Dettó vélemény :happy1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Dettó vélemény :happy1:
Hali!
2 hét vizsgálás után rájött a szerelő h szar a vidikarim.
Szerintetek melyiket vegyem meg? egy új radeon x1650 pro-t (512mb) vagy egy 1 éves használt geforce 7600gt-t (256mb) ? mindkettő 12000ft.
Ha szoktál játszani akkor a 7600ast mert erősebb (min 2szer).csak ne romoljon el……megnézni nehogy 64 bites legyen , azok gyengék ,min 128 bitest venni.
az ati 128 bites, a gf meg 256.
Egyértelmű igen h melyik a jobb kártya, dehát 1 éves. Nem nagyon vettem még használtat :S
én sok gépet építettem használt cuccokból, és kevesebb gond volt mint amit újakból csináltam.Azért át kell nézni a hűtő ventilátort,jól forogjon ,zajmentesen, kompresszorral vagy sűrített levegős sprayjel kifújni a port,hogy jó legyen a hűtése.(a por gátolja…)
esetleg szétnézni a netten, szerintem annyiért lehet van ujjab generációs, és új kártya garival……
2 hét vizsgálás után rájött a szerelő h ** (széklet) a vidikarim.
Szerintetek melyiket vegyem meg? egy új radeon x1650 pro-t (512mb) vagy egy 1 éves használt geforce 7600gt-t (256mb) ? mindkettő 12000ft.
14e-ért már lehet 3x jobb vga-t is venni. 🙂
Hát Fehérváron volt kb 25-30 ember.
+Mi 9-en,ahhoz képest,hogy 169 embert vártak,majdnem annyi lett 🙂
Nem baj mi elvoltunk,csak az a fránya szél :perv:
2 hét vizsgálás után rájött a szerelő h ** (széklet) a vidikarim.
14e-ért már lehet 3x jobb vga-t is venni. 🙂
Sajnos az én alaplapomba agp-s videókártya kell.
esetleg szétnézni a netten, szerintem annyiért lehet van ujjab generációs, és új kártya garival……
értem, csak azabaj, h nem tudnám átnézni, mert Teszveszen venném.
Egy 7600gt újonnan 20-24E ft. ezért érné meg szerintem 12-ért.
lesz még itt valaki ZMNE hallgató szeptembertől? :]
nézz szét inkább a ph-n.. amúgy meg nem éri meg rá költeni..inkább spórolj össze egy kis pénzt és válts cakk pakk az egészet,
már elég olcsón kapsz am2+ vagy am3-as lapokat 15-25k ,bele 3-4magos procik se drágák 20-35 között vannak, videokártyából is 25k-ért már kapsz hd4850-et.
hiába veszel erősebb vidkarit ha aproci nem elég hozzá hogy kihajtsa, meg amennyit ráköltessz nem lessz arányos a javulással.. manapság 1 7600gt-t htpc-be se raknak..irodai munkára jó de arra meg ott az integrált.
Na megcsináltam a csövem. Mostmár olyan könnyű szívni mint a Razant. Kifúrtam a 2 végét, így most 0,9cm az átmérő, illetve a csőből is vágtam le. Jó lett 😀
nézz szét inkább a ph-n.. amúgy meg nem éri meg rá költeni..inkább spórolj össze egy kis pénzt és válts cakk pakk az egészet,
már elég olcsón kapsz am2+ vagy am3-as lapokat 15-25k ,bele 3-4magos procik se drágák 20-35 között vannak, videokártyából is 25k-ért már kapsz hd4850-et.
hiába veszel erősebb vidkarit ha aproci nem elég hozzá hogy kihajtsa, meg amennyit ráköltessz nem lessz arányos a javulással.. manapság 1 7600gt-t htpc-be se raknak..irodai munkára jó de arra meg ott az integrált.
Gondolom nincs integráltja, és a karija csak elromlott, de nem akar erősebb gépbe annyit fektetni. de amúgy teljesen jogos, amit írtál.
Syska !
az oldal tetején engem ez fogadott:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3833: Undefined index: rss_news_id
hol a hiba ? nálam vagy az oldalon ?
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3833: Undefined index: rss_news_id
nálad, néha a böngésző nem tölti be, gondolom google chrome-ot használsz, nálam szokott ilyeneket csinálni.. :faché4:
2 dolog miatt sem jelenhet meg.
– Debug mód ki van kapcsolva,
– RSS-nél kéne max megjelennie nem simán a főoldalon
Azért ránéztem, de nem találtam hibát. Egyszeri kis összeakadás volt sztem. 😉
nnna szépjó reggelt.
bocsi sYska, csak gondoltam szólok 🙂
A gyermeket kihozva magamból elkezdtem hisztizni magamban egy 250 es AF Berry miatt… És azt hiszem, a pipámmal álmodtam. oo/
Tud valaki Athénban boltot ahol masah-t vagy más jó dohányt lehet venni?
Athén az egy elég nagy város, elmagyarázni nehéz lenne. :gene:
Amikor én voltam ott, nem találtam egy boltot se, de sehol Görögországban (2004). Tavaly voltunk Stavrosban, ott viszont volt egy kisebb bolt. Szerintem nem fogsz találni Fakhert meg Masahot, max. ilyen ismeretlen dohányokat. :-/
Mész Athénba gerago?
Nem, Jorgosz barátom van most otthon Athénban és ő jön haza majd 30.-n ide Bpre, aztán akartam vetetni vele masahot, de nem talált. :triste1:
Pedig biztos vagyok benne, hogy lehet kapni ott masahot.
De miért masahot amit itthon is megkapni? Inkább más fajtát vetess ami különlegesség itthon.
De miért masahot amit itthon is megkapni? Inkább más fajtát vetess ami különlegesség itthon.
Nem talált más fajtát, csak nakhlát meg hennawyt sajna. :triste1:
Még masahot se. :triste1:
Azért akartam ilyet vetetni vele, mert ott biztos van másfajta ízű masah is.
Black Devil:
Én a körtéset próbálnám ki nagyon, mert az a kedvenc gyümölcsöm 🙂
De amúgy rengeteg íz van, ami itthon nincs sajnos :triste1: Pl vodkás, konyakos, csokis, kókuszos…
uhh, vodka, whisky. Azért ezt már nem próbálnám ki.. 😀
Én eddíg azt hittem a világon egyetlen ember létezik, aki oan hülye, hogy az ízéért issza a vodkát. Ezek szerint nem, hisz van aki szívja is…
pedig a minőségi vodkát érdemes azért inni. próbáld ki a zubrowkát. mást se fogsz inni soha többé 😉
pedig a minőségi vodkát érdemes azért inni. próbáld ki a zubrowkát. mást se fogsz inni soha többé 😉
Jahm, a zubrowkát zp-be ittam először (700ft/4cl) és isteni volt.
Lehet… De vodka dohány, rágondolok és hányingerem van 😀
Żubrówka(helyesen így kell írni), Stolichnaya, Bols, Putinoff, Finlandia, Kalinka, Royal, Stalinskaya, Russkij Standard. Ezek megvoltak. A finlandia az egy, ami annyira nem volt szar, pedíg innen nem az a legdrágább, messze nem. Nem az én világom ez a Chemotox íz… Főzzünk inkább szilvát, körtét, cseresznyét, ne gabonából csináljunk szart. Persze azért 100% TS narancslével lemegy egy üveggel… Csakhát nem az íze miatt…
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.