A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86394
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504
    Gábor írta korábban:
    Csak utána nem olyan sima dolog kifizetni. 😉

mire célzol? a posta mondjuk Angliából a fele mintha Amcsiból rendelnél.

, Hozzászólás ID: #86395
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Emberke202 írta korábban:
    Gábor írta korábban:
    Csak utána nem olyan sima dolog kifizetni. 😉

mire célzol? a posta mondjuk Angliából a fele mintha Amcsiból rendelnél.

Vámra célozgat szerintem, nem tudom. Inkább mondd el itt mindenkinek, vagy PÜ-be.

, Hozzászólás ID: #86396
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Ez igaz, de úgy sem lenne egy olcsó mulatság.

, Hozzászólás ID: #86397
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Angliából nincs vám, mivel eu tag az is. Max a dohányra raknák fel azt az alapvámot. De így ik ugyan annyira jönne ki mintha amcsiból rendelnéd.

Csak akkor erre rá lehetne írni hogy dohány van benne az amcsi csomagot meg lekapcsolhatják.

, Hozzászólás ID: #86398
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202

No a hookahroyal.com-on egy 100g-os sb 10font, azaz kb 3000ft + posta. De ha 100font felett rendelnénk akkor kapnánk 10%-os kedvezményt.

Tehát felteszem, 5en rendelünk mindenki 2-2 sb-t. akkor 90 font a dohány + 16font a posta, tehát olyan 6500ft-ba lenne 2 100g-os. Be kell vallani, húzós egy kicsit.

, Hozzászólás ID: #86399
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Én lehetséges, hogy bennelennék! 😉

, Hozzászólás ID: #86400
    youri
    Felhasználó
    youri
    No a hookahroyal.com-on egy 100g-os sb 10font, azaz kb 3000ft + posta. De ha 100font felett rendelnénk akkor kapnánk 10%-os kedvezményt.

Tehát felteszem, 5en rendelünk mindenki 2-2 sb-t. akkor 90 font a dohány + 16font a posta, tehát olyan 6500ft-ba lenne 2 100g-os. Be kell vallani, húzós egy kicsit.

Hát ha úgy nézed akkor nem sokkal több mint a fakher 😀

, Hozzászólás ID: #86401
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542
    Youri írta korábban:

Huh az kemény!

, Hozzászólás ID: #86402
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    Youri írta korábban:

Hát igen… mondjuk fél kiló fakhert simán veszek , amíg abból a lóvéból csak 250g sb-t, de nem sokkal drágább .. 😀

Amúgy poén néztétek az oldalt? a vip szekcióba vannak ezek a dohányok, mert az okosok hoztak egy új törvényt, ami szerint az Egyesült Királyságban kb 3700ft egy 50g-os al fakher, 250g-os pedig 9800ft.

, Hozzászólás ID: #86403
    youri
    Felhasználó
    youri
    Youri írta korábban:

Hát igen… mondjuk fél kiló fakhert simán veszek , amíg abból a lóvéból csak 250g sb-t, de nem sokkal drágább .. 😀

Amúgy poén néztétek az oldalt? a vip szekcióba vannak ezek a dohányok, mert az okosok hoztak egy új törvényt, ami szerint az Egyesült Királyságban kb 3700ft egy 50g-os al fakher, 250g-os pedig 9800ft.

És még ki mondja, hogy itthon minden drága? 😀

Azt hiszem, ott leszoknék a pipázásról 😀

, Hozzászólás ID: #86404
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426
    Youri írta korábban:

Higgyétek el, nem szenvednek túlzottan 😉 ott az átlag kereset is ezen a szinten van.

, Hozzászólás ID: #86405
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy

Masah Szőlőt mivel ajánlanátok keverni?

, Hozzászólás ID: #86406
    youri
    Felhasználó
    youri
    edhardy írta korábban:
    Masah Szőlőt mivel ajánlanátok keverni?

Masah citrom.

, Hozzászólás ID: #86407
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

annyira száraz a cardamom amit vettem szultánban leárazott 300ftért jó multkorában, hogy most is ahogy begyujtottam szinte alig jött füst, de már égett íze van. nem érdemes venni azokból, hacsak nem veszek hozzá glicerint is talán az feljavítja.

de eszméletlen h nemlehet elszívni így, eddig minden alkalommal ez volt amikor tömtem. most is szántam rá időd és jól tömtem egyátalán nemérhet hozzá az alufólia/szén, és mégis..

, Hozzászólás ID: #86408
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    cyp írta korábban:
    annyira száraz a cardamom amit vettem szultánban leárazott 300ftért jó multkorában, hogy most is ahogy begyujtottam szinte alig jött füst, de már égett íze van. nem érdemes venni azokból, hacsak nem veszek hozzá glicerint is talán az feljavítja.

de eszméletlen h nemlehet elszívni így, eddig minden alkalommal ez volt amikor tömtem. most is szántam rá időd és jól tömtem egyátalán nemérhet hozzá az alufólia/szén, és mégis..

Kevés glicerin,víz, és méz.

Jól összenyomkodni, 2 napig állni hagyni, közben néha nyomkodni, és utána valószínűleg jó lesz.

