Ezek után a no dohány no nikotin soex dohányok után is kell vámot fizetni?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ezek után a no dohány no nikotin soex dohányok után is kell vámot fizetni?
Mivel el lehet “szívni” és füstöl, ezért biztos.
Jaja tudom, de nekem valamiért a netem szarakodik, aztán nem jelent meg ez az oldal így, pedig az alapértelmezett oldal van beállítva.
Mindegy, én még nem láttam így, csak itt a fórumon olvastam, aztán most meg jót röhögtem Moha bá-n… :hehe:
Nem fájt, mivel ezt a négy tömést hárman szívtuk. Első tömés 3 óra körül volt, az utolsó pedig 10 körül. 🙂
Kell bizony, biztos emlékeztek páran, mikor mondtam, hogy ismerősöm készül nagy mennyiségbe behozni Soexet. Sajnos ez meghiúsult, mivel erre is kellett volna zárjegy, meg vám, és jóval többe került volna.
Ez magyar specialitás hogy mindenre kell zárjegy……ami elszívható.Több helyen, meg nálunk se , nem kell.Viszont ezért városunkba csak Soexet kapni….
helo. szeretném megkérdezni, hogy a vizipipa.net en bronz vagy ezüst akciós csomagban a pipa kapható e 2 személyes változatban?! És arra lennék még kíváncsi, hogy van e valami szerkezet ami szűri a füstöt, mert azt olvastam a WHO szerint 100 szor káraosabb mint a cigaretta…
Hi!
Nézzél szét azon az oldalon a vízipipák menü alatt. Ha ott nem találsz, akkor nem árulnak.
Khm, erre most mit mondjak ? :siffle: WHO szerint károsabb. Viszont láttál erről hivatalos tesztet ? Nem hinném. A dohánygyárak miatt mondják ezt, hogy ne legyen nekik akkora visszaesésük.
Amúgy van, maga a víz … erről azt hiszem ennyit …
Ez egyik témában már ki lett vesézve…Amugy nekem van nikotin szűrőm hozzá, itthon a sultanban lehet is kapni, de annyira sok nikotin nincsen benne 0.05g/doboz ha jol tom.
Azt, hogy van-e azt az eladótól kérdezd meg. Ez a fórum különálló közösséget alkot.
Füstszűrős szipka. Lehet szén töltésű, textil vagy poli vegyület. Eladótól érdeklődj.
Az, hogy károsabb-e vagy sem, senki sem tudja bizonyítani. Logika és kémiai ismereteim alapján a vízipipázás egészségesebb, ha mértékkel tömünk.
Azt, hogy van-e azt az eladótól kérdezd meg. Ez a fórum különálló közösséget alkot.
Füstszűrős szipka. Lehet szén töltésű, textil vagy poli vegyület. Eladótól érdeklődj.
Az, hogy károsabb-e vagy sem, senki sem tudja bizonyítani. Logika és kémiai ismereteim alapján a vízipipázás egészségesebb, ha mértékkel tömünk.
Én még olyat nem hallottam, hogy a pipától lett valaki rákos vagy ilyesmi..a cigitől meg..hát..
Én még olyat nem hallottam, hogy a pipától lett valaki rákos vagy ilyesmi..a cigitől meg..hát..
Nem az… a füst, kátrány és a mellék anyagok miatt van. Cigaretta csak súlyosabban felelős.
Javaslom fogadd meg Webbie tanácsát, azzal egészíteném ki, hogy itt is olvasgass egy kicsit a fórumon, na meg persze a fő oldalon, mielőtt elhiszel ilyen dolgokat.
láttam már olyan német webshopot ahol a soex is zárjegyes volt szal nem csak magyar specialitás
láttam már olyan német webshopot ahol a soex is zárjegyes volt szal nem csak magyar specialitás
EU-s specialitás.. 🙂
Gyerekek jól értelmezem ezt az oldalt? ***Tiltott linkelés!***
Szóval rendelek egy pipát meg mondjuk egy 250g-os fakhert, használom egy hétig, elszívok 4 tömést a fakherből, megyegy 100-as szénből 15-öt, és ha visszaküldöm mindez teljesen ingyen volt? oo/
Szóval rendelek egy pipát meg mondjuk egy 250g-os fakhert, használom egy hétig, elszívok 4 tömést a fakherből, megyegy 100-as szénből 15-öt, és ha visszaküldöm mindez teljesen ingyen volt? oo/
szabályzatot nehéz lenne elolvasni ? közvetlen linkelés nincs
Amúgy igen, de ha visszaküldöd, akkor többet nem rendelhetsz onnan.
Most öntöttem ki a masah cola utána vizet…szinte fekete volt a glicerintől 😀 belegondolni sem merek milyen lenne phunnellel.
Phunnelbe tiszta lenne, abba 95%-ig nem folyik le a melasz. :hehe:
Phunnelbe tiszta lenne, abba 95%-ig nem folyik le a melasz. :hehe:
Elég félreérthetően írtam 😀 Arra gondoltam, hogy abba akkora mekkora füst lenne ennyi melaztól :ooo
sry nem olvastam el a szabályzatot, de most már megtettem :super:
Amúgy csak a nevem és címem írják fel, vagy az IP-met is?
sYska féle bazár – topic, de már msn-en kommunikálunk. 🙂
Igen, és már várom is a hétfőt :happy1:
sry nem olvastam el a szabályzatot, de most már megtettem :super:
Amúgy csak a nevem és címem írják fel, vagy az IP-met is?
Szerintem ip-t nem, ennyire meg akarod f*ngatni lukjanit? 😀
szerintem ha dohánnyt veszel akkor azt ki kell fizetni mert sztem az akció csak a pipákra vonatkozik
Nem, dohányokra is vonatkozik. Olvasd el azt az oldalt, amit belinkelt. Ott írja, hogy a dohány meg a szén minimum 85 %-ának meg kell lennie, amikor vissza akarod adni.
Nem, dohányokra is vonatkozik. Olvasd el azt az oldalt, amit belinkelt. Ott írja, hogy a dohány meg a szén minimum 85 %-ának meg kell lennie, amikor vissza akarod adni.
80%-ot ír, ami azt jelenti h egy 250-es dohányból szívhatok 5 tömést.
1 kérdés vki ismeri a WWE-t? (world wrestling entertainment=pankráció) ha lennénk 1 páran nyitnék neki 1 topic-ot itt az offba..
Néha napján mikor pont az Eurosportra kapcsolok és az megy szívesen nézem.
Amit sajnálok, hogy mostanában amit láttam, ott a durva jeleneteket mindig átugrották
Én ismerem, már nem nagyon nézem, de régen…éjjel nappal..+játszottam rengeteget, ma is ha haverhoz megyek mindig lenyomounk pár meccset: D
Meg egy royal rumblet is: D
Amit sajnálok, hogy mostanában amit láttam, ott a durva jeleneteket mindig átugrották
hát mostanában van bőven durva jelenet.. főleg amit cm punk művel jeff hardyval..(edhardy remélem ismered őket 🙂 )
hát mostanában van bőven durva jelenet.. főleg amit cm punk művel jeff hardyval..(edhardy remélem ismered őket 🙂 )
Persze, de nyiss topicot és oda írjunk akkor.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.