A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #85914
    pier0
    Felhasználó
    PieR0
    • Hozzászólás: 35

Furcsa tapasztalatom van, állítólag csak én vagyok érzékeny .. de most pipáztunk 4-en. Frissen bontott 250 g -s Al-fakher sárgadinnyéset szivtunk. Ez volt életem első sárgadinnyés al fakher-e .. többi 3 spannak izlett de én rám olyan hányinger tört , hogy SOHA TÖBBÉ SÁRGADINNYÉT NEM SZIVOK fakher-ből .. :/ Volna valaki akinek kell 245 g (kb.) ? 3800-ért viheti..

Nem tudom mér.. lehet az volt a baj hogy előtte levő nap megettem egyedül egy egész sárgadinnyét és megundorodtam tőle , tényleg nem tudom .. velem ez még nem fordult elő 3 év pipázás alatt :/

, Hozzászólás ID: #85915
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Velem is előfordult párszor.

S.dinnye,őszibarack,sárgabarack…

Én rosszul vagyok tőlük.

nem szeretem az ilyen édes dohányokat…

Rakd félre szerintem,és majd próbáld ki megint 😉

Lehet,hogy csak meguntad a sárgadinnyét

, Hozzászólás ID: #85916
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443
    krampi írta korábban:
    Termeszetesen kulhonbol. Akartam hozza masik uveget venni, voltam ma Sultanban, a tulajdonos faszi egybol jott oda, hogy ez KM? Mondom jah, kerdeztem is, hogy nem fognak e a jovoben beszerezni belole parat. Erre csak annyit mondott, hogy o azzal a faszival nem uzletel. A miertre nem adott valaszt 🙂

sok a különbség a középkategóriás és a km közt? miben látszik a különbség.

grat hozzá és jó füstöt.

, Hozzászólás ID: #85917
    teveve
    Felhasználó
    teveve
    • Hozzászólás: 154
    PieR0 írta korábban:
    Furcsa tapasztalatom van, állítólag csak én vagyok érzékeny .. de most pipáztunk 4-en. Frissen bontott 250 g -s Al-fakher sárgadinnyéset szivtunk. Ez volt életem első sárgadinnyés al fakher-e .. többi 3 spannak izlett de én rám olyan hányinger tört , hogy SOHA TÖBBÉ SÁRGADINNYÉT NEM SZIVOK fakher-ből .. :/ Volna valaki akinek kell 245 g (kb.) ? 3800-ért viheti..

Nem tudom mér.. lehet az volt a baj hogy előtte levő nap megettem egyedül egy egész sárgadinnyét és megundorodtam tőle , tényleg nem tudom .. velem ez még nem fordult elő 3 év pipázás alatt :/

erre van 1 külön hírdető topic is lehet ott hamarabb elpasszolod…. :contrac:

erre tessék

, Hozzászólás ID: #85918
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426

Most arra gondoltam, hogy a dohány ugyebár felesleges lenne a kerámiába, a melasz füstöl. akkor ha a phunnelt feltöltenénk mézes glicerinnel, hozzáadva mondjuk fahéjaromát, akkor elvileg ugyanolyan füst jönne belőle. valaki nem próbálná ki ? :rouge:

, Hozzászólás ID: #85919
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542
    Troll írta korábban:
    Most arra gondoltam, hogy a dohány ugyebár felesleges lenne a kerámiába, a melasz füstöl. akkor ha a phunnelt feltöltenénk mézes glicerinnel, hozzáadva mondjuk fahéjaromát, akkor elvileg ugyanolyan füst jönne belőle. valaki nem próbálná ki ? :rouge:

:happy1: Erre kíváncsi vagyok,de nemtudom, hogy működne-e?

, Hozzászólás ID: #85920
    neutro
    Felhasználó
    Neutro
    • Hozzászólás: 168

nakhla cherrytől másodjára lettem rosszul :berk1: … többet ilyet se veszek

pedig eleinte olyan jó volt 😀 valaki tapasztalt még ilyet?

