Nem csak te vagy! :hehe:
Én pipázás után azonnal mosom is 🙂
Hát nem tudom,glicerint ha raknál hozzá,csak feldobná,de lassan kifogyok az ötletekből…
Szerintem ez egy rossz dohány lesz :siffle:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nem csak te vagy! :hehe:
Én pipázás után azonnal mosom is 🙂
Hát nem tudom,glicerint ha raknál hozzá,csak feldobná,de lassan kifogyok az ötletekből…
Szerintem ez egy rossz dohány lesz :siffle:
Cyp:
Al Waha dohányokhoz lehet kapni dohány frissítőt, egyrészt több füstje lesz, másrészt jobb íze, de egy kicsit hagyni kell állni tömés előtt. Érdemes lenne kipróbálni, csak gáz azért, hogy minden waha-hoz kéne. Lehet, hogy ki kéne próbálnod, csak hát költséges, vagy pedig mixbe bekeverni, esetleg AM szederrel, de az sem olcsó, részemről én a másodikra szavaznék.
köszi elkeverem majd valamilyen gyümölcsös dohánnyal ez lesz végleges.
Nagyon nagy! :hehe: A 2.ik részt nagyon imádtam, vagy 5x végigvittem. Szerintem holnap felrakom megint! :frime:
Tegnap lent voltam siófokon és átmentem Ákoshoz és Gáborhoz pippantani. Egy élmény volt. 😉
Jó sok dohányt kaptam tőlük és kipróbáltam az al-sultan limeot ami nagyon finom, el is mentem tescoba venni de közölték h 18 év alatt nem adnak…
Illetve megismerkedtem a mentol kristállyal aminek egy kis darabja is félórára zsibbasztja le az arcodat de vízbe téve még mentolosabb élményt nyújt.
végre van netem megint a szobámba :alcool1:
de az egyetlen használható vízipipám tartályát az unoka öcsém eltörte ami a gond “kisebbik”része lenne mert 26 cm-es a pipa és 2600 mindennel együtt de maga az üveg 2-3000 között mozog a dohány készletem is vészesen megcsappant 🙁 :snif:
Én ma frissítettem a blog-ot, kiegészítőit. Wáh, mennyi vacakolás volt. Továbbá feltettem pár új dolgot is. :intello:
Most örülök magamnak.
semmi íze nemvolt mikor szívtuk. tömés lett volna rossz?
lehet h rosszul tömted mert elég jó íze van neki és elég sokáig kedvenc volt.
webbie írta:
Al-Waha kóla 😛 :coeur:
Dettó
szintén
Még csatlakozik az AW Kóla Fanokhoz valaki esetleg? 😀
:winner:
Al-Waha kóla 😛 :coeur:
szintén
Még csatlakozik az AW Kóla Fanokhoz valaki esetleg? 😀
:winner:
Én is imádom az AW kólát. 🙂
A kurva demon tools-t újraraktam de még mindig mikor indítanám ezt a hiba üzit írja: virtual SCSI driver not detected. WTF? Vki tudja?
PowerISO-t próbáld meg, nekem bevált…
azért ne együk olyan forrón a kását, szerintem nem fogják annyira elsietne, pláne hogy ezt olvastam a sultánon ma…
© sultan 2009. aug. 01. 12:00 | Válasz | #867
…,de talan mar a jovo honap ban beindul a web aruhaz.udv,
Aki otthon van a fociban,mit szól a Debrecenhez?
Lehet,hogy végre egy magyar csapat,ott lesz a BL-főtáblán oo/
Az elején nem mertem volna rá fogadni,de most már szorítok nekik,hogy sikerüljön :winner: :super:
Van egy driver amit fel kell telepíteni. Azt hiányolja. :]
Lehet,hogy végre egy magyar csapat,ott lesz a BL-főtáblán oo/
Az elején nem mertem volna rá fogadni,de most már szorítok nekik,hogy sikerüljön :winner: :super:
Én nem vagyok otthon a fociban, de azért a hazai csapat meccseit szoktam nézni, pláne mióta ilyen közel kerültek a fiúk a tűzhöz!
