A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86004
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Ezek után a no dohány no nikotin soex dohányok után is kell vámot fizetni?

, Hozzászólás ID: #86005
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Emberke202 írta korábban:

Mivel el lehet “szívni” és füstöl, ezért biztos.

, Hozzászólás ID: #86006
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    gerago írta korábban:
    2 hetes hír kb. 🙂

Jaja tudom, de nekem valamiért a netem szarakodik, aztán nem jelent meg ez az oldal így, pedig az alapértelmezett oldal van beállítva.

Mindegy, én még nem láttam így, csak itt a fórumon olvastam, aztán most meg jót röhögtem Moha bá-n… :hehe:

, Hozzászólás ID: #86007
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042
    Quote:
    XD Nem fáj a fejed?

Nem fájt, mivel ezt a négy tömést hárman szívtuk. Első tömés 3 óra körül volt, az utolsó pedig 10 körül. 🙂

Quote:

Kell bizony, biztos emlékeztek páran, mikor mondtam, hogy ismerősöm készül nagy mennyiségbe behozni Soexet. Sajnos ez meghiúsult, mivel erre is kellett volna zárjegy, meg vám, és jóval többe került volna.

, Hozzászólás ID: #86008
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Ez magyar specialitás hogy mindenre kell zárjegy……ami elszívható.Több helyen, meg nálunk se , nem kell.Viszont ezért városunkba csak Soexet kapni….

, Hozzászólás ID: #86009
    marcipanxxx
    Felhasználó
    marcipanxxx
    • Hozzászólás: 1

helo. szeretném megkérdezni, hogy a vizipipa.net en bronz vagy ezüst akciós csomagban a pipa kapható e 2 személyes változatban?! És arra lennék még kíváncsi, hogy van e valami szerkezet ami szűri a füstöt, mert azt olvastam a WHO szerint 100 szor káraosabb mint a cigaretta…

, Hozzászólás ID: #86010
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    marcipanxxx írta korábban:
    helo. szeretném megkérdezni, hogy a vizipipa.net en bronz vagy ezüst akciós csomagban a pipa kapható e 2 személyes változatban?! És arra lennék még kíváncsi, hogy van e valami szerkezet ami szűri a füstöt, mert azt olvastam a WHO szerint 100 szor káraosabb mint a cigaretta…

Hi!

Nézzél szét azon az oldalon a vízipipák menü alatt. Ha ott nem találsz, akkor nem árulnak.

Khm, erre most mit mondjak ? :siffle: WHO szerint károsabb. Viszont láttál erről hivatalos tesztet ? Nem hinném. A dohánygyárak miatt mondják ezt, hogy ne legyen nekik akkora visszaesésük.

Amúgy van, maga a víz … erről azt hiszem ennyit …

, Hozzászólás ID: #86011
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542

Ez egyik témában már ki lett vesézve…Amugy nekem van nikotin szűrőm hozzá, itthon a sultanban lehet is kapni, de annyira sok nikotin nincsen benne 0.05g/doboz ha jol tom.

, Hozzászólás ID: #86012
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Vizipipa.net írta korábban:
    Kérdéseiteket az oldalal kapcsolatban kérjük ne a fórumba írjátok, hanem keressetek meg minket elérhetőségeinken!

Azt, hogy van-e azt az eladótól kérdezd meg. Ez a fórum különálló közösséget alkot.

Füstszűrős szipka. Lehet szén töltésű, textil vagy poli vegyület. Eladótól érdeklődj.

Az, hogy károsabb-e vagy sem, senki sem tudja bizonyítani. Logika és kémiai ismereteim alapján a vízipipázás egészségesebb, ha mértékkel tömünk.

, Hozzászólás ID: #86013
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    sYska/!/ írta korábban:

Vizipipa.net írta korábban:
    Kérdéseiteket az oldalal kapcsolatban kérjük ne a fórumba írjátok, hanem keressetek meg minket elérhetőségeinken!

Azt, hogy van-e azt az eladótól kérdezd meg. Ez a fórum különálló közösséget alkot.

Füstszűrős szipka. Lehet szén töltésű, textil vagy poli vegyület. Eladótól érdeklődj.

Az, hogy károsabb-e vagy sem, senki sem tudja bizonyítani. Logika és kémiai ismereteim alapján a vízipipázás egészségesebb, ha mértékkel tömünk.

Én még olyat nem hallottam, hogy a pipától lett valaki rákos vagy ilyesmi..a cigitől meg..hát..

, Hozzászólás ID: #86014
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    edhardy írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:
    …..

Én még olyat nem hallottam, hogy a pipától lett valaki rákos vagy ilyesmi..a cigitől meg..hát..

Nem az… a füst, kátrány és a mellék anyagok miatt van. Cigaretta csak súlyosabban felelős.

, Hozzászólás ID: #86015
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615

Javaslom fogadd meg Webbie tanácsát, azzal egészíteném ki, hogy itt is olvasgass egy kicsit a fórumon, na meg persze a fő oldalon, mielőtt elhiszel ilyen dolgokat.

