A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86064
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644
    sYska/!/ írta korábban:
    Mi a szösz az a széken? Műtehén vagy micsodaaaa? 😀

Ekkora hőtartó sapka nekem is kéne.. 🙂

Nekem is jó lenne! [kep]https://kepfeltoltes.hu/view/090816/3792_big_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep] :cote:

, Hozzászólás ID: #86065
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    gobbler3 írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:
    Mi a szösz az a széken? Műtehén vagy micsodaaaa? 😀

Ekkora hőtartó sapka nekem is kéne.. 🙂

Nekem is jó lenne! [kep]https://kepfeltoltes.hu/view/090816/3792_big_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep] :cote:

Hookahjohn.com oldalon lehet kapni, azonban ~2600Ft körüli az ára… ugyan annyiba kerül, mint egy közepes/medium Tangiers Phunnel…. pofátlanság…

, Hozzászólás ID: #86066
    viktorsb
    Felhasználó
    viktorsb
    • Hozzászólás: 262

Hát most az amcsiknak 10-15 dolcsi nem pénz. De egyébként jól néznek ki, lassan szerintem nekem is szükségem lesz egyre :siffle:

, Hozzászólás ID: #86067
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    • Hozzászólás: 210
    cyp írta korábban:
    hát nyilván azért nem érzed mert ahogy írtad kicsi a tölcsér és nemsokat tömsz.

nekem kis pipához adtak ilyen iszonyat picit, amikor már másikat vettem erre figyeltem.

szerintem mikor vetted mondtad volna másik kerámia kell adtak volna.

nehezebben talán a cső miatt lehet szívni, bár nemnagyon látom és nem is nagyon szívtam még ilyen csővel tehát nemtudom.

egyébként tetszik a pipa.;)

cyp sajnos hülyén írtam le bocsánat, nagy kerámiát adtak hozzá és zavarba jöttem tőle nem tudom szokatlan az ekkora kerámia, ráadásul a gumi tömitésről lecsúszik a kerámia :S

, Hozzászólás ID: #86068
    teveve
    Felhasználó
    teveve
    • Hozzászólás: 154
    sYska/!/ írta korábban:
    Hölgyeim és Uraim!

Megérkeztek hazánkba az eredeti vortex kerámiák.

A forrást egyenlőre nem lőném le, viszont!

Ami számotokra érdekes. A kerámia alap ára 3500Ft lenne. Bizony ám, csak lenne. Aki a fórumba regisztrálva van és van minimum 20hozzászólással rendelkezik, azoknak csupán 2500Ft-ba kerül! Megközelítőleg annyiba, mintha Amerikából megrendelnéd csoportba.

Tehát tessék regisztrálni és felpörgetni magatokat, hogy olcsón juthassatok igazi vortex kerámiához!

(Bővebb információkkal később szolgálhatok, még folynak a tárgyalások. 🙂 Email-be fog értesítést kapni mindenki. Akinek freemail.hu-s címe van kérem cserélje le, mert egy hiba nem enged arra a címre kiküldeni üzeneteket. Freemail.hu szervere visszadobja.)

nah ezt érdeklődéssel várom!

, Hozzászólás ID: #86069
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Nézitek az atlétika vb-t? most lett vége a 100m férfi elődöntőnek fél10től lesz a döntő, már nagyon várom 🙂

, Hozzászólás ID: #86070
    gukrisz
    Felhasználó
    gukrisz
    • Hozzászólás: 245

Szijjasztok.. Az mért van hogy 3 réteg aluval odaég a dohány? ( 1db félbehajtott + 1 alu!)

Amúgy nem tömök túl sok dohányt.

Nem ér a pereméig..

Jah és az a dohány ami nem ég rá annak a színe olyan lesz mint amikor beletöltöttem?

, Hozzászólás ID: #86071
    teveve
    Felhasználó
    teveve
    Emberke202 írta korábban:
    Nézitek az atlétika vb-t? most lett vége a 100m férfi elődöntőnek fél10től lesz a döntő, már nagyon várom 🙂

ahha nézzük énis nagyon várom nyugi…

, Hozzászólás ID: #86072
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    gukrisz írta korábban:
    Szijjasztok.. Az mért van hogy 3 réteg aluval odaég a dohány? ( 1db félbehajtott + 1 alu!)

