mert egy hihetetlenül baráti hangulatú kultúrált, informatív fórumot láttam, fantasztikus közösséggel, de pár hete ez elkezdett változni és nem akarom megbántani a kis 11 éves barátunkat, de ez főként az ő hibájából volt, szal ahelyett, hogy még most is neked áll feljebb és nem tiszteled a tapasztaltabb, értelmesebb társaidat, én a helyedbe kurvára meghúznám magam
(elnézést mindenkitől, de ez kikívánkozott :rouge: :rouge: )
és természetesen mindenkinek további jó fórumozást, remélem marad a régi hangulat 😉
mármint kivel Molnár?
mindegy én befejeztem vitázzatok akkor, utóbbi lényeges hszhez visszatérve, nemsokára jön a Török sárgadinnyés dohányról a kép.
Szerk.: Sihunál a pont.
gukrisz 🙂 am nekem is elég,nem pazarlok ilyenre időt.
srácok akkor most én is beszállok zöldfülűként, mert nagyon nem tetszik amit itt látok
azért reggeltem mert egy hihetetlenül baráti hangulatú kultúrált, informatív fórumot láttam, fantasztikus közösséggel, de pár hete ez elkezdett változni és nem akarom megbántani a kis 11 éves barátunkat, de ez főként az ő hibájából volt, szal ahelyett, hogy még most is neked áll feljebb és nem tiszteled a tapasztaltabb, értelmesebb társaidat, én a helyedbe kurvára meghúznám magam
és természetesen mindenkinek további jó fórumozást, remélem marad a régi hangulat 😉
Hát énis remélem…Amikor regeltem, csak pár kérdésem volt, de itt ragadtam, mert mindenki full normális volt és nagyon jo volt a közösség, segítettek meg minden.
De most áh…gukrisz
Ez nekem is feltűnt :triste1:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.