srácok aki vett már al sultan dohányt, van rajta egy dátum elöl, nekem az van ráírva 5/2009.
ez most a gyártás vagy a lejárat? mert akkor lejártat vettem. vki megnézné neki mi van rajta?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
srácok aki vett már al sultan dohányt, van rajta egy dátum elöl, nekem az van ráírva 5/2009.
ez most a gyártás vagy a lejárat? mert akkor lejártat vettem. vki megnézné neki mi van rajta?
Egyértelműen a gyártási idő.
Vagy ha lejárati idő akkor én két lejárt al-sultant is szívtam, és mindkettő isteni volt :]
Nah megvannak a felvételi ponthatárok:
40 + fölös ponttal vagyok felvéve a BME államilag támogatott villamosmérnöki képzésére,melyet első helyre jelöltem :intello:
40 + fölös ponttal vagyok felvéve a BME államilag támogatott villamosmérnöki képzésére,melyet első helyre jelöltem :intello:
Zsíságes, gratula…Elég melós tanulnivalót választottál…
Szegedre jön valaki, h itt tanuljon és erősítse a piás közösséget?
Zsíságes, gratula…Elég melós tanulnivalót választottál…
Szegedre jön valaki, h itt tanuljon és erősítse a piás közösséget?
Direkt irtal piast, vagy pipast akartal? 😀
Amugy orommel latom, hogy szinten van akkor egy mernok kollega 🙂
Direkt irtal piast, vagy pipast akartal? 😀
Amugy orommel latom, hogy szinten van akkor egy mernok kollega 🙂
PIPÁSt akartam, de úgy látszik “kora” reggel, a tudatalattim erősebbnek bizonyult… :rouge:
Meg a figyelmetlenségem…
Syska: igérted h írni fogsz a szír vortexről amit 1ik videódban láthattunk.
semmi hír nincs felőle?
ÁÁ engem is felvettek 🙂 BMF- biztonságtechnikai mérnök
Kíváncsian várom 🙂
Kíváncsian várom 🙂
BGF-KVIFK turizmus-vendéglátás :frime: Corvinus 4 ponton múlt, de az úgyis csak hab lett vna a tortán. És grat a többieknek! :alcool1:
a szisztéma az :
1-ha csak dátum van rajta ,akkor az a lejárati dátum
2-ha van dátum és valahol írás hogy minőségét megtartja 1-(vagy 2) évig, akkor az a gyártási dátum.
semmi hír nincs felőle?
25ikén ha jössz akkor élőben mutatok kézen fogható ‘hírt’ 🙂
Megcsináltam a Razanom ragasztópisztollyal. Most hagyom száradni egy kis ideig, mondjuk úgy este 8-9ig. Aztán tömök egy pipát, és meglátom, hogy jól szuperál-e. :perv:
Nekem a nammorom fej részébe a tömítést kéne ragasztani… Majd megnézem, hogy a pillanat ragasztó milyen szagot hagy maga után. :-/
Ragasztó pisztolyom nincs sajna..
Ragasztó pisztolyom nincs sajna..
Elég szar szagot. Azt kell mondjam. Bár nekem annyira nem undorító a szaga, csak ugye azt is illik róla tudni, hogy bódító hatású, ha sokat szipuzol belőle. Magyarul legális drog. És mivel elég közel van az a rész, amit be akarsz bele kenni, ezért nem érdemes. Bár száradás után nem sok bajt okozna szerintem.
Ragasztópisztolyt kapni olcsón már, 1000 Ft max. Ilyen kisebb féle. A célnak tökéletesen megfelel, és szagot sem hagy maga után.
semmi hír nincs felőle?
lent leszel Siófokon? mert akkor igen . Ha lehet tudni akkor hol vetted vagy csináltattad?
a szisztéma az :
1-ha csak dátum van rajta ,akkor az a lejárati dátum
2-ha van dátum és valahol írás hogy minőségét megtartja 1-(vagy 2) évig, akkor az a gyártási dátum.
kerestem dobozon vmi útmutatót miaz de nyilván nem találtam azért kérdeztem.:S
dohányal nincs semmi baj legalábbis én nem tapasztaltam.
lent leszel Siófokon? mert akkor igen . Ha lehet tudni akkor hol vetted vagy csináltattad?
