nekem eddig azt mondták hogy a neptun egy kalap fos – amit eddig nem tapasztaltam – és hogy ETR mennyivel jobb. ezekszerint mégsem? :siffle:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
nekem eddig azt mondták hogy a neptun egy kalap fos – amit eddig nem tapasztaltam – és hogy ETR mennyivel jobb. ezekszerint mégsem? :siffle:
Sztem a neptun teljesen rendben van, bár néha vannak hibák, mint ugyebár most is, szeptember eleje környékén, de ekkora rendszerben ezt szinte lehetetlen lenne kikerülni :).
nekem eddig azt mondták hogy a neptun egy kalap ** ( híg széklet) – amit eddig nem tapasztaltam – és hogy ETR mennyivel jobb. ezekszerint mégsem? :siffle:
Nekem jól működik a neptun, már jó ideje, fel is vettem simán a tárgyaimat, az ETR-ről meg mindig is rosszakat hallottam.
Szerintem inkább csak normális szerver kéne és nincs probléma. 😀
Minden rendszer lehet tökéletes, csak magasról potyogtatnak rá. 🙂
Én inkább azt mondom hogy ETR, mert még mindig 1000szer jobb mint azaz ócska neptun… Mindkettőt használom és az Etr vhogy átláthatóbb, és kevesebb gond is van vele. ELTE BTK-n legalábbis.
Szerintem inkább csak normális szerver kéne és nincs probléma. 😀
Minden rendszer lehet tökéletes, csak magasról potyogtatnak rá. 🙂
Csakhogy nem szerver problémák vannak a neptunban jelenleg 😉
Gukrisz! Nézeldőtem Vaterán és láttam, hogy valaki Razan csöveket árul. Láttam, hogy te vagy. 10.000-ért darabját, te komolyan így akarsz pénzt keresni? Segítenek neked itt a fórumtagok, hogy be tudd szerezni, te meg neten árulod, úgy hogy még nincsenek is nálad? Kihasználod itt a segítőkész embereket, nélkülük életedbe nem hallottál volna ilyen ‘prémium’ dologról….
Egy 11 évesnek is meg kell élni valamiből :hehe: :hehe: :hehe:
Ja, én is láttam, de nem jöttem rá, hogy ő az, vagy csak figyelmetlen voltam. Szerintem ki kéne zárni a rendelésből (minimum). :rougefaché:
úúúristen ez de gáz ba*meg, majd biztos tőle fogok venni. de ha egyet rendelsz akkor mit kamuzol, hogy sürgős mert nincs csöved?
és ha jól láttam vortexet is árul 5500ért
Ja, én is láttam, de nem jöttem rá, hogy ő az, vagy csak figyelmetlen voltam. Szerintem ki kéne zárni a rendelésből (minimum). :rougefaché:
Kb :diable:
Korabban emlitettem, hogy vigyazni kell vele, mivel eleddig egyetlen visszajelzes szuletett. Azota van meg par 😀 Gamestar ujsagokat adott el “blg73” fedonevu vasarlonak szept. 2-an 15:20-kor, amiket meg aznap 18:52-kor gyorsan vissza is vasarolt. Biztos picit donteskeptelen es rajott, hogy nem is akar megvalni toluk. Gondolom a szomszed sraccal boltolhatott Vateran keresztul, hogyha ilyen gyorsan megtortent a szallitas 😀 😀
Jah, most nezem amugy, hogy korabban a 250g-os AF szinten 1000 Huf-ert volt kirakva, aztan amikor utanaerdeklodtem, akkor utana hirtelen megemelkedett az ara 4000-re 😀
és ha jól láttam vortexet is árul 5500ért
valamint 3500-ért is. amit gondolom szultánkincseiben szerez be olcsóbb áron. 🙂
ez nagyon gáz… :gene: :-/
honnan tudod h ő?
Azt nem ertem, hogy mi ertelme van araban arulni a dolgokat. A dohanyokat is a Sultan arain adja el.
Mindenesetre a vicces az lesz, hogy rendelek tole egy Vortex keramiat, ahol az aukcionak “2009/09/18 21:28:25”-kor van vege. Mivel a keramia bo ket het alatt erkezik csak meg Magyarorszagra, igy az aukcio lezarta utan mivel nem kapom zaros hataridon belul kezhez a termeket (valoszinusithetoen), feljelentest tehetek a Vatera szabalyzata alapjan a rendorsegen, majd polgari peres eljarast kezdemenyezhetek az elado ellen.