, Hozzászólás ID: #85921
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Neutro írta korábban:

Nem. Nekem nagyon ízlik, valamiért megfogott. Mindig van itthon belőle egy 50 g-os csomag. 🙂

, Hozzászólás ID: #85922
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

voltam ma szultánban, vettem kilós cocobricot, 250g csokismentát, 50g fakher szőlőt, 50g Kardamómot (leárazva 300ft volt), és pár szipkát.

brico 1200ft, fakher 50g 1000ft, 250g nakhla 1700ft volt.

fakher szőlőnek illata isteni, viszon iszonyat nagy csalódás.. szinte alig van íze. nem érte meg az árát. csokismenta finom, Kardamómot meg már szívtam én azt is szeretem.

asszem nem fogok több fakhert venni, füstje viszont iszonyat nagy volt.

ja és leárazottak közt volt a rózsás is, meg jázmin.

, Hozzászólás ID: #85923
    tati
    Felhasználó
    tati
    Troll írta korábban:

érdekes lenne viedós tesztet!

, Hozzászólás ID: #85924
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962
    Troll írta korábban:

ez nem így működik….. a levél kel hogy legyen felület amin keletkezik a füst és gőz. A meleg át kel járja az egészet…..na meg nagy különbség van dohány és dohány közt is, attól függően menyit mosták,aprították,stb….ha csak a melasz füstöl nem lenne annyira nagy különbség…..

, Hozzászólás ID: #85925
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy

Drágább is lenne mint a dohány, nem?

, Hozzászólás ID: #85926
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    webbie írta korábban:
    Neutro írta korábban:

Nem. Nekem nagyon ízlik, valamiért megfogott. Mindig van itthon belőle egy 50 g-os csomag. 🙂

Nekem is egyik kedvencem, sose voltam rosszul tőle, 1-2 elrontott tömésnek köszönhetően viszont 1-2x szappaníze volt 🙂

, Hozzászólás ID: #85927
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    isi írta korábban:
    webbie írta korábban:

Nekem is egyik kedvencem, sose voltam rosszul tőle, 1-2 elrontott tömésnek köszönhetően viszont 1-2x szappaníze volt 🙂

Mit csináltál, hogy szappan íze lett?Mert nekem is néha olyan és attól hányingert kapok 😀

, Hozzászólás ID: #85928
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378

én már 300g után az illatától is rosszul vagyok X(

, Hozzászólás ID: #85929
    cyp
    Felhasználó
    cyp

régen nekem is kedvencem volt aztán valahogy márcsak rosszul esett.

, Hozzászólás ID: #85930
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    isi írta korábban:
    webbie írta korábban:

Olyan nekem is volt már, de nem olyan sokszor. Valamiért ez benne van. 😀

, Hozzászólás ID: #85931
    neutro
    Felhasználó
    Neutro
    • Hozzászólás: 168

nekem sem esik annyira jól… nem ízlik és még rosszul is lettem tőle szal lehet megválok tőle ha kell vkinek szóljon és egyeztetés mellett átvehető:P de a többit max a direkt erre kijelölt topicba 😀

, Hozzászólás ID: #85932
    cyp
    Felhasználó
    cyp

velem is lehet ilyenről beszélni van 250g pár tömés hiányzik.

megfelelő topicba már leírva.

, Hozzászólás ID: #85933
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    Troll írta korábban:
    Nézelődtem a Dán webshopon, és szerintem megérne egy rendelést.

1 Dán korona kb 36 forint a valutaváltó szerint(ha valaki nagyon kukacoskodni akar, akkor 36.8242 HUF) 😀

Van Phunnel 2000 Forintért, Nammor is van, igaz drágább, mert 210 korona, ami ugye 7500 Ft, Viszont talán nincs kontinensnyi szállítási költség.

Bár a gond annyi, hogy 100 gramm starbuzz 5000 Forintra jön ki (140 korona.)

Szerintem egyszer mindenkinek megéri, legalább elmondhatja, hogy szívott Starbuzzt. Ki lenne benne ?

