Holnap délután elmegyek a pólusba és megnézem, hogy van e Mizo 500-ért..
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Holnap délután elmegyek a pólusba és megnézem, hogy van e Mizo 500-ért..
Írd meg nekem pü-be, mert ez furcsán hangzik. 😀
Na erre én is kíváncsi vagyok, én is kérek egy pü-t ha lehet! 🙂
Na erre én is kíváncsi vagyok, én is kérek egy pü-t ha lehet! 🙂
Oksa írok majd :]
Nem tudom, hogy min veszekedtek most picit, de nem is érdekel. :hehe:
Ezt meg már unom … mindig írod ezt … 😀
Mert igaz, és speckó tetszik a lánya… És én nem veszekedtem. 🙂 Még lehet olvasni fogod tőlem ezt a bölcs mondást, nem ígérek semmit. 🙂
Engem is érdekelne,szerintem egyszerűbb ha ide leírod,hogy annyi-e.
Nem? :]
Elvileg haver volt ma Pólusban, és azt mondta, hogy csak heti 3x van nyitva az üzlet. Ki hallott már ilyen hülyeségről? :hehe: Egyre jobban kamunak tűnik, de akkor meg honnan van neki friss, eredeti Mizo-ja? Elvileg volt Ázsia Centerbe, és ott is kapni, de 2200Ft.
Na hát, én nem tudok ígérni semmit, csak reménykedek. 😀
Ázsia centerbe van elvileg 1 pipás bolt…
Valaki új weboldalt csinál és elszúrta a mysql lekérést. 😀 Emiatt volt a hibaüzenet.
Ma voltam ázsiába. Már nem azért de MIZO-nak nyoma sincs. Még kókusz szenet se tudtam venni, eladó meg a témához nem nagyon ért. Szal abba a boltba se megyek többet. (Azért van 1-2 szép pipa)
Ma voltam ázsiába. Már nem azért de MIZO-nak nyoma sincs. Még kókusz szenet se tudtam venni, eladó meg a témához nem nagyon ért. Szal abba a boltba se megyek többet. (Azért van 1-2 szép pipa)
Pólusban nem voltál véletlenül?
Akkor Ázsia Centerbe nincsen… két eladó van ott is, egyik semmit sem ért a pipákhoz, a másik az viszonylag tud egy-két dolgot. 🙂
De valahol csak megvette a tag a Mizot… :siffle:
Akkor Ázsia Centerbe nincsen… két eladó van ott is, egyik semmit sem ért a pipákhoz, a másik az viszonylag tud egy-két dolgot. 🙂
De valahol csak megvette a tag a Mizot… :siffle:
hát akkor nem lehet, hogy a pólusban?
De, akkor valoszínűleg ott vette, de nemtudom miért kell azt mondani, hogy ÁC-be is kapni…
Na, mindegy majd héten biztos bemegyek mindkét helyre, majd kiderül.
Kiváncsian várjuk a fejleményeket.. 😉
Na, mindegy majd héten biztos bemegyek mindkét helyre, majd kiderül.
Na erre most már nagyon kíváncsi vagyok, hol lehet itthon Mizo-t kapni. :]
Hát,nekem most már 1000Ft-ba is jó lenne 😀
Nem voltam pólusban. De pólusban aszem csak az a dohánybolt van, ami a tesco-knál szokott lenni, ahol Al-Sultan-t lehet venni. Meg mégegy, de ott aszem dohányt nem árulnak…. Pedig eléggé jártas vagyok erre mert itt lakok pólustól 10 percre…..
Nem voltam pólusban. De pólusban aszem csak az a dohánybolt van, ami a tesco-knál szokott lenni, ahol Al-Sultan-t lehet venni. Meg mégegy, de ott aszem dohányt nem árulnak…. Pedig eléggé jártas vagyok erre mert itt lakok pólustól 10 percre…..
Al Sultan mennyibe kerül?50 illetve 250g?
Al Sultan mennyibe kerül?50 illetve 250g?
Passz, annyi mint máshol, ugyan az a bolt van. Bocsi de ha megyek legközelebb megnézem 🙂
Gratula, 300 oldal! 😀
Most olvastam, h a Posta megszűntette a törékeny szolgáltatást..
Nemtom, nem törik össze a kerámia idefele jövet?
Jeee! Hazajött egyiptomból eggyik haver! Nakhlából ingyen minden fajtából adot 50grammot 🙂 Nah.. Asszem ideig nem mek sultanba és lesz egy kis ingyen kostoló 😛
kis dobozba küldve nem. 🙂
Ez amúgy mennyibe kerül, hol tudom megnézni?
Ez amúgy mennyibe kerül, hol tudom megnézni?
https://www.posta.hu – Itt mondjuk. Amúgy 300-600Ft.
köszi, am ha megnyitom a pdf fájlt lefagy a firefox.. szal 🙂
egyik haverom hozott üveget a pipához ö állitotta h nagy pipához van mert irto magas 🙂 de ránézésre a 26-hoz jo, de ahoz is csak ugy jó ha a vastag tömitésböl lefaragtunk nem is keveset…
de legalább nem borul fel a nehezebb(nagyobb) csövektöl :winner: :alcool1:
Gyűlölöm az ETR rendszerét! :rougefaché:
Nade Syska…. We :coeur: ETR
:rougefaché: :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.