A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86574
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    sYska/!/ írta korábban:
    Gyűlölöm az ETR rendszerét! :rougefaché:

nekem eddig azt mondták hogy a neptun egy kalap fos – amit eddig nem tapasztaltam – és hogy ETR mennyivel jobb. ezekszerint mégsem? :siffle:

, Hozzászólás ID: #86575
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Sztem a neptun teljesen rendben van, bár néha vannak hibák, mint ugyebár most is, szeptember eleje környékén, de ekkora rendszerben ezt szinte lehetetlen lenne kikerülni :).

, Hozzászólás ID: #86576
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Riccio írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:
    Gyűlölöm az ETR rendszerét! :rougefaché:

nekem eddig azt mondták hogy a neptun egy kalap ** ( híg széklet) – amit eddig nem tapasztaltam – és hogy ETR mennyivel jobb. ezekszerint mégsem? :siffle:

Nekem jól működik a neptun, már jó ideje, fel is vettem simán a tárgyaimat, az ETR-ről meg mindig is rosszakat hallottam.

, Hozzászólás ID: #86577
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    wakummaci írta korábban:
    Sztem a neptun teljesen rendben van, bár néha vannak hibák, mint ugyebár most is, szeptember eleje környékén, de ekkora rendszerben ezt szinte lehetetlen lenne kikerülni :).

Szerintem inkább csak normális szerver kéne és nincs probléma. 😀

Minden rendszer lehet tökéletes, csak magasról potyogtatnak rá. 🙂

, Hozzászólás ID: #86578
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491

Én inkább azt mondom hogy ETR, mert még mindig 1000szer jobb mint azaz ócska neptun… Mindkettőt használom és az Etr vhogy átláthatóbb, és kevesebb gond is van vele. ELTE BTK-n legalábbis.

, Hozzászólás ID: #86579
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    Youri írta korábban:
    wakummaci írta korábban:

Szerintem inkább csak normális szerver kéne és nincs probléma. 😀

Minden rendszer lehet tökéletes, csak magasról potyogtatnak rá. 🙂

Csakhogy nem szerver problémák vannak a neptunban jelenleg 😉

, Hozzászólás ID: #86580
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Gukrisz! Nézeldőtem Vaterán és láttam, hogy valaki Razan csöveket árul. Láttam, hogy te vagy. 10.000-ért darabját, te komolyan így akarsz pénzt keresni? Segítenek neked itt a fórumtagok, hogy be tudd szerezni, te meg neten árulod, úgy hogy még nincsenek is nálad? Kihasználod itt a segítőkész embereket, nélkülük életedbe nem hallottál volna ilyen ‘prémium’ dologról….

, Hozzászólás ID: #86581
    viktorsb
    Felhasználó
    viktorsb
    • Hozzászólás: 262
    gas írta korábban:
    Gukrisz! Nézeldőtem Vaterán és láttam, hogy valaki Razan csöveket árul. Láttam, hogy te vagy. 10.000-ért darabját, te komolyan így akarsz pénzt keresni? Segítenek neked itt a fórumtagok, hogy be tudd szerezni, te meg neten árulod, úgy hogy még nincsenek is nálad? Kihasználod itt a segítőkész embereket, nélkülük életedbe nem hallottál volna ilyen ‘prémium’ dologról….

Egy 11 évesnek is meg kell élni valamiből :hehe: :hehe: :hehe:

, Hozzászólás ID: #86582
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    gas írta korábban:

Ja, én is láttam, de nem jöttem rá, hogy ő az, vagy csak figyelmetlen voltam. Szerintem ki kéne zárni a rendelésből (minimum). :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #86583
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542
    gas írta korábban:

úúúristen ez de gáz ba*meg, majd biztos tőle fogok venni. de ha egyet rendelsz akkor mit kamuzol, hogy sürgős mert nincs csöved?

