Sziasztok!
Kérlek aki tud vmi olyan dohányt aminek hatalmas tömör nagyon látványos füstje van az kérem írjon egy PÜ-t!
Szeretném elkápráztatni a haverokat :langue2:
Köszi! :amen:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Sziasztok!
Kérlek aki tud vmi olyan dohányt aminek hatalmas tömör nagyon látványos füstje van az kérem írjon egy PÜ-t!
Nem kell ehhez PÜ, itt is meg tudjuk beszélni, mivel ez OFF téma 🙂 Ajánlom az Al-Fakhert és az Al-Masahot. Ez a kettő, ami a legfelsőbb kategóriában van. Az ízük is nagyon kellemes, és hatalmas füstöt lehet velük produkálni.
Ehhez még hozzátartozik mindenképp, idővel majd te is rájösz, egy Razan/Nammor cső, és Vortex/Phunnel kerámia. Ezekkel garantált a siker. :happy1:
Hát ha ezeket be akarom szerezni ahogy néztem elég mélyen a zsebbe kell nyúlni…látom már pro vag elmondanád hogy mi a különbség a kerámiák és a csövek között?? :amen:
Öhm … nem szeretnél előtte olvasni egy kicsit ? 🙂 Kiegészítőknél megtalálod a csöveket is meg a kerámiákat is. 😉
Egyébként a Razan/Nammor csövek moshatóak, a belső átmérőjük nagyobb, ezáltal könnyebb őket szívni, több füst jön, és műanyagből van a belső csövük. Vízzel lehet őket mosni.
Vortex/Phunnel aljába ott marad a melasz, ezáltal tovább élvezhető a tömés, tovább érezhető az ízük. Röviden ennyi, persze ez nem minden.
Olvass sokat és meglátod. 🙂
Öhm … nem szeretnél előtte olvasni egy kicsit ? 🙂 Kiegészítőknél megtalálod a csöveket is meg a kerámiákat is. 😉
Egyébként a Razan/Nammor csövek moshatóak, a belső átmérőjük nagyobb, ezáltal könnyebb őket szívni, több füst jön, és műanyagből van a belső csövük. Vízzel lehet őket mosni.
Vortex/Phunnel aljába ott marad a melasz, ezáltal tovább élvezhető a tömés, tovább érezhető az ízük. Röviden ennyi, persze ez nem minden.
Olvass sokat és meglátod. 🙂
Respect :amen: 🙂 :alcool1:
Törölve…nemolvasás miatt :S
elképzelhető 🙂 ha úgy érzed kapj fel msn-re
Nincs itt senki??
Olyan kihaltnak tünik a fórum oo/
Olyan kihaltnak tünik a fórum oo/
Hm, lehet, talán mert mindenki nyaral 😀
Vagy azért mert mindenki pipázik és nem ér most rá 🙂
most értem haza ákoskáéktól. nagyon jó volt elbeszélgettünk és közbe pipázgattunk. kaptam 1 kicsit az epres natur mixükből nagyon jó
ja kokovics hívd fel ákoskát
ja kokovics hívd fel ákoskát
Nem veszi fel.. :triste1:
Webbie! Kipróbáltad már a Fahéjam? 😀
azt akarná h mikor lejösz siófokra 1 találkozó vele meg én ha gondolod közvetíthetek neki
Ja, füstje nagyjából oké, de az íze nem nagyon jön be. :triste1: De azért köszönöm. 😉
szétszedtem a csövemet és ahoz képest hogy kb 1 hónapja van meg a pipa, ahoz képest az egész tiszta rozsda volt belül úgy hogy kimosás után kompresszorral fújtam vagy 2percig.. am nekem pepsi csomagolás jutott belülre 😀
Nekem is tiszta rozsda volt,és ajándék Mirandás papír is járt hozzá 🙂
Hát h is kezdjem 😀 nevem: Joó Gergő , kb 1 éve pipázok, kedvenc íz Sárgadinnye, Cseresznye
Röviden ennyit rólam 🙂
Szervusz Barátom! 🙂 :alcool1:
Itt vagyok Pest mellett nemsokkal, név szerinte Pilisvörösváron. 😀 Pipát nem hoztam most magammal, de már nagyon hiányzik.
Helyette van egy kellemes társaság, kellemes idővel, kint a kertbe grillezünk és a csajok mindenféle koktélokat kevernek. :] 😛 Szóval megyek is, és iszom valamit.
Nektek pedig jó pipázást 😉
Helyette van egy kellemes társaság, kellemes idővel, kint a kertbe grillezünk és a csajok mindenféle koktélokat kevernek. :] 😛 Szóval megyek is, és iszom valamit.
Nektek pedig jó pipázást 😉
Hát azért úgy kilehet bírni 😉
Neked meg jó iszogatást! 😀
Már csak egy fél tömésnyi AM Dinnyém maradt, szerintetek AM Citrommal érdemes lenne keverni?
Szerintem igen. Sokat nem veszíthetsz, két azonos márkájú dohány hatalmas füstöt tud adni, plusz szerintem ízben se fogsu nagyot csalódni. Szóval bátran. :super:
próbáld ki sokat nem veszíthetsz vele 😀 ja és a tapasztalatokat írd le 😛
Oké holnap kipróbálom és megírom, hogy milyen 🙂
Vettem ma waha datolyás dohányt, gondoltam vmi új ízt kapok erre kb pont ugyanaz az íze mint az epresnek. furcsa. de nemrossz.
lenne 1 kérdésem.. mi a véleményetek a Henawy CSOKIS dohányról???? :]
Röviden tömören,(SZÉKLET)
:super:
Nem tudom ki mondta,hogy ilyen dohányt vegyél :siffle: 😀
hát nem is tom ki mondta milyen vegyek vmilyen molnár volt a neve… :nonon: :rougefaché: :grr: de majd lehet h nekem ízlik 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.