, Hozzászólás ID: #86409
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    sYska/!/ írta korábban:
    fruji írta korábban:
    I :coeur: ETR 😀

SZTE újra, Szeged hálelújaaaa…

ETR újra, kivág a rendszer újra és újraa…. :faché4:

A legjobb gyerekek, amikor több ezren szar*kodnak a kb. 400 embert fogadni bíró rendszerrel 😀

Persze ez csak ránk, dicső TTIK-sokra igaz…

Syska, tavaly neked is kellett szakosodni, meg most kell választanod ilyen blokktárgyakat?

, Hozzászólás ID: #86410
    fruji
    Felhasználó
    fruji
    • Hozzászólás: 113
    Kormi írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

SZTE újra, Szeged hálelújaaaa…

ETR újra, kivág a rendszer újra és újraa…. :faché4:

A legjobb gyerekek, amikor több ezren ** (széklet)*kodnak a kb. 400 embert fogadni bíró rendszerrel 😀

Persze ez csak ránk, dicső TTIK-sokra igaz…

Syska, tavaly neked is kellett szakosodni, meg most kell választanod ilyen blokktárgyakat?

Én nem TTIK-s vagyok, de nálunk is ez megy. Tavaly akkor kezdődött a kurzusfelvételünk, amikor az egyetemi szabadon választható, és a tesi kurzusoké is. Az elég kemény volt, de idén sem volt könnyebb. Az ETSZK-ra járok, ahova kb 1700 járunk összesen, mégis meghal a rendszer….

, Hozzászólás ID: #86411
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443

ákos: milyen volt a wahás szilva?

, Hozzászólás ID: #86412
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385

vaterán nézelödtem razant lehet venni 10000-ért meg AL FAKHER dohányt 250g-ot 1000 FT-ért oo/ oo/ :ooo :ooo

, Hozzászólás ID: #86413
    viktorsb
    Felhasználó
    viktorsb
    • Hozzászólás: 262

Elfogyott a coco-m és szombaton csak öngyulladósat tudtam venni. Hát ilyet se veszek soha többé, inkább kibírok 2 napot. Eléggé lehangoló a brico után. Ráadásul a csomagban a legfelső darab szétmállott ahogy kibontottam, szóval egy minusz alapból… :triste1:

, Hozzászólás ID: #86414
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Arul a srac eredeti es masolt Vortexeket is. Kivancsi vagyok, hogy ki lehet az, illetve mennyire valosak a termekek. Ugyanis eleddig egyetlen egy eladas lathato a profiljaban. Ugyhogy csak ovatosan vele 🙂

, Hozzászólás ID: #86415
    gukrisz
    Felhasználó
    gukrisz
    • Hozzászólás: 245
    krampi írta korábban:
    Arul a srac eredeti es masolt Vortexeket is. Kivancsi vagyok, hogy ki lehet az, illetve mennyire valosak a termekek. Ugyanis eleddig egyetlen egy eladas lathato a profiljaban. Ugyhogy csak ovatosan vele 🙂

3500 Ft? hmm. valszeg szultánból szerzi 😀

, Hozzászólás ID: #86416
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385

számomra a fakheres dobozok tünnek nem eredetinek + nem szeretnék ilyeneket vaterán venni 😀

, Hozzászólás ID: #86417
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    tati írta korábban:
    ákos: milyen volt a wahás szilva?

Nagyon finom!

Nekem bejött!

10/8

, Hozzászólás ID: #86418
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Na hazatértem,sok olvasni valóm lesz 😀

, Hozzászólás ID: #86419
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

FIGYELEM :nono: valahol a fórum elején már megírtam,akik nem olvasták el:

Németországban is,találtak hamisított Al Fakhert ! ha valami nagyon olcsó elgondolkodtató……

, Hozzászólás ID: #86420
    teveve
    Felhasználó
    teveve
    • Hozzászólás: 154

Sziasztok! szerintetek ha razant szeretnék venni persze minél olcsóbban és hamarabb hogyan jönnék ki a legjobban? a közös rendeléssel(ahol TALÁN AF-et is kapok hozzá) vagy ha várok a szultánkincseire? előre is köszi az építő jellegű hozzászólásokat! 🙂

, Hozzászólás ID: #86421
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644

Szerintem a közös rendeléssel! de ez csak én gondolom! :cote:

, Hozzászólás ID: #86422
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy

A vaterás embertől megkérdeztem, hogy tud-e Starbuzzot szerezni, azt mondta meg tudja oldani de 2000ft lenne a posta + a dohány 100g 5000ft lenne kb, ha töben vennénk akkor olcsóban ki lehet jönni.

, Hozzászólás ID: #86423
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    edhardy írta korábban:
    A vaterás embertől megkérdeztem, hogy tud-e Starbuzzot szerezni, azt mondta meg tudja oldani de 2000ft lenne a posta + a dohány 100g 5000ft lenne kb, ha töben vennénk akkor olcsóban ki lehet jönni.

honnan rendeli? mert ez ár kb sztem amcsiba van, szal fasza, mert akkor így ő vállalja fel a kockázatot a vámmal 🙂

30 bejegyzés megtekintése - 4,321-4,350 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.