Na hát rendeltem 10k ft-ér pipát 20k ft-ért dohányt meg szenet, remélem visszakapom majd a lóvém 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Na hát rendeltem 10k ft-ér pipát 20k ft-ért dohányt meg szenet, remélem visszakapom majd a lóvém 😀
támogatom a topicot a témának hisz nagyon szeressük
Nem értem, hogy ez mire jó …
jó vicc :happy1: nem lennék most lukiék helyében de kiváncsi vagyok h mi lesz
Arra jó kérlek szépen, hogy élelmes magyar emberként a jövő heti tiszanánai és parádi kiruccanás alatt elszívott 30 tömést nem kell kifizetnem..
Arra jó kérlek szépen, hogy élelmes magyar emberként a jövő heti tiszanánai és parádi kiruccanás alatt elszívott 30 tömést nem kell kifizetnem..
30Tömést miért lehetne ingyen elszívnod?A 80%-át kell visszaküldeni!
mind1 gyerekek hagyjuk ezt a témát, nem dumáljunk erről mert csak még bunkóbbnak érzem magam .. X| De valahogy meg kell élni. Na mentem bulizni majd csáó.
80%-a amit írt(lehet h csak kamu) 20.000ftnak az 16.000ft tehát 4000ft-ba nem fér bele 30 tömés de… 20 igen!(talán 30is..)
Nem a pénz 80 %át, hanem a dohány 80 %át lehet elszívni. Szerintem … :-/
Ja azt hittem hogy a dohány 80%-át vissza kell adni, ha a pipát is visszaviszed.
Ja azt hittem hogy a dohány 80%-át vissza kell adni, ha a pipát is visszaviszed.
majd Emberke202 értesít minket hogy alakultak a dolgok..
ez még jó üzlet is lehet kimér mindenből 70% és azt megtartja és a többit visszaküldi. csak nehogy divat legyen belőle 😛
A dohány 80%-át kell visszaadni igen. Mert ha megrendelsz egy szettet, de közben rájössz, hogy mégsem tetszik igazán, akkor visszaküldheted. De ha már elszívtad a dohány felét, akkor ő sem olyan hülye, hogy visszavegye.
Sziasztk vettem A Sultanba egy Pipát mert a régit cseréltem, ez egy elég jó pipa csak két gondom van vele egyszerűen akkora a tölcsére hogy egyszerűen nem tudok úgy bele tömni hogy ne égjen meg, de mondjuk ez eltörpül a többi mellett, a második problémám h egyszerűen nehéz szívni, nem nagyon bírom, a harmadik meg h nem érzem a dohányoknak az ízét de egyáltalán …. mert vettem hozzá +3 x 250 G AM dohányt : Szeder, Kwiw & Eper, Banán …..
ilyen a pipa gondolom ismeritek ! 🙂
hát nyilván azért nem érzed mert ahogy írtad kicsi a tölcsér és nemsokat tömsz.
nekem kis pipához adtak ilyen iszonyat picit, amikor már másikat vettem erre figyeltem.
szerintem mikor vetted mondtad volna másik kerámia kell adtak volna.
nehezebben talán a cső miatt lehet szívni, bár nemnagyon látom és nem is nagyon szívtam még ilyen csővel tehát nemtudom.
egyébként tetszik a pipa.;)
Múltkor haverral bementünk Sultanba, jól felpakoltuk magunkat dohánnyal, és írány a pult. Elöttünk volt egy 10 év körüli kis srác, egy nővel (vagy nővére, vagy anyja lehetett) Nos, gyerek odaszól, hogy pipa kell neki. Erre az eladó, “hát látod a boltba mennyi van, nem? Menj és hozd ide melyik tetszik.” Gyerek majdnem felborít vagy 4-5 pipát, majd odaviszi a pulthoz azt ami neki kell. Eladó ránéz és nyugodtan megkérdezi. “Mond csak, mennyi idős vagy?” Gyerek tiszteletlenül röhög, és rámuat a vele lévő nőre, hogy neki lesz. Eladó húzta a száját, de hát ki kell szolgálnia, hát elküldte a gyereket dohányért. Miközbe a kissrác válogatot, mi kifizettük a dohányt. Eladó csak ennyit mondott: “Hány éves lehet ez a kisfiú? 8? 9? Ha ilyen korán elkezd pipázni, meg se nő a farka.” Nevettünk egy kellemeset, az biztos. 🙂 Ennyi a véleményem, a blikk-es cikkről is…
😀 ez jó.
