Ekkora hőtartó sapka nekem is kéne.. 🙂
Nekem is jó lenne! [kep]https://kepfeltoltes.hu/view/090816/3792_big_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep] :cote:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nekem is jó lenne! [kep]https://kepfeltoltes.hu/view/090816/3792_big_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep] :cote:
Hookahjohn.com oldalon lehet kapni, azonban ~2600Ft körüli az ára… ugyan annyiba kerül, mint egy közepes/medium Tangiers Phunnel…. pofátlanság…
Hát most az amcsiknak 10-15 dolcsi nem pénz. De egyébként jól néznek ki, lassan szerintem nekem is szükségem lesz egyre :siffle:
nekem kis pipához adtak ilyen iszonyat picit, amikor már másikat vettem erre figyeltem.
szerintem mikor vetted mondtad volna másik kerámia kell adtak volna.
nehezebben talán a cső miatt lehet szívni, bár nemnagyon látom és nem is nagyon szívtam még ilyen csővel tehát nemtudom.
egyébként tetszik a pipa.;)
cyp sajnos hülyén írtam le bocsánat, nagy kerámiát adtak hozzá és zavarba jöttem tőle nem tudom szokatlan az ekkora kerámia, ráadásul a gumi tömitésről lecsúszik a kerámia :S
Megérkeztek hazánkba az eredeti vortex kerámiák.
A forrást egyenlőre nem lőném le, viszont!
Ami számotokra érdekes. A kerámia alap ára 3500Ft lenne. Bizony ám, csak lenne. Aki a fórumba regisztrálva van és van minimum 20hozzászólással rendelkezik, azoknak csupán 2500Ft-ba kerül! Megközelítőleg annyiba, mintha Amerikából megrendelnéd csoportba.
Tehát tessék regisztrálni és felpörgetni magatokat, hogy olcsón juthassatok igazi vortex kerámiához!
(Bővebb információkkal később szolgálhatok, még folynak a tárgyalások. 🙂 Email-be fog értesítést kapni mindenki. Akinek freemail.hu-s címe van kérem cserélje le, mert egy hiba nem enged arra a címre kiküldeni üzeneteket. Freemail.hu szervere visszadobja.)
nah ezt érdeklődéssel várom!
Nézitek az atlétika vb-t? most lett vége a 100m férfi elődöntőnek fél10től lesz a döntő, már nagyon várom 🙂
Szijjasztok.. Az mért van hogy 3 réteg aluval odaég a dohány? ( 1db félbehajtott + 1 alu!)
Amúgy nem tömök túl sok dohányt.
Nem ér a pereméig..
Jah és az a dohány ami nem ég rá annak a színe olyan lesz mint amikor beletöltöttem?
ahha nézzük énis nagyon várom nyugi…
Nem ér a pereméig..
Jah és az a dohány ami nem ég rá annak a színe olyan lesz mint amikor beletöltöttem?
Akkor jó, ha a dohány nem megég hanem hő hatására elég. De akkor is ég, szóval semmiféle képen sem lesz ugyanolyan a színe. Szerintem próbáld meg az alugyűrűs megoldást.
újabb vastüdejű ember :hehe:
al waha guava
nakhla kóla
nakhla cherry
al masah redbull
redbull+menta+guava
haverokkal egy kis party volt:)
Usain Bolt 100m-en 9.58!!!!!!!!!!!
új világrekord!!!!!!!!!
új világrekord!!!!!!!!!
hogy üvöltöttek a kommentátorok 😀 Hihetetlen ez a faszi..
200m-re vagyok még nagyon kíváncsi..
Igen,ő tud valamit.
Ha egy ilyen ember kergetne,nem is kezdenék el futni előle,minek ha már akkor ott van amikor én még el se indultam…. 😀
am tervezem h rendelek amcsiból egy kis dohányt..
Amikor megérkezik a csomag Mo-ra, akk a vámosok szó nélkül felbonthatják, és lefoglalhatják, ha találnak benne dohányt? oo/
új világrekord!!!!!!!!!
hogy üvöltöttek a kommentátorok 😀 Hihetetlen ez a faszi..
200m-re vagyok még nagyon kíváncsi..
mikor lesz a 200m? holnap? sztem lefoglalhatják jaja..