Én benne lennék szerintem, de nemtudom, hogy mikor lesz rá pénzem 😀

, Hozzászólás ID: #85934
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644

Későbbiekben lehet hogy én is benne lennék starbuzz rendelésben! :]

, Hozzászólás ID: #85935
    tati
    Felhasználó
    tati

a melasszal bekevert dohányt meddig kell a saját csomagjában hagyni? kell forgatni és közbe tenni még hozzá?

, Hozzászólás ID: #85936
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Troll írta korábban:
    Nézelődtem a Dán webshopon, és szerintem megérne egy rendelést.

1 Dán korona kb 36 forint a valutaváltó szerint(ha valaki nagyon kukacoskodni akar, akkor 36.8242 HUF) 😀

Van Phunnel 2000 Forintért, Nammor is van, igaz drágább, mert 210 korona, ami ugye 7500 Ft, Viszont talán nincs kontinensnyi szállítási költség.

Bár a gond annyi, hogy 100 gramm starbuzz 5000 Forintra jön ki (140 korona.)

Szerintem egyszer mindenkinek megéri, legalább elmondhatja, hogy szívott Starbuzzt. Ki lenne benne ?

Le tudnád írni weboldal címét?

Köszi előre is! 🙂

, Hozzászólás ID: #85937
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    Hookah írta korábban:
    Le tudnád írni weboldal címét?

Köszi előre is! 🙂

edhardy írta korábban:
    Találtam egy dán oldalt ahonnan lehet rendelni https://www.supersmoke.dk
    , Hozzászólás ID: #85938
    webbie
    Felhasználó
    webbie

Syska, blogba a legutolsó bejegyzés, aminek ez a neve: Házi készítésű Phunnel kerámia videó. Ott kérdezted, hogy ki csinálta a videót. A pipát már láttam, és nem sokat kellett gondolkoznom: Somika pipája, gondolom ő szerepel rajta. 🙂

, Hozzászólás ID: #85939
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    webbie írta korábban:
    Syska, blogba a legutolsó bejegyzés, aminek ez a neve: Házi készítésű Phunnel kerámia videó. Ott kérdezted, hogy ki csinálta a videót. A pipát már láttam, és nem sokat kellett gondolkoznom: Somika pipája, gondolom ő szerepel rajta. 🙂

Vazze tényleg! 😀

Most, hogy mondod már emlékszek, hogy ő is csinált házilag ilyen kerámiát. Ajj ajj. 🙂

, Hozzászólás ID: #85940
    viktorsb
    Felhasználó
    viktorsb
    • Hozzászólás: 262

Szerintetek nagy hülyeség vietnami balzsammal (ilyen nagyon erős mentolos cucc) kikenni a kerámiát tömés előtt, ha mondjuk nincs itthon mentolos dohány? Unalmamba ilyen hülyeségeken gondolkodok… :hehe:

, Hozzászólás ID: #85941
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    viktorsb írta korábban:
    Szerintetek nagy hülyeség vietnami balzsammal (ilyen nagyon erős mentolos cucc) kikenni a kerámiát tömés előtt, ha mondjuk nincs itthon mentolos dohány? Unalmamba ilyen hülyeségeken gondolkodok… :hehe:

Hát elég nagy marhaságnak tűnik. 😀

Szerintem ne próbáld ki….

, Hozzászólás ID: #85942
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504
    edhardy írta korábban:
    Találtam egy dán oldalt ahonnan lehet rendelni https://www.supersmoke.dk

Érdekes egy oldal oo/ 1800ft egy 50g-os nakhla, egy 100g-os starbuzz meg 5000-re jön ki 😀

, Hozzászólás ID: #85943
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Mit szóltok mondjuk ehhez?: https://www.theshishashop.com/soex-16-su … b7666045b4

Ha így vesszük 16os pack-ben 410 ft-ra jön ki 50g fejenként.

30 bejegyzés megtekintése - 3,841-3,870 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.