Hát nem teljesen. Budapesten. :siffle:
Akkor elmondom, hogy jól halad. Megvan a végleges forma. Augusztus közepén végén már lesz pár boltban is kapható. Tőlem szeptember-november tájékán lehet majd venni.
bocsi srácok, nem járok fel túl sűrűn az oldalra, de a mióta van az hogy a nem a .eu-s hanem a másik webshop fóruma erre a fórumra mutat? 🙂
Nem olyan rég óta. De ennek csak örülhetünk. 🙂
Nem olyan rég óta. De ennek csak örülhetünk. 🙂
Ehhh… már csak én nem tudok róla. 😀
Kicsit máshogy volt megbeszélve… majd utána járok.
Az itthoni boltok nagy többségével az a baj, hogy szó szerint lejárt sz@rt adnak el a népnek.
A lejárt dohánynak annyi a hátránya, hogy gyengébb íze, kevesebb füstje van. Semmi egyéb károsító hatása nincs.
De ennyi pénzért azért illenék frissebb cuccokat adni, vagy legalább olcsóbban adnák.
Sultánban pl ezt akciókkal szokták keverni. Akkor szórják ki a régebbi készleteket.
Tehát ha veszel valamilyen dohányt, akkor érdemes előtte átnyálazni, hogy mikor jár le stb. Lehet találni friss darabokat is.
Dr. Mucsi László az email-es felkeresésre a mai napig nem kívánt reagálni. Holnap telefonon érdeklődök nála személyesen, hogy mi ennek az oka. :siffle:
Biztosan keresi azokat a papírokat amik minden bizonnyal igazolják, hogy hol vizsgálták meg a fiatalok nyálát amiben 600x lett a nikotin 😀
most jöttem rá milyen dohányt láttam még boltban, eladó se tudta milyen ízű, most utánanéztem. datolyás. al wahaban. vki próbálta már?
Életemben nem hallottam 😀 de utána nézek, mert érdekel ! 🙂
Al Waha datolyás, vagyis bahraini.
Amugy voltam ma Ázsia Centerbe, és benéztem a pipaboltba. Nos voltak furcsa dohányok. AW-ból volt füge, rágó, memories, és bounty. (50g) Beszéltem az eladóval és nem rég vitték el az AW görögdinnye, szeder, banana split, körte és narancskrém ízeket.
Volt még ha jól emlékszem Cleopatra nevű dohány, kókusz ízben, de nem mertem rá beruházni mivel 250g volt.
Vettem egy 80cm-es egyiptomi (de nem a “sablon”) pipát, full fekete, majd egy fekete razannal és phunnel-el gyönyörű lesz. 😀
Aki akar pipázni egyet, azt is megteheti mivel a bolt egybe van kötve egy kávézóval. 1300 Ft egy tömés, PM-t (főleg háromalmát) tömnek és ha jól láttam, akkor természetes szénnel.
Kapni a boltban Nakhla, Waha és Pm dohányt, CocoCoal és öngyulladós szenet, plusz rengeteg kiegészítőt. Érdmes benézni.
most jöttem rá mi az a datolya.. kiskoromban sokat ettem, amit adtak hozzá pálcát mindig megszúrtam nyelvem vele.:]
[kep]https://keptar.szabadfold.hu/cikkepek/16111/Image/Nagy_DVyt_datolyak.jpg[/kep]
így néz ki a boltban kapható, ki hitte volna hogy ez az..:)
[kep]https://keptar.szabadfold.hu/cikkepek/16111/Image/Nagy_DVyt_datolyak.jpg[/kep]
lol ne mondd azt hogy nem tudtad 😀 ? !
EZ SZÖRNYŰ!!
BKK-ba régebben lehetett kapni igazi FRISS datolyát! Az nagyonfinom viszont amit pálcikán árulnak itthon a boltban az a selejt!
én egyszer kóstoltam….eszméletlen sz*r :faché4:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.