A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #85614
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426
    Lukivoker írta korábban:
    én egyszer kóstoltam….eszméletlen sz*r :faché4:

Dettó vélemény :happy1:

, Hozzászólás ID: #85615
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Hali!

2 hét vizsgálás után rájött a szerelő h szar a vidikarim.

Szerintetek melyiket vegyem meg? egy új radeon x1650 pro-t (512mb) vagy egy 1 éves használt geforce 7600gt-t (256mb) ? mindkettő 12000ft.

, Hozzászólás ID: #85616
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Ha szoktál játszani akkor a 7600ast mert erősebb (min 2szer).csak ne romoljon el……megnézni nehogy 64 bites legyen , azok gyengék ,min 128 bitest venni.

, Hozzászólás ID: #85617
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    moldy007 írta korábban:
    Ha szoktál játszani akkor a 7600ast mert erősebb (min 2szer).csak ne romoljon el……megnézni nehogy 64 bites legyen , azok gyengék ,min 128 bitest venni.

az ati 128 bites, a gf meg 256.

Egyértelmű igen h melyik a jobb kártya, dehát 1 éves. Nem nagyon vettem még használtat :S

, Hozzászólás ID: #85618
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

én sok gépet építettem használt cuccokból, és kevesebb gond volt mint amit újakból csináltam.Azért át kell nézni a hűtő ventilátort,jól forogjon ,zajmentesen, kompresszorral vagy sűrített levegős sprayjel kifújni a port,hogy jó legyen a hűtése.(a por gátolja…)

esetleg szétnézni a netten, szerintem annyiért lehet van ujjab generációs, és új kártya garival……

http://www.árukereső.hu

, Hozzászólás ID: #85619
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Emberke202 írta korábban:
    Hali!

2 hét vizsgálás után rájött a szerelő h ** (széklet) a vidikarim.

Szerintetek melyiket vegyem meg? egy új radeon x1650 pro-t (512mb) vagy egy 1 éves használt geforce 7600gt-t (256mb) ? mindkettő 12000ft.

14e-ért már lehet 3x jobb vga-t is venni. 🙂

, Hozzászólás ID: #85620
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Hát Fehérváron volt kb 25-30 ember.

+Mi 9-en,ahhoz képest,hogy 169 embert vártak,majdnem annyi lett 🙂

Nem baj mi elvoltunk,csak az a fránya szél :perv:

, Hozzászólás ID: #85621
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    sYska/!/ írta korábban:
    Hali!

2 hét vizsgálás után rájött a szerelő h ** (széklet) a vidikarim.

14e-ért már lehet 3x jobb vga-t is venni. 🙂

Sajnos az én alaplapomba agp-s videókártya kell.

, Hozzászólás ID: #85622
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    moldy007 írta korábban:
    én sok gépet építettem használt cuccokból, és kevesebb gond volt mint amit újakból csináltam.Azért át kell nézni a hűtő ventilátort,jól forogjon ,zajmentesen, kompresszorral vagy sűrített levegős sprayjel kifújni a port,hogy jó legyen a hűtése.(a por gátolja…)

esetleg szétnézni a netten, szerintem annyiért lehet van ujjab generációs, és új kártya garival……

értem, csak azabaj, h nem tudnám átnézni, mert Teszveszen venném.

Egy 7600gt újonnan 20-24E ft. ezért érné meg szerintem 12-ért.

, Hozzászólás ID: #85623
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

lesz még itt valaki ZMNE hallgató szeptembertől? :]

, Hozzászólás ID: #85624
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    moldy007 írta korábban:

nézz szét inkább a ph-n.. amúgy meg nem éri meg rá költeni..inkább spórolj össze egy kis pénzt és válts cakk pakk az egészet,

már elég olcsón kapsz am2+ vagy am3-as lapokat 15-25k ,bele 3-4magos procik se drágák 20-35 között vannak, videokártyából is 25k-ért már kapsz hd4850-et.

hiába veszel erősebb vidkarit ha aproci nem elég hozzá hogy kihajtsa, meg amennyit ráköltessz nem lessz arányos a javulással.. manapság 1 7600gt-t htpc-be se raknak..irodai munkára jó de arra meg ott az integrált.

, Hozzászólás ID: #85625
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470

Na megcsináltam a csövem. Mostmár olyan könnyű szívni mint a Razant. Kifúrtam a 2 végét, így most 0,9cm az átmérő, illetve a csőből is vágtam le. Jó lett 😀

, Hozzászólás ID: #85626
    troll
    Felhasználó
    Troll
    Lukivoker írta korábban:

nézz szét inkább a ph-n.. amúgy meg nem éri meg rá költeni..inkább spórolj össze egy kis pénzt és válts cakk pakk az egészet,

már elég olcsón kapsz am2+ vagy am3-as lapokat 15-25k ,bele 3-4magos procik se drágák 20-35 között vannak, videokártyából is 25k-ért már kapsz hd4850-et.

hiába veszel erősebb vidkarit ha aproci nem elég hozzá hogy kihajtsa, meg amennyit ráköltessz nem lessz arányos a javulással.. manapság 1 7600gt-t htpc-be se raknak..irodai munkára jó de arra meg ott az integrált.

Gondolom nincs integráltja, és a karija csak elromlott, de nem akar erősebb gépbe annyit fektetni. de amúgy teljesen jogos, amit írtál.

, Hozzászólás ID: #85627
    troll
    Felhasználó
    Troll

Syska !

az oldal tetején engem ez fogadott:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3833: Undefined index: rss_news_id

hol a hiba ? nálam vagy az oldalon ?

