szerintem meg nem hisz amcsiba 250g kerül 4e-be
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
szerintem meg nem hisz amcsiba 250g kerül 4e-be
Igen de ez 2000ft és a posta dobja meg. de nem jó olvastam, azt írta h csak egyesével rendelné meg, így kva drágára jön ki.
Szal marad a hookahroyal.com-ról rendelni sb-t , ha akarunk.
Szerintem várj a Szultán Kincseire, teveve! Lehet, hogy olcsóbban adnák, mint ahogy a rendeléssel kijönnél belőle (lásd: vortex, phunnel…)
Csak azt felejtetted el belekalkulalni, hogy a vortex, amit o arul az nem az eredeti, mi viszont azokat rendeljuk. A kulso pedig egy dolog, de anyagbeli kulonbseg is van a keramiaknal amit sokan figyelmen kivul hagynak (hovezetes, hotartas es hasonlo huncutsagok).
EN csokimenta és AS kóla milyen keverék lenne?:D
csokimentát már nagyon unom.
Ottapont.
Kipróbáltam anno egy vortexet ami nem eredeti volt. Háát, mit mondjak? Megérte inkább megrendelni az eredetit.
Nem biztos, hogy az összes utánzott vortex ilyen lenne, de inkább a bevált minőségnél döntök.
Egy AK47-t ne cserélj le M16-ra xD
Igen és milyen áron?
Vortex velünk 2000-2200ft, itthon: 3500ft (ha nem nézzük az oldal akcióját)
Razan kint 4500-5000Ft, itthon (várhatóan, szerintem): 8000-9000Ft körül fog.
Közös rendelésbe eredeti vortex-eket rendelünk és jó hawanna phunnel-t, nem pedig kínai phunnelt. (+ olcsóbban is) :]
Továbbá szeretném ha mindenki a megfelelő témába írna!
Dumaláda tényleg vegyes, de aminek van témája annak ott a helye nem itt. :contrac:
honnan rendeli? mert ez ár kb sztem amcsiba van, szal fasza, mert akkor így ő vállalja fel a kockázatot a vámmal 🙂
Igen amerikából rendeli és azért lenne jobb vele rendelni (nem a közös rendelésre gondolog, hanem csak starbuzzra)
1 nem nekem kell intézni
2 igen a vámmal sem nekem kell sz*rakodni.
honnan rendeli? mert ez ár kb sztem amcsiba van, szal fasza, mert akkor így ő vállalja fel a kockázatot a vámmal 🙂
Igen amerikából rendeli és azért lenne jobb vele rendelni (nem a közös rendelésre gondolog, hanem csak starbuzzra)
1 nem nekem kell intézni
2 igen a vámmal sem nekem kell sz*rakodni.
De am most minen ilyen kocsikát ami átjön a határon végigellenörinek? nehogymár.. Meg honnan tudják hogy most ott van egy 5 cm-es hosszú doboz a kocsiban?
Igen de ez 2000ft és a posta dobja meg. de nem jó olvastam, azt írta h csak egyesével rendelné meg, így kva drágára jön ki.
Én abban is benne lennék szerintem, de ott, hogy lehet megoldani a behozatalt?
EU határ felől már csak akkor ellenőriznek, ha valami indokuk van. Nagyon ritka a véletlenszerű ellenőrzés.
EU határ felől már csak akkor ellenőriznek, ha valami indokuk van. Nagyon ritka a véletlenszerű ellenőrzés.
Ja az jó, és ha eun belül repülök akkor be is hozhatok mondjuk 2kg dohányt?
Ha nincs senki a határnál.. Velem volt már olyan akkor.. át szoktak nézni.. mert unatkoznak.. de egy ilyen dohányos nem fog magyarországi nem használt kapun átjönni és márpedig a forgalmas határokon 100-as sor áll.. nem fognak ellenörizni 🙂
Ja az jó, és ha eun belül repülök akkor be is hozhatok mondjuk 2kg dohányt?
Anyámmal egyiptomból vettünk pipát kaptunk hozzá 2 kg dohányt. Nem volt semmi baj.. és volt már vám.. de nem is tudtunk róla 😀 Aztán tunéziában meg nem csomagban csak dohányt hoztunk 1kg-ot és ugyanúgy semmi…
Nagyon remélem hogy ez nem nagy reklám, és nem lesz szükség a törlésére.. meg engem kitiltani… De arra gondoltam összeállitok dohánytesztekből.. még keresgélek folyamatosan teszem fel öket.. ha akarjátok nézzétek meg.
Gerago, syska vagy aki ilyen vidi pro. Egy heba filter készitést, de legalább egy öszeillesztst pipába megmutatnátok(Filmezne vki) hmm? Köszi előre is.
Én ez alapján csináltam: https://galeria.vizipipafan.hu/thumbnails-25.html
Oké nem videó, de sztem tökéletesen le van írva minden részlet.
Én ez alapján csináltam: https://galeria.vizipipafan.hu/thumbnails-25.html
Oké nem videó, de sztem tökéletesen le van írva minden részlet.
Igen, láttam már de amúgy hol szerzek ilyen inekciós tű csövet vagy mi ez?
gyógyszertárban, kb 20ft.
Nekem nem kell heba filter, mert olyan csendes az én pipám. 🙂
Augusztus 31.-én 11:30-ig ha nincs jelentkező megveszem a boltban.
HOlnap megyek pestre.. de ha itt vki olcsobban adja akkor megkostolnám!
Tömshiányosak is érdekelnek, hiszen csak kostolok!
Éjszaka szeretnél venni, vagy ezt, hogy gondolod? 😀
Holnap mész boltba aztán megveszed, szerintem egyszerűbb…
:faché4:
Augusztus 31.-én 11:30-ig ha nincs jelentkező megveszem a boltban.
HOlnap megyek pestre.. de ha itt vki olcsobban adja akkor megkostolnám!
Tömshiányosak is érdekelnek, hiszen csak kostolok!
Éjszaka szeretnél venni, vagy ezt, hogy gondolod? 😀
Holnap mész boltba aztán megveszed, szerintem egyszerűbb…
:faché4:
Ha lesz rá ember.. akkor nem 11:30-kor megyek a boltba hanem megdumáljuk. Amúgy nem éjszaka.. Reggeli fórumozók is vannak 😀
Csokis-mentám és sima mentám is van,többit PÜ-be!
Na tessék Stereo ;):D elment már aludni elvileg. Milyen márkák?
Waha menta
En csokis
Úgyse fogja megvenni messzebbről, ha holnap elvileg megy Szultánba, de nekem olyannyira mindegy… :hehe:
Az biztos!
Én most voltam Montenegróba (Budva)
És 3€-t vettem gázforrasztót +4 palack!
Holnap rakok fel képet róla
Na én mentem, további kellemes estét.
Asszem CFH gázforrasztó, csontra olyan mint syskának. Kék az alja, fekete a felső része a csövön kívül, ami meg fém.
Én is megyek mert álmos vagyok :0
Jó estét!
Gábor megy PÜ :super:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.