Nekem hoztak nem rég Tunéziából Nakhla dohányt, és azon van gyártási dátum, és ez a minőségét két évig megőrzi szöveg is.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nekem hoztak nem rég Tunéziából Nakhla dohányt, és azon van gyártási dátum, és ez a minőségét két évig megőrzi szöveg is.
Debrecen-Levszki Szófia 2-0 …
Utálom a magyar focit, de a Debrecenben mindig is láttam lehetőséget. És tessék, ez a csapat képes helyt állni a BL-ben. 😉
Nagyon szurkolok nekik, hogy megtartsák ezt az előnyt, és bejussanak a csoportkörbe! Én sem vagyok oda, a magyar fociért, de ezzel egy óriási lendületet kaphatna.
HAJRÁ LOKI! :alcool1:
én játékosként szeretem a magyar focit, és rendszeresen követem. Jó látni, hogy egyre jobbak vagyunk, és jó irányba tart a magyar labdarúgás. Hajrá Loki!
és ami még jó hír, ha a Loki főtáblás lesz 6 hétig kell szerda-szombat játszania+ligakupa+magyar kupa, igy a bajnokságban nem lesz nagy esélyük, a Vidi bajnok lehet, nagyon erős csapatunk van.
Most értem haza.
Mi a fene folyik itt?
Pár napig nincs admin/moderátor már is tele offoltok mindent?!
Krampi és Webbie alig győzi törölni a sok szemetet. Teljes, szabad kezet adtam nekik. Így már komolyan figyelni fogom a figyelmeztetéseket és tiltani fogok! Szedjétek össze magatokat kérlek, hisz eddig minden rendben ment… X(
Én hülye kimostam vizzel az enyémet és nem tudok “rágyujtani”
Hidd el, hogy Syskanak és Krampinak is akad jobb dolga, mint ezzel foglalkozni. Mindenkinek van magánélete, nyugodjál le szépen, majd akkor lesz belőle valami, ha mindenki eljut odáig. Ennyi.
Én hülye kimostam vizzel az enyémet és nem tudok “rágyujtani”
Hidd el, hogy Syskanak és Krampinak is akad jobb dolga, mint ezzel foglalkozni. Mindenkinek van magánélete, nyugodjál le szépen, majd akkor lesz belőle valami, ha mindenki eljut odáig. Ennyi.
Szövegből szerintem rájöhettél hogy hülye viccnek szántam.. Amúgy meg tudom hogy sultan mellet van a vizipipás “étterem”
Aztán jöttek a mailok, haverok is jelezték, hogy láttak, de meglepő módon mindenkinek tetszett. Bocs, nem mindenkinek: egy vízipipás blogban erősen le lettem fikázva, ami igazából nem izgat annyira. A srác kisebbségi komplexusát az olyanok fikázásával próbálja saját maga előtt leplezni, akiket nem is érdekel még az sem, hogy ő videóra veszi saját magát egy lapukkant koleszban, amint “szenet töm a kerámiába”, de legalább már 2 komment is érkezik a cikkeihez. Ebből persze az egyik ő saját maga, de hagyjuk ezt a témát, mert ez megérne egy külön cikket, de nem akarok foglalkozni vele. Bár lehet, hogy szilveszterre meg is írom. 🙂 idéztem .eu-s blogról a cooltv-s szereplésről szól..
Nincs 4db Razan-om..
Amúgy ne felejtsétek el, hogy szabadidőnkből megy el amiket intézünk. Főleg Krampi, aki több órát szán egy-egy rendelésre. Ebből egyikünknek nincs bevétele… Kedvből csináljuk, tehát nem jártok jól, ha elveszitek ezt a kedvünket.
Fórumot is kedvből csináljuk és segítünk. Aki az agyunkra megy azt kitiltom…
Úgy kell azt :intello:
Jaj, ez jó. 😀
Bocsánat, hogy egy “lepukkant koliba” tanulok. 😉 Még a lepukkant koliba is többet tudok a vízipipázásról mint te. A kisebbségi komplexusom pedig nincs. Max anyagilag, másból nincs neked több szerintem Lj. 🙂
Amúgy nem fikáztalak, oda is írtam… csak szóltam, bár lehet túl flegmának tűnt neked.
Megírtam a bejegyzés végére a válaszom, akit érdekel:
LukJani, remélem olvasod eme hozzászólásom. Még én is többre tartom magam vízipipázás terén, mint téged. Elsőre biztos, hogy nagyképűségnek tűnik, talán másodjára is, de tudod mit, nem érdekel. Szerintem te semmit sem tudsz a vízipipázásról, na jó, de, azt tudod, hogy hogyan kell belőle meggazdagodni, és “beforgatni” az embereket. Azon kívül ? Mi mást tudsz ? Nem hiszem el azt, hogy egy tévés felvétel így zajlott volna le. Ha meg igen, akkor nem kellett volna beharangoznod ezt az egészet úgy, mint valami világmegváltó dolgot. Ha kicsit is foglalkoztál volna vele, akkor le lehetett volna beszélni velük, hogy a pipa begyújtására kell fordítani kb 5-10 percet.
A másik meg az, hogy Syska védelmére kelnék. Az egy dolog, hogy egy “lepukkant” koliban csinál felvételeket, szerintem ezekkel 100szor több dolgot lehetett megtudni, mint a te egyetlen, “újgazdag” videóddal, ahol is 2 bőr puffon ültök, motoron csilli villi “szar” világítás, zene rákötve, háttérbe egy “kisebb” garázs. És szívjátok a pipát … hmm, valóban megérte megcsinálni.
Azt meg ugye mindannyian tudjuk, hogy nem a pénz számít ilyen téren, hanem a tudatosság, a tapasztalat. 🙂
Nem is tudom, hogy mit hagytam ki, de az biztos, hogy tudnék még írni 2-3 oldalt, ha jobban belegondolnék.