Amikor megérkezik a csomag Mo-ra, akk a vámosok szó nélkül felbonthatják, és lefoglalhatják, ha találnak benne dohányt? oo/
ha túl nehéz v ha rajta van h dohány de jól meg kell beszélni az eladóval.
az eladóval már beszéltem, azt mondta, hogy “ajándékként adja fel” és nem rak a csomagba számlát..
az eladóval már beszéltem, azt mondta, hogy “ajándékként adja fel” és nem rak a csomagba számlát..
Ettől függetlenül kibonthatják és ha meglátják a feliratot, hogy dohány akkor rácsesztél finoman szólva. 🙂
Mennyi esély van erre? Nem hiszem, hogy azzal töltik a napjukat.. 1-2 érdekes csomagot megnéznek és kész.. Nem tudom, mennyire feltűnő egy 3-4 kilós csomag amerikából :-/
Am ér ez vmit, hogy “ajéndékként” adja fel?
1. forduló: Kedd 10:05
2. forduló: Kedd 18:55
elődöntő:Szerda 19:25
döntő: Csüt. 20:35
Mennyi esély van erre? Nem hiszem, hogy azzal töltik a napjukat.. 1-2 érdekes csomagot megnéznek és kész.. Nem tudom, mennyire feltűnő egy 3-4 kilós csomag amerikából :-/
Am ér ez vmit, hogy “ajéndékként” adja fel?
Ér valamit, de nyugodt szívvel mondom, hogy 100% esély megvan, hogy belenézzenek.
Ha belenéznek, akk elkoboznak mindent, vagy küldenek egy levelet, h fizessél vámot?
eddig tuti voltam a rendelésben, most egy kicsit elbizonytalanítottál.
Ha belenéznek, akk elkoboznak mindent, vagy küldenek egy levelet, h fizessél vámot?
eddig tuti voltam a rendelésben, most egy kicsit elbizonytalanítottál.
Attól függ. Ha a vámos ismer pipás embert, akinek eltudja passzolni akkor lehet behuzzák… az is lehet, hogy csak felét huzzák be, ekkor is szívás van, mivel nincs papírod potnosan, hogy mennyit-mit adtak fel. (számla nélkül..)
Legjobb eset ha rád kötelezik a vám+jövedéki adó megfizetését. 😉
Aza baj, hogy nem csak dohány lenne benne, akk a pipát ami még benne lenne, azt nem nyúlhatják be igaz?
Am meg megkérem őket, hogy csomagolják be a dohányt vmi elektronikai gép dobozába, aztán ha vagyok is olyan szerencsétlen, hogy belenézzenek, akk talán nem nézik át olyan alaposan.
Aza baj, hogy nem csak dohány lenne benne, akk a pipát ami még benne lenne, azt nem nyúlhatják be igaz?
Am meg megkérem őket, hogy csomagolják be a dohányt vmi elektronikai gép dobozába, aztán ha vagyok is olyan szerencsétlen, hogy belenézzenek, akk talán nem nézik át olyan alaposan.
Általában átvilágítják őket és nem nyitogatják.
Nem ér a pereméig..
Akkor jó, ha a dohány nem megég hanem hő hatására elég. De akkor is ég, szóval semmiféle képen sem lesz ugyanolyan a színe. Szerintem próbáld meg az alugyűrűs megoldást.
Szóval ha sötét a dohány 40 perc használat után, nem égett oda? (Lehet utána rajta érezni a banánt 😛 )
Szóval ha sötét a dohány 40 perc használat után, nem égett oda? (Lehet utána rajta érezni a banánt 😛 )
Nem feltétlenül. Vannak dohányok amik miután már szénné égtek és ropognak ha megfogod, még mindig árasztják a kellemes aromás illatukat.
Aham.. ok, csak kokovics közölte, hogy milyen hülye vagyok.. ha sötét akkor megégett 😀 Meg hogy itt kérdezzek.. :pascontent2:
De köszi :cote:
kicsit zavaró hogy jópár topic közte a közös rendeléses is kb sz*rrá van floodolva..
és ha 1 kicsit is többet olvasnának az emberek…
és ha 1 kicsit is többet olvasnának az emberek…
Akkor kicsit komolyabban vesszem és osztogatom a figyelmeztetéseket. 🙂 😉
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.