egyébként volt mikor én nemértettem eladó mit mondott.
deszéééép :rouge:
Szia, csak az alak látszik a pipából, de így is jól néz ki! :gene: a csövet kicserélted rajta és ugy is próbáltad? Nekem is volt egy ilyen gondom a csövemnek mind két fa része tele volt fa forgácsal! kiszedtem belőle és jó is lett! Nézd meg! :triste1:
Ilyen pipa van a Szultán kincseiben is, nagyon szép. Ahogy szemügyre vettem a náluk lévőt, az alapján én is azt mondanám, hogy a szívócső lesz a ludas.
Kis belső átmérő -> kevés füst -> gyenge íz
kis átmérő -> gyenge légáramlás a kerámiánál -> könnyebben megég
Tehát egy új cső kell neked. 😉
Ezért vajon mennyit fizettek…
Egy újabb érdekes videó.. Most olvastam Jani barátunk Blogján egy érdekes tanulmányt, lehet benne valami, mivel egy vegyészmérnök írta. Legelső cikk, nézzétek meg. Azt állítja mérések alapján, hogy a füstben: kb. 3% Co2, kb. 19% Oxigén (a levegőben 21%van), 78% Nitrogén ( a levegőben is ugyanennyi van) és 3600ppm szén-monoxid található
Csak a nikotin mérés maradt el, de kötekednék azzal az állítással, hogy 2 tömés az másfél doboz cigi.. Végülis ha ennyi nikotin lenne benne már akkor remegnem kéne most a pipa után, mivel nem pipáztam 3 napja..
Egy újabb érdekes videó.. Most olvastam Jani barátunk Blogján egy érdekes tanulmányt, lehet benne valami, mivel egy vegyészmérnök írta. Legelső cikk, nézzétek meg. Azt állítja mérések alapján, hogy a füstben: kb. 3% Co2, kb. 19% Oxigén (a levegőben 21%van), 78% Nitrogén ( a levegőben is ugyanennyi van) és 3600ppm szén-monoxid található
Csak a nikotin mérés maradt el, de kötekednék azzal az állítással, hogy 2 tömés az másfél doboz cigi.. Végülis ha ennyi nikotin lenne benne már akkor remegnem kéne most a pipa után, mivel nem pipáztam 3 napja..
ez a 3600ppm ez mit jelent? számomra kicsit kínai..
Nekem környezetvédelmi és Vegyipari technikusi végzettségem van. Alá tudok támasztani több infót is. Viszont szerintem a CO2 szintje magasabb.
Amúgy Hookah, ez Dr. Mucsi János, akivel felvettem a kapcsolatot és már egy telefonos, kellemes, kultúrált vitán is it túlvagyunk. Később még fel fogom keresni. Küldött neked mérési dokumentumokat és amerikai vizsgálatokat. Majd kiteszem őket. 🙂
Emberke202: A ppm = pas per milliom, azaz a milliomod része. A 3600ppm azt jelenti, hogy az egységnyi mennyiség 3600 miliomoda.
Amúgy Hookah, ez Dr. Mucsi János, akivel felvettem a kapcsolatot és már egy telefonos, kellemes, kultúrált vitán is it túlvagyunk. Később még fel fogom keresni. Küldött neked mérési dokumentumokat és amerikai vizsgálatokat. Majd kiteszem őket. 🙂
Na akkor azaz, amit fordítasz és guberálsz belőle. 😉 Érdekes egy video az egyszer szent, minden esetre, szerintem azt aki pipázni szeretne, nem sok mindennel lehet elriasztani. 😀
Hát ez hülye :hehe:
Mi a szösz az a széken? Műtehén vagy micsodaaaa? 😀
Ekkora hőtartó sapka nekem is kéne.. 🙂
Pff… erről annyit hogy: ” Csutora ” -.-“
pontosan ebből mit tudsz alátámasztani?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.