Üdv “Lj”
Én már egyenesen a blogba ágyaztam be magvas gondolataimat…És még csodálkozik, hogy ilyen viselkedésért cserébe lóf*szt se kap…
Jaj, ez jó. 😀
Bocsánat, hogy egy “lepukkant koliba” tanulok. 😉 Még a lepukkant koliba is többet tudok a vízipipázásról mint te. A kisebbségi komplexusom pedig nincs. Max anyagilag, másból nincs neked több szerintem Lj. 🙂
Amúgy nem fikáztalak, oda is írtam… csak szóltam, bár lehet túl flegmának tűnt neked.
Megírtam a bejegyzés végére a válaszom, akit érdekel:
engem is kitiltottak mikor 100ft-al drágábban próbálta eladni az Al Sultanokat..+posta :faché4: én meg megszóltam..
Engem is tiltottak le onnan, azért mert véletlenül megemlítettem, hogy ‘vpf.hu fórum’. Vicces ember ez a LukJani. 😀
Nekem meg törölte azt a hozzászólást, hogy az elektromos szén szar, meg hogy a sultan kincseiben kevesebbért lehet megvenni a szénszűrős szipkát.
Ez jó, már fogynak a hozzászólások 😀 😀 😀
7-10 nap alatt +142 hsz. a fórumba, amiből 70minimum off. 🙂
Noh, ne legyek már ennyire negatíííív. 😀
Egyém is eltünt… Na ennyit róla… :intello:
Arab ember szájához nem érhet a dohány. Nemtom hol hallotta ezt a hülyeséget, de már több mint 1 éve ezt nyomja…. Van arab haverom, azt mondta hogy hülyeség, ilyen nincs se a Koránba, se máshol. Alkoholt nem fogyaszthatnak
nameg állatokkal se szeretkezhetnek XDXD (azért írtam le, mert ez így tényleg benne van a Koránba….
Syska: Nem az itteni hsz.-ek fogynak, hanem az eu-s blogba írtunk, én spec. tök normális hangnembe, de majdnem 10 kommentet törölt kedves lukjani barátunk XD
Mekkora arc, meg a műsor is, már értem miért nem nézek ilyen adókat.
B*sz*r*s b*zz…
én sem értek még vp-hez mester szinten, de már egy kis szír kerámián 2-2 fél coco elmegy egymás utána. :alcool1: :D:D:D
Nyalják a seggét mint az állat… Mit várnak? Ingyen pipát?
Hm. Janival akkor ülnék le, ha
Cserélne csövet (akár gumicső, akár Razan[vajon hogy szerezne?])
több vizet töltene a tartályba.
Nem AW barackot tömne.
Nem szénkonzollal csinálná,
plusz Nem tenné rá a szenet izzás közben.
És a vizipipában nem a szines szipka a lényeg 😉
Nem AW barackot tömne.
Nekem aw sárgadinnyének tűnt.
Az mindegy ő a barackot imádja.. 😀 a husos barackot, úgy hogy bekaphatja a seggem! 😀
Egy béna idióta, aki az emberek jóhiszeműségéből és főleg a távolság miatt tud üzletet csinálni. Az ottani szinvonalat meg már jobb ha nem is minősítem. A videókról meg annyit, hogy ők is készítettek, amint kidobják valami szar raktárból a pipákat dobozostól, és ime LJ a mentalista .eu főnök szerint mekkora jó hogy nem tört össze…hát igen az osztályzat egyes, cool tv-s video meg év ismétlés. 😀
Az mindegy ő a barackot imádja.. 😀 a husos barackot, úgy hogy bekaphatja a seggem! 😀
Egy béna idióta, aki az emberek jóhiszeműségéből és főleg a távolság miatt tud üzletet csinálni. Az ottani szinvonalat meg már jobb ha nem is minősítem. A videókról meg annyit, hogy ők is készítettek, amint kidobják valami ** (széklet) raktárból a pipákat dobozostól, és ime LJ a mentalista .eu főnök szerint mekkora jó hogy nem tört össze…hát igen az osztályzat egyes, cool tv-s video meg év ismétlés. 😀
Asszem tömören összefoglaltad a lényeget. 😀
LoL Syska… Róllad álmodtam.. azt álmodtam hogy van nállam egy AK és szétlövöm a fórumot és mi leszünk a királyok asd :malin2: X| :gene:
Hát igen. Egy putri, lepukkant gyártelepen videóznak, de gáááááz. 😀
Akkor meg kell előznöm és kitiltani előre. :gene:
Nem AW barackot tömne.
leszögezném az elején hogy nem a lyuklyani mellett beszélek, sőt, de a csőcserés résszel nem értek igazán egyet, régen sem volt razan cső meg gumicső és mégis úgy alakult ki ez az évezredes szokás és maradt fenn…
személyszerint nekem is van Nammorom és Phunnelem, de nem mindig használom őket, olyan néha mintha ezzel a sok high-tech pipás cuccal már elvesztené a tradícionális jellegét a pipa 🙂
Nem AW barackot tömne.
leszögezném az elején hogy nem a lyuklyani mellett beszélek, sőt, de a csőcserés résszel nem értek igazán egyet, régen sem volt razan cső meg gumicső és mégis úgy alakult ki ez az évezredes szokás és maradt fenn…
személyszerint nekem is van Nammorom és Phunnelem, de nem mindig használom őket, olyan néha mintha ezzel a sok high-tech pipás cuccal már elvesztené a tradícionális jellegét a pipa 🙂
Azért azt is tegyük hozzá, hogy nem feltétlenül voltak a csövek rozsdásodó anyagokkal kialakítva. Mert a gumicső lényege főként ez :cote:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.