Holnap megyek a S.E.F.T központjába megnézni milyen AS-ek vannak + veszek 1et. 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Holnap megyek a S.E.F.T központjába megnézni milyen AS-ek vannak + veszek 1et. 🙂
Igen de ez 2000ft és a posta dobja meg. de nem jó olvastam, azt írta h csak egyesével rendelné meg, így kva drágára jön ki.
Szal marad a hookahroyal.com-ról rendelni sb-t , ha akarunk.
Am. a hookahroyal-on nem is találok Serbetlit, vagy csak én vagyok vak?
nincs is serbetli, az sb-t a starbuzzra mondtam. Onnan starbuzzt fantasia-t és fakhert tudnánk rendelni.
Pergő, lábcinállványt vennék (csak használt). Esetleg valakinek? 😀
nincs is serbetli, az sb-t a starbuzzra mondtam. Onnan starbuzzt fantasia-t és fakhert tudnánk rendelni.
Jaa azt hittem serbetlire mondtad 🙂
Kedves Fórumozók!
Örömmel jelenthetem hogy megvan a szép piros vortexem a szultán kincséből!Délután teszt!Nagyon hálás vagyok nektek sYska/!/ és Krampi!Nélkületek még most is csak sima kerámiát használnék!Kíváncsi vagyok ha a …pipa.eu-n múlt volna akkor mikor lenne bárkinek vortex-e.Szerintem ha ti nem lennétek,a nagy többség még most is csak szénkonzol-öngyulladós-nakhla kombóval pipázna, és a phunnel-vortex-razan-nammor ról még csak hírből sem hallottak volna!
Örömmel jelenthetem hogy megvan a szép piros vortexem a szultán kincséből!Délután teszt!Nagyon hálás vagyok nektek sYska/!/ és Krampi!Nélkületek még most is csak sima kerámiát használnék!Kíváncsi vagyok ha a …pipa.eu-n múlt volna akkor mikor lenne bárkinek vortex-e.Szerintem ha ti nem lennétek,a nagy többség még most is csak szénkonzol-öngyulladós-nakhla kombóval pipázna, és a phunnel-vortex-razan-nammor ról még csak hírből sem hallottak volna!
Igaz, de a nakhla dohány tradicionális dohány, ha friss dohányokat lehetne kapni itthon belőle akkor a Waha és a Sultan egyes ízeit simán lepipálná.
Igaz, de a nakhla dohány tradicionális dohány, ha friss dohányokat lehetne kapni itthon belőle akkor a Waha és a Sultan egyes ízeit simán lepipálná.
Nem arra céloztam, hanem h azt a legkönnyebb megszerezni,mert tömegdohány, az egyik legtöbbet importált cucc egyiptomból!Ezért van annyi helyen!Ha nem lenne Sultancenter(ami af,am,aw magyar forgalmazó) akkor sztem csak ilyet szívna mindenki, mert a nagy webshop nemhinném h venné a fáradtságot más dohány importra!Mostanában is csak azért kezdtek el több dohányt árusítani mert versenyben kell maradni az egyre bővülő kínálattal!Hidd el 2 éve ismerem azt a webshopot és emlékszem az akkori kínálatra!
én csak most realizáltam h hnap iskola 🙁 :snif: ezért utolsó előtti pipára gyújtottam rá
Túl vagyok első vortex pippantáson és valami fantasztikus volt!Köszönöm Vizipipafan!
Szakítottam barátnőmmel… Nem túl jó érzés… 🙁 🙁
Relaxálj egyet isi, pipázz egy jót, ha még meglehet beszélni akkor próbáld meg, ha nem hát csak annyit tudok mondni, hogy 2 dolog segít, egy jó pipa, meg egy kis idő. 🙂
Ilyenkor kell 1-2 havert áthívni és elinni az összes pénzed!Gondolom ez így jólesik sulikezdés előtti nap!
Relaxálj egyet isi, pipázz egy jót, ha még meglehet beszélni akkor próbáld meg, ha nem hát csak annyit tudok mondni, hogy 2 dolog segít, egy jó pipa, meg egy kis idő. 🙂
Az lesz… Köszi a tanácsot Somika neked is! Igazából én mondtam hogy legyen vége… Legnagyobb probléma az volt hogy ő cigizett, ezt én nem tudtam elviselni, és e mellé jött még a távolság. Meg voltak még dolgok amikre nem térnék ki. Gyújtok is egy pipát 🙂
… Legnagyobb probléma az volt hogy ő cigizett, ezt én nem tudtam elviselni …
nem is tudod, mennyire ismerős. 🙂
… Legnagyobb probléma az volt hogy ő cigizett, ezt én nem tudtam elviselni …
nem is tudod, mennyire ismerős. 🙂
Na mesélj, legalább nem unatkozok, megvitatjuk itt a dolgokat 😀
Ui.: Már füstöt a Chabablik szőlő…. Mellette ez szól: https://www.youtube.com/watch?v=Y6obINPvZtg
Jó kis melodic metal :siffle: 😉
Ezt még minidg nem fogom fel: D Igaz nem mamoon pipám van de próbáltam minőségi szén(cb)+Minöségi dohány (af), de akárhogy csinálom ennek a füstnek a felét nem érem el: D
De az a dohány még nem is volt annyira dirván glicerines nem értem, hogy lehetne csinálni iylen füstöt de örülnék neki: D
Ilyen füstöt csak rendes tiszta grillszénnel lehet elérni!Hiddel próbáltam és bejött!Ráadásul semmi mellékíz nem volt!Csak annyi h 10 percenként kell a szenet cserélni mert kialszik!