, Hozzászólás ID: #86584
    neutro
    Felhasználó
    Neutro
    • Hozzászólás: 168
    gas írta korábban:

és ha jól láttam vortexet is árul 5500ért

, Hozzászólás ID: #86585
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    webbie írta korábban:
    gas írta korábban:

Ja, én is láttam, de nem jöttem rá, hogy ő az, vagy csak figyelmetlen voltam. Szerintem ki kéne zárni a rendelésből (minimum). :rougefaché:

Kb :diable:

, Hozzászólás ID: #86586
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Korabban emlitettem, hogy vigyazni kell vele, mivel eleddig egyetlen visszajelzes szuletett. Azota van meg par 😀 Gamestar ujsagokat adott el “blg73” fedonevu vasarlonak szept. 2-an 15:20-kor, amiket meg aznap 18:52-kor gyorsan vissza is vasarolt. Biztos picit donteskeptelen es rajott, hogy nem is akar megvalni toluk. Gondolom a szomszed sraccal boltolhatott Vateran keresztul, hogyha ilyen gyorsan megtortent a szallitas 😀 😀

Jah, most nezem amugy, hogy korabban a 250g-os AF szinten 1000 Huf-ert volt kirakva, aztan amikor utanaerdeklodtem, akkor utana hirtelen megemelkedett az ara 4000-re 😀

, Hozzászólás ID: #86587
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    Neutro írta korábban:
    gas írta korábban:

és ha jól láttam vortexet is árul 5500ért

valamint 3500-ért is. amit gondolom szultánkincseiben szerez be olcsóbb áron. 🙂

, Hozzászólás ID: #86588
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385

ez nagyon gáz… :gene: :-/

, Hozzászólás ID: #86589
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504
    gas írta korábban:

honnan tudod h ő?

, Hozzászólás ID: #86590
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Azt nem ertem, hogy mi ertelme van araban arulni a dolgokat. A dohanyokat is a Sultan arain adja el.

Mindenesetre a vicces az lesz, hogy rendelek tole egy Vortex keramiat, ahol az aukcionak “2009/09/18 21:28:25”-kor van vege. Mivel a keramia bo ket het alatt erkezik csak meg Magyarorszagra, igy az aukcio lezarta utan mivel nem kapom zaros hataridon belul kezhez a termeket (valoszinusithetoen), feljelentest tehetek a Vatera szabalyzata alapjan a rendorsegen, majd polgari peres eljarast kezdemenyezhetek az elado ellen.

Hmm, vannak ilyen vicces dolgok, bezony.

, Hozzászólás ID: #86591
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Elég sok dolog utal rá. Pl. a neve gaboka(vagymi), becsületes neve Galántai Gábor, ami ugye a becézése is lehetne. Itt fórumon árul Hennawy almás dohányt, és ugyanaz a kép fentvan Vaterán is. Saját honlapján írja, hogy szokott Vaterázni. Razan cső alá odaírta, hogy külföldről rendeli az árut…és még sorolhatnám. 🙂

, Hozzászólás ID: #86592
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

De aza poén, hogy van rá vevő.

No most elgondolkodtam. Rendeltem 5 nammort (haverokkal úgy döntöttünk beruházunk) de lehet inkább visszaadom a lóvét nekik és eladok 4et vaterán és 1et meg megtartok, ha van rá kereslet…

, Hozzászólás ID: #86593
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    krampi írta korábban:
    Azt nem ertem, hogy mi ertelme van araban arulni a dolgokat. A dohanyokat is a Sultan arain adja el.

Mindenesetre a vicces az lesz, hogy rendelek tole egy Vortex keramiat, ahol az aukcionak “2009/09/18 21:28:25”-kor van vege. Mivel a keramia bo ket het alatt erkezik csak meg Magyarorszagra, igy az aukcio lezarta utan mivel nem kapom zaros hataridon belul kezhez a termeket (valoszinusithetoen), feljelentest tehetek a Vatera szabalyzata alapjan a rendorsegen, majd polgari peres eljarast kezdemenyezhetek az elado ellen.

Hmm, vannak ilyen vicces dolgok, bezony.

Azért nem, ha előre elmondja, hogy kb két hét a behozatal akkor, úgy nem én is vettem pólót amerikábol kb 1 hónap alatt volt meg.

, Hozzászólás ID: #86594
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy

De ekkroa szemetet már nem azért azért forumozik, hogy megkapja külföldröl a csöveket+a kupont, hogy vegyen 2500ért vortexet és 3500ért eladja, ú ha admin lennék…

, Hozzászólás ID: #86595
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Érdekes dolgok. Krampi, komolyan gondoltad ezt a megveszem-feljelentem dolgot? Úgyértem meg akarod csinálni? Mert ha komolyan, szerintem nem annyira súlyos (végülis az, de akkor is…) vétség, hogy itt rendel és ott eladja. Gelyva dolog, de azért a feljelentést nem érdemli meg. Néhány atyai pofont a hazudozásért megérdemelne, de azért ez durva dolog szerintem.