Nem ér a pereméig..

Jah és az a dohány ami nem ég rá annak a színe olyan lesz mint amikor beletöltöttem?

Akkor jó, ha a dohány nem megég hanem hő hatására elég. De akkor is ég, szóval semmiféle képen sem lesz ugyanolyan a színe. Szerintem próbáld meg az alugyűrűs megoldást.

, Hozzászólás ID: #86073
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

újabb vastüdejű ember :hehe:

Neutro írta korábban:
    al waha menta (2)

al waha guava

nakhla kóla

nakhla cherry

al masah redbull

redbull+menta+guava

haverokkal egy kis party volt:)

, Hozzászólás ID: #86074
    teveve
    Felhasználó
    teveve

Usain Bolt 100m-en 9.58!!!!!!!!!!!

új világrekord!!!!!!!!!

, Hozzászólás ID: #86075
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    teveve írta korábban:

új világrekord!!!!!!!!!

hogy üvöltöttek a kommentátorok 😀 Hihetetlen ez a faszi..

200m-re vagyok még nagyon kíváncsi..

, Hozzászólás ID: #86076
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Igen,ő tud valamit.

Ha egy ilyen ember kergetne,nem is kezdenék el futni előle,minek ha már akkor ott van amikor én még el se indultam…. 😀

, Hozzászólás ID: #86077
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202

am tervezem h rendelek amcsiból egy kis dohányt..

Amikor megérkezik a csomag Mo-ra, akk a vámosok szó nélkül felbonthatják, és lefoglalhatják, ha találnak benne dohányt? oo/

, Hozzászólás ID: #86078
    teveve
    Felhasználó
    teveve
    teveve írta korábban:

új világrekord!!!!!!!!!

hogy üvöltöttek a kommentátorok 😀 Hihetetlen ez a faszi..

200m-re vagyok még nagyon kíváncsi..

mikor lesz a 200m? holnap? sztem lefoglalhatják jaja..

, Hozzászólás ID: #86079
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443

Amikor megérkezik a csomag Mo-ra, akk a vámosok szó nélkül felbonthatják, és lefoglalhatják, ha találnak benne dohányt? oo/

ha túl nehéz v ha rajta van h dohány de jól meg kell beszélni az eladóval.

, Hozzászólás ID: #86080
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    tati írta korábban:

az eladóval már beszéltem, azt mondta, hogy “ajándékként adja fel” és nem rak a csomagba számlát..

, Hozzászólás ID: #86081
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    tati írta korábban:

az eladóval már beszéltem, azt mondta, hogy “ajándékként adja fel” és nem rak a csomagba számlát..

Ettől függetlenül kibonthatják és ha meglátják a feliratot, hogy dohány akkor rácsesztél finoman szólva. 🙂

, Hozzászólás ID: #86082
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    sYska/!/ írta korábban:
    Ettől függetlenül kibonthatják és ha meglátják a feliratot, hogy dohány akkor rácsesztél finoman szólva. 🙂

Mennyi esély van erre? Nem hiszem, hogy azzal töltik a napjukat.. 1-2 érdekes csomagot megnéznek és kész.. Nem tudom, mennyire feltűnő egy 3-4 kilós csomag amerikából :-/

Am ér ez vmit, hogy “ajéndékként” adja fel?

, Hozzászólás ID: #86083
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    teveve írta korábban:
    mikor lesz a 200m? holnap? sztem lefoglalhatják jaja..

1. forduló: Kedd 10:05

2. forduló: Kedd 18:55

elődöntő:Szerda 19:25

döntő: Csüt. 20:35

, Hozzászólás ID: #86084
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    sYska/!/ írta korábban:

Mennyi esély van erre? Nem hiszem, hogy azzal töltik a napjukat.. 1-2 érdekes csomagot megnéznek és kész.. Nem tudom, mennyire feltűnő egy 3-4 kilós csomag amerikából :-/

Am ér ez vmit, hogy “ajéndékként” adja fel?

Ér valamit, de nyugodt szívvel mondom, hogy 100% esély megvan, hogy belenézzenek.

