Nem is említetted…
32e-ért? Köhim… 20% kedvezmény mi…. na ki is a …. 😀
Jahm, nemtudom rájöttem hogy sok ez a 4 cső nekem… Sokkal jobban tetszenek már a szír pipák amik díszesek… :rouge: Abból szeretnék valami jó minőségűt.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nem is említetted…
32e-ért? Köhim… 20% kedvezmény mi…. na ki is a …. 😀
Jahm, nemtudom rájöttem hogy sok ez a 4 cső nekem… Sokkal jobban tetszenek már a szír pipák amik díszesek… :rouge: Abból szeretnék valami jó minőségűt.
Hát hajrá. 🙂
Nekem most van kb. 50oldalnyi angol tudományos dokumentáció a vízipipáról. Mindenféle anyagok, eredmények. el leszek egy darabig, míg kivesézem… :faché4:
Syska, én relatíve jónak számítok angolból (95%), szívesen segítenék fordítani, ha melózom úgysem csinálok éppenséggel sok mindent.
MSN-n kontakt.
MSN-n kontakt.
Orvosi – laboráns angol zsakzsargon megy? 🙂
Egyik barátomnak igen, már megkértem, hogy nézzen rá.
Azonban lehet azért elküldöm majd. Felfogom tenni majd.
Abba en is belekukkantanek, tordelem a nyelvet … :happy1:
Figy, belenézek, és ha nagyon nem megy, akkor hagyjuk és kész.
Veszteni nem sokat lehet 😉
Jó, de most elutazok. Vasárnap leszek következőre, akkor felteszem!
Bocsi, de most rohannom kell! :rouge: :triste1:
ha elindul akkor eléggé le fogja az a .eu-t nyomni hisz jóval olcsóbb és többvan mindenből, csak az árakat ne emeljék miatta
esetleg ha gondoljátok tudok beszélni az angoltanárommal , aki nagyyon profi még könyvet is írt és abból is tanít, szal eléggé vágja az angolt és 1 kis összegért szerintem le fordítaná.
az jó lesz! már alig várom 🙂
és nem tudja valaki, hogy mikor fog indulni??
az jó lesz! már alig várom 🙂
és nem tudja valaki, hogy mikor fog indulni??
Nem.
Megkedvelted a színes betűket gerago? :cote:
Nem. :gene:
Nekem van egy 7 éves degúm 🙂
Általában rágja a ketrecet,de amikor pipázok egyfolytába engem néz,egyszer ráraktam a válamra,és amikor fújtam ki a füstöt ő azt szimatolta… oo/
Egyszerűen nem értem :siffle:
Ezt próbálta már valaki? :happy1:
A kutyák is nyalogatják a füstöt. Gondolom érdekesnek tartják, hogy jó ízű füst 😀 A deguk, meg alapból jó fejek 🙂 Nekem 2 volt.
az én kutyám is csinálta néha h mikor kint pipáztam odajött és beleszagolt de nem tetszett neki
kipróbáltam az alma kerámiát, 5perc után szét is szedtem mert alig akart füst jönni.
ahogy ráhúztam pipatestre már akkor megrepedt kicsit.
kb egy rendes kerámiányi tömést használtam bele, kicsit több volt, át is tettem almalével átázott dohányt rendes kerámiába, és úgy elszívtam.:]
Akkor neked ne jött be 😛
Amúgy meg csak nekem 3 tömés egy 50g-os RedBull?Tegnap vettem és most tömöm az utólsót :snif:
Igen, sajnos a nedves dohanyoknal az 50g-ba beleszamitjak azt a 20g glicerint is, amiben tocsog az egesz 😀
Amugy nekem is volt 2 degum anno 🙂
Áj de a fele glicerin meg rajta marad azon a nejlonon amibe van a dohány :happy1:
Bocs az offnak offjáért, de nem tudja valaki melyik témában volt az a kép amit sYska tett fel kint sötétben és nagy füstöt fújt?
Az egy kocsmaban volt. Amugy szerintem a kepgaleriaban egyszeruen megtalalod 🙂
képgalériában keresd.
más.:
jómultkorában vettem ilyen golden river öngyulladós szenet, és minden pipa után egyszercsak alig hallottam, megfájdult fejem, és picit szédültem.
utána vettem rendes holland szenet, elszívtam mind a 10et, semmi bajom nemvolt ugye tőle, majd a megmaradt golden rivert voltam kénytelen használni.
amint ezzel gyujtottam be, megint ugyanazok a tünetek. vmi nagyon nem ok ezzel a szénnel, nem ajánlom senkinek. érdekes dolog..
Ilyen kristálypipát magyarországon is lehet venni, ha igen, hol?és mennyibe kerülnek kb?
Sultan center, leilena vagy hogy írják. Olyan 15e-től felfelé.
Méretfüggvénye.
Amúgy meg csak nekem 3 tömés egy 50g-os RedBull?Tegnap vettem és most tömöm az utólsót :snif:
az semmi de hogy a sultan is így van csak ott a csomagoló fólia jó nehéz és van még 1 rajta a dohány kb 2,5 tömésre elég.
Bezzeg a nakhla bír vagy 6ot is 😀
Méretfüggvénye.
Köszi!Ha lesz rá pénzem, akkor tuti veszek egy olyat mert kib***ott szépek!KB 70cb körüli kéne vagy 80.
Méretfüggvénye.
Köszi!Ha lesz rá pénzem, akkor tuti veszek egy olyat mert kib***ott szépek!KB 70cb körüli kéne vagy 80.
Hát olyan méretben kb 20 – 25e között már nagyon pofás darabokat lehet beszerezni. Sok sikert hozzá! 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.