A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86514
    frici
    Felhasználó
    Frici
    • Hozzászólás: 630
    Molnár írta korábban:
    Nem szarok a virágos dohányok.

EN Jázmin nagyon jó,de a Basha Rózsa is ott van szerintem :super:

Tegnap szívtam először EN Jázminos dohányt, annyira nem volt rossz mint gondoltam, kibontás után az illata valami horror…viszont mikor szívtam eléggé megszelídült az íze…Kellemes csalódás volt. Lehet szép lassan el is fog fogyni a doboz…

Plusz érv ami a jázmin mellett szól, hogy tegnap 3tömés ment el. AF Rózsa, EN 2alma és a Jázmin…ha a AF rózsa után

az egyik kedvenc dohányom

el tudtam szívni a Jázmint annyira nem lehet rossz. Ezzel a tapasztalattal a hátam mögött megpróbálom majd a EN Rózsát is…eddig az tartott vissza hogy sokan írtak rossz dolgokat erről a két dohányról.

Amúgy ez a “nagy” pipázás egy “pipaszoba” avató volt…végre a garázsomba megérkezett a berendezés, még egy két dolgot felfúrok, rendezkedek és lehet nyomok fel pár fotót…

, Hozzászólás ID: #86515
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Na indulok suliba :-/

, Hozzászólás ID: #86516
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Molnár írta korábban:
    Na indulok suliba :-/

Pech… 😀

, Hozzászólás ID: #86517
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Frici írta korábban:
    …megpróbálom majd a EN Rózsát is…eddig az tartott vissza hogy sokan írtak rossz dolgokat erről a két dohányról.

Amúgy ez a “nagy” pipázás egy “pipaszoba” avató volt…végre a garázsomba megérkezett a berendezés, még egy két dolgot felfúrok, rendezkedek és lehet nyomok fel pár fotót…

Szerintem jó az EN rózsa, már elég kevés maradt a 250g-ból. Nekem is az AF rózsa az egyik kedvencem, teljesen más mint az EN rózsája.

A képekre kíváncsiak vagyunk! 😉

, Hozzászólás ID: #86518
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Nyisson már valaki egy virágos dohányok témát… 😀

, Hozzászólás ID: #86519
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570

Basszus nem bírom ki h ne a vortexbe tömjek, de nem akarok egyedül ,mert 25-30G dohány megy el!Amúgy gondolkoztatok már azon h a világ összes vp dohányát, minden márkából összeöntenénk milyen íze lenne?(Jó dolgok jutnak eszembe a suliban :gene: )

, Hozzászólás ID: #86520
    somika
    Felhasználó
    Somika
    Somika írta korábban:
    Basszus nem bírom ki h ne a vortexbe tömjek, de nem akarok egyedül ,mert 25-30G dohány megy el!Amúgy gondolkoztatok már azon h a világ összes vp dohányát, minden márkából összeöntenénk milyen íze lenne?(Jó dolgok jutnak eszembe a suliban :gene: )

A macska a hét kerámia közül pont a pukkanós fóliába csomagolt vortexemet tudta leborítani…Szerencsére az aljáról jött csak le egy pici rész de vissza lehet ragasztani…Csakhát az esztétika…De ilyen nincsen h pont a legdrágábbat és legértékesebbet tudja eltörni a 7 másik közül!És még csak egyszer használtam…GYŰLÖLÖM EZT A KURVA DÖGÖT!!!!!!!!!!!!!!!! :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #86521
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644

Somika eltudom képzelni az érzést, tesóm kb két órával ezelőtt kicsúszott valahogy a kezéből és a mosdóba esett!! [kep]https://kepfeltoltes.hu/view/090902/K_p019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep] :-/ Volt is kiabálás!! :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #86522
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Nah én épp ezért szeretem ezeket magam csinálni. A macskát meg tarkón lőttem volna. 😀

(De azt még úgy is, hogy nem kell leborítania a kerámiát) xD

, Hozzászólás ID: #86523
    somika
    Felhasználó
    Somika
    gobbler3 írta korábban:
    Somika eltudom képzelni az érzést, tesóm kb két órával ezelőtt kicsúszott valahogy a kezéből és a mosdóba esett!! [kep]https://kepfeltoltes.hu/view/090902/K_p019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep] :-/ Volt is kiabálás!! :rougefaché:

