Sajnos akitől kaptam megkért, hogy az inkognitóját őrizzem meg, mivel a Serbetli dohány tiltott hazánkba. :rouge: :gene:
A serbetli hogyhogy tiltott itthon :o? túl nagy mennyiséget hoztak be?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Sajnos akitől kaptam megkért, hogy az inkognitóját őrizzem meg, mivel a Serbetli dohány tiltott hazánkba. :rouge: :gene:
Jajj mi jutott eszembe 🙂
Mit gondoltok egy olyanra hogy megbeszélünk egy időpontot és skype-on egy konferencia beszélgetésnél webcamokat aktiváljuk aztán pipázunk egymás szeme előtt… Nekem nincs skype-m és szerintem sokan igy vannak vele… de nem nehéz letölteni.. És igy szerintem még az is befog csatlakozni aki élőbe nem tudna elmenni vizipipa talira..
Lol hát ez jutott eszembe nem tudom mennyire hülyeség.
Mit gondoltok egy olyanra hogy megbeszélünk egy időpontot és skype-on egy konferencia beszélgetésnél webcamokat aktiváljuk aztán pipázunk egymás szeme előtt… Nekem nincs skype-m és szerintem sokan igy vannak vele… de nem nehéz letölteni.. És igy szerintem még az is befog csatlakozni aki élőbe nem tudna elmenni vizipipa talira..
Látom nem csak én vagyok pihent agyú. :happy1:
skypon tudnék lenni, de webcamom sajna nincs X(
😀 ha unatkozik az ember akkor sok dolog jut eszébe.. és 1 perce hagytam abba a pipát de már unatkozom szóval.. jöttem a fórumra 😀
Nézem miért ilyen “kihalt” a fórum… Most jöttem rá hogy Fórum tali van… Áááá 😀 és én nem mentem.
Nem késtél le 14.00 és 14.30 közt találkozunk a Margitszigeten a hoteleknél lévő megállóban.
Jah.. Mindegy mert anyám is :nonon: és ha mek előszőr úgyis haverral fogok menni szerintem.. 🙂 Meg most amúgy sincs kedvem bemenni a városba.
Gerago sultanba nem mész mostanában?
Nem, miért?
Nem, miért?
Akkor mind1 😀 Kéne CB Lassan , csak nincs kedvem egyedül menni…, de ha mész majd szólj légyszi, vagy bkk-ba, ott meg pipát néznék, de nemtom merre van 😀
Ebédelek, pakolok és megyek a pipatalira. :]
csinálok egy hülye videót lol… Pill 😀
Ehh… öcsém bedilizett 😛
Ez inkább te vagy nem?Ott a profilban, hogy 11-év.
Egyébként nagyon ütős a video :happy1:
Jah, csak vicc volt 😛 de nekem nincs “hangom” ilyen vidikhez 😀
11 évesen még menő a füst :PP Szal kihasználom… Egyiptomban 7 évesen is pipáznak szal 😀
Először nekem sikerült beszerezni Serbetli dohányt , és küldtem fórum társaknak , kóstolásra. haver hozott 6 x 150gr dohányt, volt Törökországba szabadságon , és kértem hozzon 20 Euróért Serbetli dohányt.
Szeretném felhívni figyelmet hogy nem nehéz szerezni , csak kérdezősködni kell ismerősök körébe :ki megy Törökbe üdülni…meglepő ,milyen hamar akad valaki aki pont oda megy…..és megkérni hozzon kis jó Serbetli dohányt…. X összegért…és nem elfelejteni alkudni a kereskedővel….legalább 50% ot….
LoooL Most nézem hogy Edhardy kommentjét olvastam fel 😀
XD
Csak ajánlani tudom gerago videoját tegnap láttam youtubeon, k.rvára röhögtem az a konyharuha ááá
(kivettem a videot, mert akkor gondolom már fel van rakva, bár nemtudom melyik témába)
már linkelte gerago maga megfelelő topicba.
XD
Ja híres lettem!
Gondolom 20-án nem “dolgozik” a posta. De pénteken vajon van kézbesítés, mert elvileg az is munkaszüneti nap…?
Péntek nem munkaszüneti nap.. AKkor is megérkezhet a posta!
Jah.. Ott a link 😛
Ahh, pedig kerestem a posta.hu-n, de nem találtam, kössz szépen! Gondolom, ha nyitva vannak, akkor kézbesítenek is…
Ha dolgoznál tudnád, hogy most hosszú hétvége van. Figyeld meg, hogy anyuék is otthon lesznek majd pénteken. És majd jövőhét szombaton meg mennek dolgozni…
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.