Hmm, vannak ilyen vicces dolgok, bezony.
Elég sok dolog utal rá. Pl. a neve gaboka(vagymi), becsületes neve Galántai Gábor, ami ugye a becézése is lehetne. Itt fórumon árul Hennawy almás dohányt, és ugyanaz a kép fentvan Vaterán is. Saját honlapján írja, hogy szokott Vaterázni. Razan cső alá odaírta, hogy külföldről rendeli az árut…és még sorolhatnám. 🙂
De aza poén, hogy van rá vevő.
No most elgondolkodtam. Rendeltem 5 nammort (haverokkal úgy döntöttünk beruházunk) de lehet inkább visszaadom a lóvét nekik és eladok 4et vaterán és 1et meg megtartok, ha van rá kereslet…
Mindenesetre a vicces az lesz, hogy rendelek tole egy Vortex keramiat, ahol az aukcionak “2009/09/18 21:28:25”-kor van vege. Mivel a keramia bo ket het alatt erkezik csak meg Magyarorszagra, igy az aukcio lezarta utan mivel nem kapom zaros hataridon belul kezhez a termeket (valoszinusithetoen), feljelentest tehetek a Vatera szabalyzata alapjan a rendorsegen, majd polgari peres eljarast kezdemenyezhetek az elado ellen.
Hmm, vannak ilyen vicces dolgok, bezony.
Azért nem, ha előre elmondja, hogy kb két hét a behozatal akkor, úgy nem én is vettem pólót amerikábol kb 1 hónap alatt volt meg.
De ekkroa szemetet már nem azért azért forumozik, hogy megkapja külföldröl a csöveket+a kupont, hogy vegyen 2500ért vortexet és 3500ért eladja, ú ha admin lennék…
Érdekes dolgok. Krampi, komolyan gondoltad ezt a megveszem-feljelentem dolgot? Úgyértem meg akarod csinálni? Mert ha komolyan, szerintem nem annyira súlyos (végülis az, de akkor is…) vétség, hogy itt rendel és ott eladja. Gelyva dolog, de azért a feljelentést nem érdemli meg. Néhány atyai pofont a hazudozásért megérdemelne, de azért ez durva dolog szerintem.
(Bocs, ha kicsit naív vagyok. :D)
Meg osztálytársam tesója 11 éves és ő most hatodikos. 😀 11 évesen pipázni? Oké, hogy 13 vagyok, de kicsit durva dolognak tartom azt már tényleg.
(Bocs, ha kicsit naív vagyok. :D)
Meg osztálytársam tesója 11 éves és ő most hatodikos. 😀 11 évesen pipázni? Oké, hogy 13 vagyok, de kicsit durva dolognak tartom azt már tényleg.
Szerintem tuti, hogy nem komolyan mondta csak mondta, hogy ezért is fel lehet jelenteni…Nem kell feljelenteni csak egy para*** szerintem és megérdemelen egy kitiltást szerintem…
Termeszetesen uzenetvaltasokat kovetoen rendelem meg a termeket, ahol is le kivanom tisztazni a rendeles felteteleit 🙂 Mindenesetre egyenileg egy Vortex rendelese kicsit tobbe lesz neki, mint 5500 😀 Vegulis minuszos boltot csinalni tenyleg vicces dolog 🙂
Még a végén jobban kijössz mintha te rendelnéd meg amerikából: D Azt írta, hogy 7000ért is odaadja a Razant :DDD
Átvétel Budapest Móricz zsigmond körtér valamint 4-es,6-os combino megállóhelyek, Budaörs.
Tuti, hogy ő…
Egy komolyabb vevő sem gondolja komolyan, hogy megállókban fogja átvenni a csomagot… Meg a nem eredeti vortexre azt írta, hogy nem az eredeti helyen gyártották, csak a formáját utánozták és egy phunnel képet rakott képnek 2-3 vortexxel… szánalmas.
Ez hülyeség. Én ma vettem memóriakártyát, és a Keletinél vettem át. Ez így szokott menni, hogy forgalmasabb pontokon lehet a cuccokat átvenni…. :intello:
Ez hülyeség. Én ma vettem memóriakártyát, és a Keletinél vettem át. Ez így szokott menni, hogy forgalmasabb pontokon lehet a cuccokat átvenni…. :intello:
Mint mondtam, komolyabb vevő. :hehe: (viccolok, ne vedd komolyan!)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.