Nyert a Debrecen 2:1-re!!!! :super: :winner:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nyert a Debrecen 2:1-re!!!! :super: :winner:
Féllábbal a bl főtáblán :winner:
Am nem bírom.. Ma jöttem haza a Tiszától… 5 óra alatt elkentem egy fél tubus fenistilt.. A lábfejeimen van vagy 50-50 csipés, plusz még vagy 50 mindenhol.. Hihetetlenül felfaltak minket.. :rougefaché:
jövőhéten vmikor vagy amikor betudom szerezni cuccokat, csinálok dohányt itthon.
elvileg jobbat érhetek el mint a gyári dohányok.. majd kiderül.
Sok sikert hozzá! :super: Közöld majd hogy mire jutottál 😉
Najó igazából mentem aludni :intello:
Kitiltalak holnapig és akkor nem. :langue2:
Fogadjunk hogy visszajövök 😛
Játszun olyat, hogy vicceskedünk és nekem olyan rossz humorom van, hogy átírom a jelszavad és az emailcímedből kiveszek egy betűt. :hehe:
Játszun olyat, hogy vicceskedünk és nekem olyan rossz humorom van, hogy átírom a jelszavad és az emailcímedből kiveszek egy betűt. :hehe:
Újraregizek X|
Syska, nekem a freemailemre is zökkenőmentesen eljutott a hírlevél 🙂
Szabad megkérdezni, h mien hírlevél? :]
Szabad megkérdezni, h mien hírlevél? :]
“Üdvözlök mindenkit! Az oldalra új szavazás került, melyre várjuk a szavazataitokat. Továbbá az elkövetkező pár napban ki fog kerüli egy számotokra igen érdekes és igen örömteli hír is. 🙂 Érdemes visszanézni időnként a weboldalra! http://www.vizipipafan.hu Üdvözlettel: sYska”
a fórumtalálkozós képek mikor kerülnek ki?:)
Nem biztos de volt szó olyanról hogy hírlevél formájában értesít mindenkit a Vortex kerámiával kapcsolatban Syska mert lehet hogy tud szerezni valakitől,csak majd mindenkit értesít hogy lesz-e! És tán meg kell változtatni akinek freemailja van mert tán arra nem tudja elküldeni! :triste1:
Am azt szabad megkérdeznem, h hogy volt lehetséges több kiló Nakhla rendelése Egyiptomból, és akk hogy nem tudunk Amerikából Starbuzz-t rendelni?
Amire rávan írva h ajándék azt nem bontogatják? oo/
Amire rávan írva h ajándék azt nem bontogatják? oo/
világitani igyis ugyis átfogják de legtöbbször a vámostól függ kibontja-e..ezek ilyen esélyjavitok :d
Nem lehet Mahirt megkérni, h rakja bele vmi másnak a dobozába ( tudom is én mondjuk egy mikró dobozába ) és akk átvilágításnál azt látják.. Vagy azt még kibontják?
ha megnézed minden dohány külső zacsiján ottvan 1 fémszál azt tuti látják plusz még kis doboz is lehet rögtön az jön le hogy hopp cigi.. külső doboz sztem tök8..
Átvilágítás annyit jelent, hogy egy “röntgen” kép megy el előttük. Az ilyenkor tök mindegy, hogy mikrós doboz-e vagy nem … Remélem érthető. :]
Ja értem. Akk nem kivitelezhető, hogy kihasználjuk az akciót? :triste1:
Valószínűleg már csak 26ika után. Ma délelőtt kaptam meg a maradékot, viszont ma nekem is ünnep is van. Továbbá most 2óra alvás, aztán irány le Szegedre 25 estig.
Általában az smpt-ről küldött leveleknél jelenik meg a gond, a fórumon pedig az van beállítva, mert alaphelyzet az a jobb. A vortex kerámia vásárlásához szükséges kupon számkódot majd fórum körüzenetként kapjátok, mindenkinek egyedi generálással.
Nos igen. A kerámiák megérkeztek és a fórum tagok jó kis kedvezményben részesülnek. 🙂
Nem, ugyan is az egyiptomi határőrség még szigorúbb mint a mienk és ki sem engednék az országból.
Mahir így is ajándékként küldi a csomagokat. Viszont így is belenézhetnek és dohányért így is büntethetnek…
Továbbá meg van az első személy aki 1 hetes pihenőt kapott a szabályzat elolvasásának hiányán. Azok akiknek több figyelmeztetésük van szedjék össze magukat! Bár hál égnek alig van ilyen felhasználó, a többség rendes és értelmes. 🙂
3db 50g-os Al Fakher asszem.
Tegnap voltam Siófokon, olyan durva helyet találtam….
Vízipipa Club.
Szőnyegek a falon, babzsák ülők, 120cm es forgó pipák, és az illatok…….. :amen:
Nem pipáztam ott, mert akikkel ott voltam azok nem pipások, meg kicsit sokallottam 1 tömésre az 1500 at, bár a feeling miatt talán megérte volna.
Aki Siófokon jár feltétlenül látogassa meg a helyet! (Aranypart, Petőfi sétány)
Ha mosószert szívnék akkor tényleg baj lenne, nem szokásom. 😀
Bár ki tudja részegen már láttam megvadulni embereket, akik aztán mindenre képesek. 🙂
Ha mosószert szívnék akkor tényleg baj lenne, nem szokásom. 😀
Bár ki tudja részegen már láttam megvadulni embereket, akik aztán mindenre képesek. 🙂
élö példa rá haverom. nekiültünk pipázni illuminált állapotban és azt mondja: hiába fujom ezt a hüje pipát nem jön semmi füst
Na bekevertem a dohányokat, mindjárt pipázok…
A keverék így néz ki:
AF citrom
Nakhla citrom
Masah citrom
AW menta
Mindegyik egy negyed részt tesz ki. Kíváncsi leszek milyen íze lesz 🙂
A keverék így néz ki:
AF citrom
Nakhla citrom
Masah citrom
AW menta
Mindegyik egy negyed részt tesz ki. Kíváncsi leszek milyen íze lesz 🙂
Meg kell mondjam nem rossz, de af citrom nélkül finomabb…. :langue:
Azt írta Mahir, h ráírná a csomagra, hogy csak csövek vannak benne.
Ezt beveszik a vámosok?
Ezt beveszik a vámosok?
ne vedd készpénznek, de ha ráirják, hogy “mi van benne”, akkor tuti megnézik szerintem. én biztos belenéznék hogy mivan benne
50g-os starbuzzot nem lehet kapni?
Esetleg Mahirral ne lehet megdumálni, hogy egy 250g-osat 50gosokra ossza el valami légmentes zacsókba és akkor 5en rendelnek 50-50 grammot, lehet, hogy hülyeség, de más nem jutott az eszembe.
Esetleg Mahirral ne lehet megdumálni, hogy egy 250g-osat 50gosokra ossza el valami légmentes zacsókba és akkor 5en rendelnek 50-50 grammot, lehet, hogy hülyeség, de más nem jutott az eszembe.
Ez így azért nem stimmel, mert külön kellene rendelni, így viszont egy egységként kezelik és egy egységhez 1 db 50g-os dobozt lehet behozatni, máshogy meg nem éri meg rendelni, a vám és a súly miatt.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.