(Bocs, ha kicsit naív vagyok. :D)

Meg osztálytársam tesója 11 éves és ő most hatodikos. 😀 11 évesen pipázni? Oké, hogy 13 vagyok, de kicsit durva dolognak tartom azt már tényleg.

, Hozzászólás ID: #86596
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    Gábor írta korábban:
    Érdekes dolgok. Krampi, komolyan gondoltad ezt a megveszem-feljelentem dolgot? Úgyértem meg akarod csinálni? Mert ha komolyan, szerintem nem annyira súlyos (végülis az, de akkor is…) vétség, hogy itt rendel és ott eladja. Gelyva dolog, de azért a feljelentést nem érdemli meg. Néhány atyai pofont a hazudozásért megérdemelne, de azért ez durva dolog szerintem.

(Bocs, ha kicsit naív vagyok. :D)

Meg osztálytársam tesója 11 éves és ő most hatodikos. 😀 11 évesen pipázni? Oké, hogy 13 vagyok, de kicsit durva dolognak tartom azt már tényleg.

Szerintem tuti, hogy nem komolyan mondta csak mondta, hogy ezért is fel lehet jelenteni…Nem kell feljelenteni csak egy para*** szerintem és megérdemelen egy kitiltást szerintem…

, Hozzászólás ID: #86597
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Termeszetesen uzenetvaltasokat kovetoen rendelem meg a termeket, ahol is le kivanom tisztazni a rendeles felteteleit 🙂 Mindenesetre egyenileg egy Vortex rendelese kicsit tobbe lesz neki, mint 5500 😀 Vegulis minuszos boltot csinalni tenyleg vicces dolog 🙂

, Hozzászólás ID: #86598
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    krampi írta korábban:
    Termeszetesen uzenetvaltasokat kovetoen rendelem meg a termeket, ahol is le kivanom tisztazni a rendeles felteteleit 🙂 Mindenesetre egyenileg egy Vortex rendelese kicsit tobbe lesz neki, mint 5500 😀 Vegulis minuszos boltot csinalni tenyleg vicces dolog 🙂

Még a végén jobban kijössz mintha te rendelnéd meg amerikából: D Azt írta, hogy 7000ért is odaadja a Razant :DDD

, Hozzászólás ID: #86599
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy

Átvétel Budapest Móricz zsigmond körtér valamint 4-es,6-os combino megállóhelyek, Budaörs.

Tuti, hogy ő…

, Hozzászólás ID: #86600
    gabor
    Felhasználó
    Gábor

Egy komolyabb vevő sem gondolja komolyan, hogy megállókban fogja átvenni a csomagot… Meg a nem eredeti vortexre azt írta, hogy nem az eredeti helyen gyártották, csak a formáját utánozták és egy phunnel képet rakott képnek 2-3 vortexxel… szánalmas.

, Hozzászólás ID: #86601
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    Gábor írta korábban:
    Egy komolyabb vevő sem gondolja komolyan, hogy megállókban fogja átvenni a csomagot… Meg a nem eredeti vortexre azt írta, hogy nem az eredeti helyen gyártották, csak a formáját utánozták és egy phunnel képet rakott képnek 2-3 vortexxel… szánalmas.

Ez hülyeség. Én ma vettem memóriakártyát, és a Keletinél vettem át. Ez így szokott menni, hogy forgalmasabb pontokon lehet a cuccokat átvenni…. :intello:

, Hozzászólás ID: #86602
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    isi írta korábban:
    Gábor írta korábban:

Ez hülyeség. Én ma vettem memóriakártyát, és a Keletinél vettem át. Ez így szokott menni, hogy forgalmasabb pontokon lehet a cuccokat átvenni…. :intello:

Mint mondtam, komolyabb vevő. :hehe: (viccolok, ne vedd komolyan!)

, Hozzászólás ID: #86603
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Ejha széép, látom gukrisz vaterán is alkottál… :rougefaché:

30 bejegyzés megtekintése - 4,501-4,530 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.