, Hozzászólás ID: #86016
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443
    moldy007 írta korábban:
    Ez magyar specialitás hogy mindenre kell zárjegy……ami elszívható.Több helyen, meg nálunk se , nem kell.Viszont ezért városunkba csak Soexet kapni….

láttam már olyan német webshopot ahol a soex is zárjegyes volt szal nem csak magyar specialitás

, Hozzászólás ID: #86017
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    tati írta korábban:
    moldy007 írta korábban:

láttam már olyan német webshopot ahol a soex is zárjegyes volt szal nem csak magyar specialitás

EU-s specialitás.. 🙂

, Hozzászólás ID: #86018
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202

Gyerekek jól értelmezem ezt az oldalt? ***Tiltott linkelés!***

Szóval rendelek egy pipát meg mondjuk egy 250g-os fakhert, használom egy hétig, elszívok 4 tömést a fakherből, megyegy 100-as szénből 15-öt, és ha visszaküldöm mindez teljesen ingyen volt? oo/

, Hozzászólás ID: #86019
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    Gyerekek jól értelmezem ezt az oldalt? **************

Szóval rendelek egy pipát meg mondjuk egy 250g-os fakhert, használom egy hétig, elszívok 4 tömést a fakherből, megyegy 100-as szénből 15-öt, és ha visszaküldöm mindez teljesen ingyen volt? oo/

szabályzatot nehéz lenne elolvasni ? közvetlen linkelés nincs

Amúgy igen, de ha visszaküldöd, akkor többet nem rendelhetsz onnan.

, Hozzászólás ID: #86020
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy

Most öntöttem ki a masah cola utána vizet…szinte fekete volt a glicerintől 😀 belegondolni sem merek milyen lenne phunnellel.

, Hozzászólás ID: #86021
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    edhardy írta korábban:
    Most öntöttem ki a masah cola utána vizet…szinte fekete volt a glicerintől 😀 belegondolni sem merek milyen lenne phunnellel.

Phunnelbe tiszta lenne, abba 95%-ig nem folyik le a melasz. :hehe:

, Hozzászólás ID: #86022
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    sYska/!/ írta korábban:
    edhardy írta korábban:

Phunnelbe tiszta lenne, abba 95%-ig nem folyik le a melasz. :hehe:

Elég félreérthetően írtam 😀 Arra gondoltam, hogy abba akkora mekkora füst lenne ennyi melaztól :ooo

, Hozzászólás ID: #86023
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    webbie írta korábban:
    Gyerekek jól értelmezem ezt az oldalt? **************

sry nem olvastam el a szabályzatot, de most már megtettem :super:

Amúgy csak a nevem és címem írják fel, vagy az IP-met is?

, Hozzászólás ID: #86024
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    sYska/!/ írta korábban:
    edhardy írta korábban:
    Ha esetleg van valakinek eladó új razan csöve az szóljon légyszi!Köszi!

sYska féle bazár – topic, de már msn-en kommunikálunk. 🙂

Igen, és már várom is a hétfőt :happy1:

, Hozzászólás ID: #86025
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    webbie írta korábban:

sry nem olvastam el a szabályzatot, de most már megtettem :super:

Amúgy csak a nevem és címem írják fel, vagy az IP-met is?

Szerintem ip-t nem, ennyire meg akarod f*ngatni lukjanit? 😀

, Hozzászólás ID: #86026
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443

szerintem ha dohánnyt veszel akkor azt ki kell fizetni mert sztem az akció csak a pipákra vonatkozik

, Hozzászólás ID: #86027
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    tati írta korábban:
    szerintem ha dohánnyt veszel akkor azt ki kell fizetni mert sztem az akció csak a pipákra vonatkozik

Nem, dohányokra is vonatkozik. Olvasd el azt az oldalt, amit belinkelt. Ott írja, hogy a dohány meg a szén minimum 85 %-ának meg kell lennie, amikor vissza akarod adni.

, Hozzászólás ID: #86028
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    webbie írta korábban:
    tati írta korábban:

Nem, dohányokra is vonatkozik. Olvasd el azt az oldalt, amit belinkelt. Ott írja, hogy a dohány meg a szén minimum 85 %-ának meg kell lennie, amikor vissza akarod adni.

80%-ot ír, ami azt jelenti h egy 250-es dohányból szívhatok 5 tömést.

, Hozzászólás ID: #86029
    teveve
    Felhasználó
    teveve
    • Hozzászólás: 154

1 kérdés vki ismeri a WWE-t? (world wrestling entertainment=pankráció) ha lennénk 1 páran nyitnék neki 1 topic-ot itt az offba..

, Hozzászólás ID: #86030
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    teveve írta korábban:
    1 kérdés vki ismeri a WWE-t? (world wrestling entertainment=pankráció) ha lennénk 1 páran nyitnék neki 1 topic-ot itt az offba..

Néha napján mikor pont az Eurosportra kapcsolok és az megy szívesen nézem.

Amit sajnálok, hogy mostanában amit láttam, ott a durva jeleneteket mindig átugrották

, Hozzászólás ID: #86031
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    teveve írta korábban:

Én ismerem, már nem nagyon nézem, de régen…éjjel nappal..+játszottam rengeteget, ma is ha haverhoz megyek mindig lenyomounk pár meccset: D

Meg egy royal rumblet is: D

, Hozzászólás ID: #86032
    teveve
    Felhasználó
    teveve
    • Hozzászólás: 154
    teveve írta korábban:

Amit sajnálok, hogy mostanában amit láttam, ott a durva jeleneteket mindig átugrották

hát mostanában van bőven durva jelenet.. főleg amit cm punk művel jeff hardyval..(edhardy remélem ismered őket 🙂 )

, Hozzászólás ID: #86033
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    teveve írta korábban:

hát mostanában van bőven durva jelenet.. főleg amit cm punk művel jeff hardyval..(edhardy remélem ismered őket 🙂 )

Persze, de nyiss topicot és oda írjunk akkor.

30 bejegyzés megtekintése - 3,931-3,960 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.