AZTAK*RVA!!!Nekem nem ilyen durva a helyzet.Csak az alja jött le, kb mint neked egy kisebb darab.De tényleg ilyen pechet!Védtem mint az állat, egymás mellett volt 7 kerámia és pont a vortexet(ami még pukkanósfóliába volt csomagolva) tudta leverni!Szerencsére kezdek megnyugodni, visszaragasztottam, megtömtem és mingyárt megnézem lehet e még használni.Amúgy neked legalább jó mert az öcséddel ki tudod fizettetni!nemúgy mint én a macskával…

, Hozzászólás ID: #86524
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644

Még szerencse hogy te nem így jártál! Nem Bátyám és az övé volt! Az enyém az rendelés alatt van! Hát ez egy lecke volt :triste1: Most már még jobban odafigyelünk a kerámiákra!

, Hozzászólás ID: #86525
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Éljen anyám macskaszőr allergiája! 😀

+szekrény tetején tartom a kerámiákat vagy beteszem a csukható éjjeli szekrényembe. 🙂

, Hozzászólás ID: #86526
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443

hnap osztálykirándulás 4 nap pipa szinte már kötelező utitársam lett.

Ja és tegnap elkészült a házi mosható csövem.2m hosszú, 1,6 cm a belső átmérő, és 2mm vastag. teljesen mosható a műanyag végek miatt. ma rakok fel képet róla

, Hozzászólás ID: #86527
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    tati írta korábban:
    hnap osztálykirándulás 4 nap pipa szinte már kötelező utitársam lett.

Ja és tegnap elkészült a házi mosható csövem.2m hosszú, 1,6 cm a belső átmérő, és 2mm vastag. teljesen mosható a műanyag végek miatt. ma rakok fel képet róla

Várjuk! 🙂

, Hozzászólás ID: #86528
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042
    Quote:

Nekem is nem rég lett kész a pipaszoba, még szerzek be egy szőnyeget, meg egy-két keleties cuccot/bútort, és tolok fel képet én is. 😀

, Hozzászólás ID: #86529
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Emberke202 írta korábban:
    Most vette fel velük ebben a pillanatban a kapcsolatot 🙂

Ha rákattolsz a honlapjukon a fórumra, akkor ide irányít át.

Tényleg, ezt elfelejtettem, hogy az a fórum ide irányít át. Viszont ők szerintem nem látják azokat az üzeneteket, amiket oda írnak. Vagy de ? Ezt a dolgot nem tudom pontosan … :siffle:

, Hozzászólás ID: #86530
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456
    gobbler3 írta korábban:

Az enyém is szinte pont ugyanígy tört el. 🙁

, Hozzászólás ID: #86531
    frici
    Felhasználó
    Frici
    gas írta korábban:
    Quote:

Nekem is nem rég lett kész a pipaszoba, még szerzek be egy szőnyeget, meg egy-két keleties cuccot/bútort, és tolok fel képet én is. 😀

Kíváncsi leszek a képekre…

Nekem sajnos, nem sajnos…nem keleties a bútorzatom, de így is kellemes pipa és vendégmarasztaló a hangulata…holnap felfúrom a szőnyeget a falra. már csak párnafát kell vennem hozzá…

Erről is lehetne egy témát nyitni, mit szóltok hozzá? – Ki milyen környezetben pipázik – avagy a pipaszenntélyed !

, Hozzászólás ID: #86532
    frici
    Felhasználó
    Frici
    Stereo írta korábban:
    gobbler3 írta korábban:

Az enyém is szinte pont ugyanígy tört el. 🙁

Azért pont így félbe törik, a kerámia, mert kettő fél részből “ragasztják össze” – víz és agyag keverékével, és akármennyire ügyesen dolgozzák össze, mégis ez a leggyengébb pontja a kerámiának.

, Hozzászólás ID: #86533
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Csúnya látvány. :0

, Hozzászólás ID: #86534
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Lehet vmi újat tudni arról a különös 250es nakhla mizoról a Pólusban? 🙂

, Hozzászólás ID: #86535
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Frici írta korábban:

Azért pont így félbe törik, a kerámia, mert kettő fél részből “ragasztják össze” – víz és agyag keverékével, és akármennyire ügyesen dolgozzák össze, mégis ez a leggyengébb pontja a kerámiának.

