:hehe: lehet ő is Erdélybe lakik…….mint én….nálunk jön pénteken a postás…..kár hogy kicserélték…fiatal nő volt ….ő 2 x csengetett ….nekem többször megvolt… :super:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
:hehe: lehet ő is Erdélybe lakik…….mint én….nálunk jön pénteken a postás…..kár hogy kicserélték…fiatal nő volt ….ő 2 x csengetett ….nekem többször megvolt… :super:
Gukrisz, te most komolyan így gyűjtőd a hsz-id? “Számoljuk 1000-ig” topic, nevetséges, értelmetlen videók…
Mint ahogy írta valaki, ennek a fórumnak volt/van színvonala. Ne mocskoljuk ilyen marhaságokkal. Köszi. :contrac: :cote:
ez így igaz.. de a legtöbb dolgot egy kis OLVASÁS-sal meg lehetne oldani..
EN Mizo Guava :super: + AW Menta keverék.
Na finom volt a guava?
Milyen volt a pipatali?
Mint ahogy írta valaki, ennek a fórumnak volt/van színvonala. Ne mocskoljuk ilyen marhaságokkal. Köszi. :contrac: :cote:
Igaza van, a témát törlöm és következőnél megy a filmeztetés!
Költői kérdés: Nem nős vagy, vagy legalább is foglalt? 😀
Milyen volt a pipatali?
Jó. Voltunk 6-7en a fórumból 4-5 vendég. Jókat dumáltunk, pipázgattunk, fotóztunk.
Képeket kérünk! :cote:
Hookah és Gerago amint elküldi felteszem a sajátoméval együtt. 😉
EN Mizo Guava :super: + AW Menta keverék.
Na finom volt a guava?
Milyen volt a pipatali?
Finom volt. :super:
Pipatali is klafa volt, csak a fejfájásom árnyékolta be egy picit. :snif:
Nem tudom miért de pipázás után fáj a fejem már 2 napja. 🙁
Hogyan küldjem el majd???
Amikor leírjátok, hogy milyen dohányt/keveréket szívtatok egy 10-es skáláz pontozzátok, valahogy így. 🙂
Nakhla – citrom+tea 1:1 arányba, 7/10
Al Masah – Kóla 7/10
Al Sultan – Menta 8/10
Aki benne lenne az írja kérem így, aki nem az csak simán dobja ide. Véleményeket a dumaládába írjátok.
Én benne vagyok!
Ehh, az nem jó :triste1: Szerintem, hagyd pár napig a pipát. Tudom nehéz kibírni :hehe: , de lehet jót tenne…
Ehh, az nem jó :triste1: Szerintem, hagyd pár napig a pipát. Tudom nehéz kibírni :hehe: , de lehet jót tenne…
Nekem is ez volt régen és most megint!De rájötem akkor, ha nehéz szívni, most elkrtam a phunnelt és nehéz is volt szívni.
Amikor leírjátok, hogy milyen dohányt/keveréket szívtatok egy 10-es skáláz pontozzátok, valahogy így. 🙂
Nakhla – citrom+tea 1:1 arányba, 7/10
Al Masah – Kóla 7/10
Al Sultan – Menta 8/10
Aki benne lenne az írja kérem így, aki nem az csak simán dobja ide. Véleményeket a dumaládába írjátok.
Jó ötlet! :super:
Esetleg mehetne a setup is mellé, nem? Pl.: 2 fél brico, alukarika, stb…
Jaja általában phunneltől jön elő.