, Hozzászólás ID: #85628
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    Troll írta korábban:
    Syska !

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3833: Undefined index: rss_news_id

nálad, néha a böngésző nem tölti be, gondolom google chrome-ot használsz, nálam szokott ilyeneket csinálni.. :faché4:

, Hozzászólás ID: #85629
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Troll írta korábban:
    Syska !

2 dolog miatt sem jelenhet meg.

– Debug mód ki van kapcsolva,

– RSS-nél kéne max megjelennie nem simán a főoldalon

Azért ránéztem, de nem találtam hibát. Egyszeri kis összeakadás volt sztem. 😉

, Hozzászólás ID: #85630
    troll
    Felhasználó
    Troll

nnna szépjó reggelt.

bocsi sYska, csak gondoltam szólok 🙂

A gyermeket kihozva magamból elkezdtem hisztizni magamban egy 250 es AF Berry miatt… És azt hiszem, a pipámmal álmodtam. oo/

, Hozzászólás ID: #85631
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Tud valaki Athénban boltot ahol masah-t vagy más jó dohányt lehet venni?

, Hozzászólás ID: #85632
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    gerago írta korábban:
    Tud valaki Athénban boltot ahol masah-t vagy más jó dohányt lehet venni?

Athén az egy elég nagy város, elmagyarázni nehéz lenne. :gene:

Amikor én voltam ott, nem találtam egy boltot se, de sehol Görögországban (2004). Tavaly voltunk Stavrosban, ott viszont volt egy kisebb bolt. Szerintem nem fogsz találni Fakhert meg Masahot, max. ilyen ismeretlen dohányokat. :-/

, Hozzászólás ID: #85633
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Mész Athénba gerago?

, Hozzászólás ID: #85634
    gerago
    Felhasználó
    gerago

Nem, Jorgosz barátom van most otthon Athénban és ő jön haza majd 30.-n ide Bpre, aztán akartam vetetni vele masahot, de nem talált. :triste1:

Pedig biztos vagyok benne, hogy lehet kapni ott masahot.

Itt van rajta a görög szöveg + zárjegy

, Hozzászólás ID: #85635
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    • Hozzászólás: 888
    gerago írta korábban:
    Nem, Jorgosz barátom van most otthon Athénban és ő jön haza majd 30.-n ide Bpre, aztán akartam vetetni vele masahot, de nem talált. :triste1:

De miért masahot amit itthon is megkapni? Inkább más fajtát vetess ami különlegesség itthon.

, Hozzászólás ID: #85636
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    kokovics írta korábban:
    gerago írta korábban:

De miért masahot amit itthon is megkapni? Inkább más fajtát vetess ami különlegesség itthon.

Nem talált más fajtát, csak nakhlát meg hennawyt sajna. :triste1:

Még masahot se. :triste1:

Azért akartam ilyet vetetni vele, mert ott biztos van másfajta ízű masah is.

Black Devil:

, Hozzászólás ID: #85637
    viktorsb
    Felhasználó
    viktorsb
    • Hozzászólás: 262

Én a körtéset próbálnám ki nagyon, mert az a kedvenc gyümölcsöm 🙂

De amúgy rengeteg íz van, ami itthon nincs sajnos :triste1: Pl vodkás, konyakos, csokis, kókuszos…

Shihsa ETM

, Hozzászólás ID: #85638
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

uhh, vodka, whisky. Azért ezt már nem próbálnám ki.. 😀

, Hozzászólás ID: #85639
    v1nc3n7o
    Felhasználó
    V1Nc3N7o
    • Hozzászólás: 273

Én eddíg azt hittem a világon egyetlen ember létezik, aki oan hülye, hogy az ízéért issza a vodkát. Ezek szerint nem, hisz van aki szívja is…

, Hozzászólás ID: #85640
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    V1Nc3N7o írta korábban:
    Én eddíg azt hittem a világon egyetlen ember létezik, aki oan hülye, hogy az ízéért issza a vodkát. Ezek szerint nem, hisz van aki szívja is…

pedig a minőségi vodkát érdemes azért inni. próbáld ki a zubrowkát. mást se fogsz inni soha többé 😉

, Hozzászólás ID: #85641
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    • Hozzászólás: 888
    Riccio írta korábban:
    V1Nc3N7o írta korábban:

pedig a minőségi vodkát érdemes azért inni. próbáld ki a zubrowkát. mást se fogsz inni soha többé 😉

Jahm, a zubrowkát zp-be ittam először (700ft/4cl) és isteni volt.

, Hozzászólás ID: #85642
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    Riccio írta korábban:
    V1Nc3N7o írta korábban:

Lehet… De vodka dohány, rágondolok és hányingerem van 😀

, Hozzászólás ID: #85643
    v1nc3n7o
    Felhasználó
    V1Nc3N7o
    • Hozzászólás: 273

Żubrówka(helyesen így kell írni), Stolichnaya, Bols, Putinoff, Finlandia, Kalinka, Royal, Stalinskaya, Russkij Standard. Ezek megvoltak. A finlandia az egy, ami annyira nem volt szar, pedíg innen nem az a legdrágább, messze nem. Nem az én világom ez a Chemotox íz… Főzzünk inkább szilvát, körtét, cseresznyét, ne gabonából csináljunk szart. Persze azért 100% TS narancslével lemegy egy üveggel… Csakhát nem az íze miatt…

30 bejegyzés megtekintése - 3,541-3,570 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.