Itt ezen noname kerámiák egyik legdurvább átka. 🙂

, Hozzászólás ID: #86536
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426
    sYska/!/ írta korábban:
    Frici írta korábban:

de Stereoé eredeti vortex volt…. X| :-/

, Hozzászólás ID: #86537
    youri
    Felhasználó
    youri
    sYska/!/ írta korábban:
    Frici írta korábban:

Az eredeti vortex is 2 részből áll. De az anyaga ha jól sejtem inkább porcelán.

Ezért erősebb is valamivel.

, Hozzászólás ID: #86538
    frici
    Felhasználó
    Frici
    sYska/!/ írta korábban:
    Frici írta korábban:

Márkás vagy noname az sztem mindegy…amit kézzel készítenek(formával, darabokból rakják össze), és nem korongozzák azokat mind ugyan így kell “összeragasztani”…A harmadik lehetőség az öntés, de ezt inkább samottal és porcelánnal működi.

Amúgy ez a törött kerámia, az itthon kapható volt vagy külföldről rendelt?

, Hozzászólás ID: #86539
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    Frici írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Márkás vagy noname az sztem mindegy…amit kézzel készítenek(formával, darabokból rakják össze), és nem korongozzák azokat mind ugyan így kell “összeragasztani”…A harmadik lehetőség az öntés, de ezt inkább samottal és porcelánnal működi.

És ha noname? Tök mindegy, hogyha eltörik… Nem mindegy, hogy félbe törik, vagy darabkákra? Ha jól emlékszem, a tőled vásárolt vortex is noname vortex. Működik. Akkor meg kit érdekel?

, Hozzászólás ID: #86540
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Gábor írta korábban:
    Frici írta korábban:

És ha noname? Tök mindegy, hogyha eltörik… Nem mindegy, hogy félbe törik, vagy darabkákra? Ha jól emlékszem, a tőled vásárolt vortex is noname vortex. Működik. Akkor meg kit érdekel?

Nem mindegy!

Küldtem postán 6db kerámiát. Volt közte 22db ami sajátom volt. Volt 1 eredeti vortex és pár sima. A Vortex kerámia ripityára tört…. a sima kerámiák közül volt ami eltört, volt ami csak csorbult. A saját kerámiáim közül egyiknek sem lett baja.

Azok nem ragasztással készültek, hanem egybe korongozással. 🙂 Így nem törik könnyen félbe. Továbbá vastagabb a fala. Masszív kis jószágok.

, Hozzászólás ID: #86541
    youri
    Felhasználó
    youri

TÚRÓRUDI!!

Visszaszereztem galád unokatestvéremtől a pipámat és megcsináltam a rudi mixet.

masah Banana split + masah citrom.

Sajnos nem pöttyös hatás, de TÚRÓRUDI! 😀

Még jó hogy vortexbe tömtem. 🙂

, Hozzászólás ID: #86542
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    sYska/!/ írta korábban:
    Gábor írta korábban:

Nem mindegy!

Küldtem postán 6db kerámiát. Volt közte 22db ami sajátom volt. Volt 1 eredeti vortex és pár sima. A Vortex kerámia ripityára tört…. a sima kerámiák közül volt ami eltört, volt ami csak csorbult. A saját kerámiáim közül egyiknek sem lett baja.

Azok nem ragasztással készültek, hanem egybe korongozással. 🙂 Így nem törik könnyen félbe. Továbbá vastagabb a fala. Masszív kis jószágok.

Lehet, hogy masszív, lehet hogy vastagabb a fala. De ha elejted, és eltörik, tökmindegy, hogy noname vagy nem. Mindegy, így ennek semmi értelme. Kinek a pap, kinek a papné. (Nekem, ha lehet, a lánya köll!)

, Hozzászólás ID: #86543
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Gábor írta korábban:
    Kinek a pap, kinek a papné. (Nekem, ha lehet, a lánya köll!)

Nem tudom, hogy min veszekedtek most picit, de nem is érdekel. :hehe:

Ezt meg már unom … mindig írod ezt … 😀

30 bejegyzés megtekintése - 4,441-4,470 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.