Kösz a tippet. :happy1:
Holnap átküldik és akkor elküldöm mindenképpen. Amúgy nagyon jó volt, jó volt pöfékelni egyet így közösen! 🙂
Kösz a tippet. :happy1:
Ennek ellenére, csak úgy nyomtad a füstfelhőket! 🙂
Miért pont azért mert nincs admin? Éppen csak megtaláltam anyám kameráját :]
gas: Privibe is jöhetett volna
Syska: Nem vártál következőig 🙂
gas: Privibe is jöhetett volna
Syska: Nem vártál következőig 🙂
gas: Tényleg inkább privibe, leginkább sehogy se kellett volna
gukrisz: Nem vártam a következőig és másnál sem várok. Egy kicsit lehet túlzottan is, de vigyázok a fórumra, hogy rend maradjon és béke. Amiért ennyire fel vannak háborodva a tagok azért van, mert már nagyon rég óta nem volt olyan új tagunk, akkor ilyen (elnézést, de) idióta témát nyitott volna, mint a “Számoljunk el 100-ig”. Továbbá minden kérdésedet egy témában akarod megválaszoltatni. Minden kérdésnek megvan a témája. Lusta vagy ahhoz, hogy pl. 4 kérdést 4 külön témába írj. Továbbá logikátlanul írsz és ami a legnagyobb baj: NEM használod a KERESŐT. Mikor szólunk, akkor meg fel vagy háborodva. Ha be szeretnél illeszkedni a fórum közösségébe akkor némiképp változtatnod szükséges ezeken. Reméljük sikerül. A dumaládába pl. bármikor bármilyen kérdést feltehetsz, ha valamit nem értesz vagy nem tudod, hogy írd az adott kérdésed. Akkor segítünk és megmondjuk, ajánlunk valamit.
Számoljunk el 1000-ig nem csak 100-ig.
Egy ilyen fontos topic nevét helytelenül írni 😀
Syska mindjárt 4000.hozászolásod,gratulálok :super:
Költői kérdés: Nem nős vagy, vagy legalább is foglalt? 😀
nem vagyok nős……és a mostani barátnőm előtt volt ……..
és nagyon jó volt, (slagerradióba mindig arról beszélnek hogy a postás kit csinál meg…..nekem meg megvolt a postásnő :super: …)
azért mikor 1 bárban összefutottunk és bemutatta a férjét…. :rouge: furán éreztem magam….. :siffle:
nem vagyok nős……és a mostani barátnőm előtt volt ……..
és nagyon jó volt, (slagerradióba mindig arról beszélnek hogy a postás kit csinál meg…..nekem meg megvolt a postásnő :super: …)
azért mikor 1 bárban összefutottunk és bemutatta a férjét…. :rouge: furán éreztem magam….. :siffle:
Értem már. 🙂 Nálunk pasi a portás és van párom. Szóval duplán kiesik. 😀
Amúgy én nem furán éreztem volna magam. Hanem inkább elkezdtem volna nevetni. 😀
Ki kényszeríthetsz belőle még akkor ‘levél kézbesítést’. :diable: :hehe:
hányan voltatok pipatalin?:)
ja és persze várjuk ám képeket.
Na végre sikerült jól megtömni a phunnelt!
Köszönöm sYskának , wakummacinak és webbienek a segítséget! :amen:
Tömés mécses moddal a dohány és a kerámia pereme között kb 2-3 mm helyet hagytam, rá 4 réteg sima alufólia (úgy lyukasztva, ahogy sYska videójában van)
Kis alufóliatekervényböl pedig minden fél CB-nek kis tartót hajtottam(3db fél C:cool:
ja és persze várjuk ám képeket.
Képek hamarosan.
Kint volt:
Kiki, Youri, Gerago, Hookah, Riccio és jómagam. Szóljon ha valakit kihagytam. 😀
Továbbá volt még 4-5 ‘ciliv’ barát. :happy1:
Én koliba darabolom általában és ott nincs mindig kéznél fűrész. Viszont sok informatikusnak van csavarhúzója, kalapácsot meg mindig viszek magammal. Az több mindenre jó. 😉
Az biztos. :happy1:
Végre újra itthon, 1 hétig csak AM szedret szívtam, azthiszem egy időre elég volt belőle.. :hehe:
Nem tudom itatok-e már,Kristályvíz Aquat.
Én amikor pipázok,mostanában csak ezt iszok mellé.
Én amikor pipázok,mostanában csak ezt iszok mellé.
Narancsos szentkirályi vagy micsodát ittam tegnap. Finom volt nagyon. 🙂
Hehe, én már megutáltam volna. 😀
Hehe, én már megutáltam volna. 😀
Én is. 😀
pár nap múlva már a tengerpatron fogunk pipázni :alcool1: zsír lesz :super:
és melyik ország? am jó pihenést!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.