Azért ezt ismét cáfolnám… Megnéztem már jópárszor a videójukat a srácoknak, és nagyon profik, sok éve nyomják már. Ami főként üt, az a tangiers phunnel, és a fakher dohány… És az, hogy igazából mennyire is glicerines nem annyira látszik a videón hidd el nekem :).
Biztos vagyok benne, hogy egy jó töméssel, jó dohánnyal, egy tangiers phunnelbe, cocobricoval is tudsz ekkora füstöt csinálni!
múltnap megtudtam hogy 1 jó motoros ismerősöm Egyiptomba van ,írtam is neki 1 smest , vegyen 1 szép hosszú ,vastag,díszes szívócsövet…..holnap jön és elhozza :ooo nagyon várom….. föleg hogy válaszolt, megvette a bolt legszebb csövét és még 7 féle dohányt (remélem nem Nakhla) , és hogy ajándékba hozza az egészet… :super: :winner:
irigykedéseket csak a fotó után…….
Nem inni kell isi, elfeledni a dolgot, lesz még 300 nő és 200 barátnőd 😀
Jaja, és reméljük egy férfi sem :faché4:
Az tuti nem XDXDXD
Miért? Akkor mehetne a felvonulásra… Ne légy kirekesztő :D:D
Menjél Gábor nyugodtan :hehe:
Dobálni maximum. 😀 Én csak azt mondtam, hogy ne légy kirekesztő, légy büszke a napjukra. (Meleg Büszkeség Napja – úgy kell nekünk mint falura az AIDS…)
Ilyen füstöt csak rendes tiszta grillszénnel lehet elérni!Hiddel próbáltam és bejött!Ráadásul semmi mellékíz nem volt!Csak annyi h 10 percenként kell a szenet cserélni mert kialszik!
Azért ezt ismét cáfolnám… Megnéztem már jópárszor a videójukat a srácoknak, és nagyon profik, sok éve nyomják már. Ami főként üt, az a tangiers phunnel, és a fakher dohány… És az, hogy igazából mennyire is glicerines nem annyira látszik a videón hidd el nekem :).
Biztos vagyok benne, hogy egy jó töméssel, jó dohánnyal, egy tangiers phunnelbe, cocobricoval is tudsz ekkora füstöt csinálni!
De azt hozzátenném, hogy ők siam nagyobb fajta egyiptomiba tömtek.
Holnap suli,de jó lesz :-/
Mindegy mindjárt itt az őszi szünet! 😀
De azt hozzátenném, hogy ők siam nagyobb fajta egyiptomiba tömtek.
Bocsi! Megnéztem újra az egyes videót, és már tényleg nem vagyok benne biztos hogy phunnel lenne-e mivel nem látszik rendesen…
Azért mondtam a phunnelt, mert van még másik 2 videójuk is, és abban végig phunnelt haszálnak, van hogy egyszerre hármat is + a lyukasztás is phunnelre hasonlított.
Dobálni maximum. 😀 Én csak azt mondtam, hogy ne légy kirekesztő, légy büszke a napjukra. (Meleg Büszkeség Napja – úgy kell nekünk mint falura az AIDS…)
Dobálni lehet h kimegyek, a tavalyira sajnos pont vmi program adódott közbe! :triste1: Gondolom idén több lesz a dobáló mint tavaly, és kevesebb vonuló!Legalábbis remélem :amen:
Nekem meg tök mindegy hogy mit csinálnak amíg nem velem, vagy családtagommal akarják.. 😀
Még az előzőhöz annyit, hogy néha költséghatékonysági szempontok miatt előfordul, hogy a fakherhez vagy masához adogolom, de csak kis mennyiségben. Ha túllősz a célon, a gonosz basha “bekebelezi” (értsd: nagyon áthatja) a jobb dohányt….
Jó is az. én is szoktam fakhert nakhlával keverni. Amúgy többször rájön az ember hogy olykor nem is a gyártó számít hanem erősen az ízlés.
Pl a nakhla sárgadinnye ezerszer jobb mint pl a masah. És ott azért nem kis árkülönbség van.
Akinek nem csak a szaja nagy es tenyleg kimegy szombaton, az azert kalkulalja bele azt, hogy mostmar nem alkotmanyos jog az osi idok ota mukodo elelmiszerek dobalasaval valo velemennyilvanitas. Ergo megdugnak erte.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.