, Hozzászólás ID: #86085
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    sYska/!/ írta korábban:
    Ér valamit, de nyugodt szívvel mondom, hogy 100% esély megvan, hogy belenézzenek.

Ha belenéznek, akk elkoboznak mindent, vagy küldenek egy levelet, h fizessél vámot?

eddig tuti voltam a rendelésben, most egy kicsit elbizonytalanítottál.

, Hozzászólás ID: #86086
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    sYska/!/ írta korábban:

Ha belenéznek, akk elkoboznak mindent, vagy küldenek egy levelet, h fizessél vámot?

eddig tuti voltam a rendelésben, most egy kicsit elbizonytalanítottál.

Attól függ. Ha a vámos ismer pipás embert, akinek eltudja passzolni akkor lehet behuzzák… az is lehet, hogy csak felét huzzák be, ekkor is szívás van, mivel nincs papírod potnosan, hogy mennyit-mit adtak fel. (számla nélkül..)

Legjobb eset ha rád kötelezik a vám+jövedéki adó megfizetését. 😉

, Hozzászólás ID: #86087
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    sYska/!/ írta korábban:
    Attól függ. Ha a vámos ismer pipás embert, akinek eltudja passzolni akkor lehet behuzzák… az is lehet, hogy csak felét huzzák be, ekkor is szívás van, mivel nincs papírod potnosan, hogy mennyit-mit adtak fel. (számla nélkül..)

Aza baj, hogy nem csak dohány lenne benne, akk a pipát ami még benne lenne, azt nem nyúlhatják be igaz?

Am meg megkérem őket, hogy csomagolják be a dohányt vmi elektronikai gép dobozába, aztán ha vagyok is olyan szerencsétlen, hogy belenézzenek, akk talán nem nézik át olyan alaposan.

, Hozzászólás ID: #86088
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    sYska/!/ írta korábban:

Aza baj, hogy nem csak dohány lenne benne, akk a pipát ami még benne lenne, azt nem nyúlhatják be igaz?

Am meg megkérem őket, hogy csomagolják be a dohányt vmi elektronikai gép dobozába, aztán ha vagyok is olyan szerencsétlen, hogy belenézzenek, akk talán nem nézik át olyan alaposan.

Általában átvilágítják őket és nem nyitogatják.

, Hozzászólás ID: #86089
    gukrisz
    Felhasználó
    gukrisz
    gukrisz írta korábban:

Nem ér a pereméig..

Akkor jó, ha a dohány nem megég hanem hő hatására elég. De akkor is ég, szóval semmiféle képen sem lesz ugyanolyan a színe. Szerintem próbáld meg az alugyűrűs megoldást.

Szóval ha sötét a dohány 40 perc használat után, nem égett oda? (Lehet utána rajta érezni a banánt 😛 )

, Hozzászólás ID: #86090
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    gukrisz írta korábban:

Szóval ha sötét a dohány 40 perc használat után, nem égett oda? (Lehet utána rajta érezni a banánt 😛 )

Nem feltétlenül. Vannak dohányok amik miután már szénné égtek és ropognak ha megfogod, még mindig árasztják a kellemes aromás illatukat.

, Hozzászólás ID: #86091
    gukrisz
    Felhasználó
    gukrisz

Aham.. ok, csak kokovics közölte, hogy milyen hülye vagyok.. ha sötét akkor megégett 😀 Meg hogy itt kérdezzek.. :pascontent2:

De köszi :cote:

, Hozzászólás ID: #86092
    teveve
    Felhasználó
    teveve

kicsit zavaró hogy jópár topic közte a közös rendeléses is kb sz*rrá van floodolva..

és ha 1 kicsit is többet olvasnának az emberek…

, Hozzászólás ID: #86093
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    teveve írta korábban:
    kicsit zavaró hogy jópár topic közte a közös rendeléses is kb sz*rrá van floodolva..

és ha 1 kicsit is többet olvasnának az emberek…

Akkor kicsit komolyabban vesszem és osztogatom a figyelmeztetéseket. 🙂 😉

30 bejegyzés megtekintése - 3,991-4,020 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.