HAJRÁ LOKI! :alcool1:
Syska, azt meg lehetne valahogy oldani, hogy amikor videót szeretnék beszúrni a youtube-ról, akkor ugye be kell tenni a két youtube tag közé a videó linkjét. Viszont ha a link végén szerepel az &fmt=18 kód akkor nem jeleníti meg a videót.
Az &fmt=18 kód egyébként arra szolgál hogy az amúgy nem hd-s videókat is jobb minőségben játsza le.
Nem olyan fontos csak gondoltam szólok 🙂
Fentebb írta valaki (bocsi de nem emlékszem), hogy a waha szedernek semmi íze nem volt.
Hát én pontosan ugyanígy jártam.. Jött a füst, és kb tényleg semmi íz nem volt.
Az &fmt=18 kód egyébként arra szolgál hogy az amúgy nem hd-s videókat is jobb minőségben játsza le.
Nem olyan fontos csak gondoltam szólok 🙂
A probléma ott áll fent, hogy az általánosságba elfogadott kód a sima rövidebb URL. Kéne külön még 1 BBC kódot betenni csak emiatt.
Viszont nem érné meg szerintem. Aki akar az rákattint a videóra és a YouTube oldalán megnézi jobb minőségbe. 🙂
Kipróbáltam a nakhla pisztáciát. Egész jó. Azt hittem rosszabb lesz.
Na, ma körbejártam sultan centert és leielinát.
Maradtak az árak, akciók. 🙂 Ráadásul egy jót pipáztam a Leielinába 😀
Most azért irigykedek egy kicsit! 😛
Mindegy, holnap lemegyek a Café Kara-ba egy görögdinnyés AF-re, meg egy kis hastánc nézésre. :langue2:
Van aki mázlista.
Sziasztok, kérdésem lenne a glicerin-el kapcsolatban! Nem próbáltam még de nemsoká kiszeretném! Hogy kavarjátok? Az egész dohányt ami van amihez vetem a glicerint? Vagy csak amit a kerámiába rakok? Vagy teljesen mindegy? Csak jó állaga legyen! oo/
Én glicerint általában úgy használom, hogy a dohányt kiveszem vmilyen tálba, hogy rendesen hozzáfréhessek, aztán óvatosan, fokozatosan adagolom a glicerint, és összedolgozom a dohánnyal, hogy minél egyenletesebben szívja fel azt.
Köszönöm /wakummaci/ a segitséged! :super: 😉
Glicerines témában többfajta keverés is van. 🙂
Még kókusz is….
Csak a gyulai tescoban vannak dohányok vagy másokban is?
Még kókusz is….
Csak a gyulai tescoban vannak dohányok vagy másokban is?
Al sultan topic és ott max 10 hsz-t kell vissza lapoznod és ott a lista + a terjesztő cég neve. 🙂
Gyááá behalok a röhögéstől!!!!!!!
:hehe: :hehe: :hehe:
Lukács János, az .eu-s és a legnagyobb hazai webshop tulajdonosa alkotott a cool tv-ben. 😀
Hogy lehet valakinek ekkora szája, amikor marhára nem ért hozzá? Röhögök kínomban, mert szánalmas amit csinál………. :triste1:
Blogba kiteszem, 10ikén ki is kerül, addig itt a link:
https://www.indavideo.hu/video/Vizipipa_a_Cool_Liveban__httpwwwvizipipaeu (szén izzítása és szénkonzol + egyből ráteszi a szenet… – videó légvégénél)
https://www.indavideo.hu/video/Vizipipa_a_Cool_Liveban_PART2__httpwwwvizipipaeu
Erre verte magát lukjani, hogy a tv-be szerepel. Gyááá, ez gáz. 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.