Boldog szülinapot! 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Boldog szülinapot! 🙂
ma nagyonjó dohányvásárt csináltam, eddig talán ez volt legjobb döntés.
Al Sultan vegyesgyümölcs, és Al Waha rózsa.
elsőnek vegyesgyümöncsöt próbáltuk ki, nagyonjó édes íze van, isteni.
rózsát most tömtem, illat alapján nemtűnt olyan nagy számnak de íze fenomenális.
ezt a két dohányt ajánlom mindenkinek.:]
Neked is kösz Gábor! 🙂
Na megyek tömök még így este valami ünnepit! :happy1:
Na megyek tömök még így este valami ünnepit! :happy1:
Ajánlom az ‘Al Ghabor’ Dobostortás dohányt! :D:D
Hmm dobostorta :ooo most h mondod van még két szelet 😀 na azt pipázás közben be is termelem 🙂
Véleményeket szeretnék.Vunnel vs egyiptomi kerámia.elönyök hátrányok.
ennyire ne legyél lusta, olvass vissza és mindenre fény derül!
ennyire ne legyél lusta, olvass vissza és mindenre fény derül!
Bizony. Mindennek van témája és ott képek, vélemények, stb. 🙂
Mostanában nem voltam a fórumon,mert tegnap egy házibuliban vettem részt,
amin igen szépen sikerült magam kiütni 🙂
Na hamarosan pipatalálkozó :super:
Mindenki megy gondolom nem vagy tévedek?
VUNNEL??? oo/
Gondolom félre írta,megesik néha az ilyen :cote:
Jaja, ha megnézed, az F meg a V betű eléggé közel van egymáshoz, lehet lecsúszott az ujja. Még mindig jobb, mint a “Phennel”… 😀
amin igen szépen sikerült magam kiütni 🙂
Helyes, így is kell. 😀
Mindenki megy gondolom nem vagy tévedek?
A fórumról a budapesti kemény mag már jelentkezett. 🙂
Hősök tere 13:45 és 14:00 között, a központi angyal alatt. (árnyékos oldalon) Innen megyünk majd a várhoz, hogy a legjobb helyeket befoglaljuk a többi pipázós elől. :diable:
Csinálok zacskós levest + tésztát :diable: Aztán pedig tömök egy Masah görögdinnyét :coeur: Addig szurkoljatok, hogy ne gyújtsam fel a konyhát. 😀
Amúgy szerintem egy forum lényege az, hogy elmondjuk a válaszokat arra a kérdésekre amit feltesznek és nem vissza kell keresgélni. Azért forum nem levéltár.
Az okés hogy ne oldalanként legyen ugyan az bemásolva, de azért nem kicsi már ez a forum annyira, van pár hozzászólás amiben el lehet veszni.
Vagy megoldás: FAQ
Ide betenni összeszedve a legjobb válaszokat a gyakori kérdésekre és akkor nem kérdezgetik és nekünk sem kell leírni, hogy hol találja.
Na Webbie, végülis ízlik? 🙂
szerk: a dinnye:D
szerk: a dinnye:D
Aham, nekem nagyon bejön. Kellemes dinnye íze van, plusz jó kis édes dohány :coeur: 🙂
Sziasztok ! 🙂 eltört a kerámiám, méghozzá úgy hogy csak ráakartam rakni a pipára és leesett az oldala, igazából nem nagyon értem miért, de az oldala úgy leesett hogy észre se vettem …… szerintetek kuka ? vagy még megmenthető ? 😀
[kep]https://img174.imageshack.us/img174/3407/p1040409.jpg[/kep]
Probáld meg szigetelő szalaggal vissza ragasztani…
egyik haveromnak is eltört,hasonlóan mint a tied.
és megragasztottuk nem volt semmi baja
egyik haveromnak is eltört,hasonlóan mint a tied.
és megragasztottuk nem volt semmi baja
Igen, ez a legjobb megoldás. Mivel azon a részen nem éri akkora hő a szigszalagot. Szóval nem is fogja elengedni.
Egyik haveromnak is eltört, ő is ezzel ragasztotta meg, csak neki a felső részénél jött ki egy darab. Azon a részen nagyon kapta a hőt a szigetelőszalag, kicsit meg is olvadt. 😀
Ez nem veszélyes szerintem, pillanat ragasztóval meg inkább nem próbálkozom 😀
[kep]https://img174.imageshack.us/img174/3407/p1040409.jpg[/kep]
HAsonlóan jártam a szír kerámiával.
Én úgy oldottam meg, hogy pillanat ragasztóval ragasztottam meg úgy, hogy csak a mázatlan részre került ragasztó.
Ez nagyon fontos.
Ha sikerül jó, ha nem akkor kuka, így voltam vele.
Sikerült, azóta is használjuk, ennek már fél éve kb, és nem kaptam semilyen betegséget.
Minden kedves fórumozó társamnak kellemes nyarat kívánok!!!!
Augusztus vége felé leszek újra, addig a Balatonnál tengetem napjaimat, sajnos net nélkül! :pascontent2:
Augusztus vége felé leszek újra, addig a Balatonnál tengetem napjaimat, sajnos net nélkül! :pascontent2:
Viszont !
Pipát azért vigyél, meg ne őrülj, ha épp nem tudsz semmit se csinálni. :happy1:
Viszont !
nyugodj meg pipát is visz, szerintem itt a fórumon senki se menne el pipa nélkül 😀
Viszont !
nyugodj meg pipát is visz, szerintem itt a fórumon senki se menne el pipa nélkül 😀
Bezony, hosszas győzködés után levisszük a szír pipát. 🙂 Viszünk hozzá dohányt is rendesen… 😀 A tartály 2 db törölközőbe van betekerve. 😀
2 pipa, és kb 4 kg dohány csak elég? :happy1:
úgy pipáztam ma a nagy hőségben, hogy befeküdtem kádba (ha már nincs medence) hűvös vízbe, mellettem egy ikeás fas.zéken(cenzúrázza azért kellett a pont) a pipa, zene szólt, és bort kortyolgattam. isteni 😀 akinek van lehetősége próbálja ki.
Jó nyaralást nektek,és kellemes időt :super:
én is holnap indulok nyaralni, két hétig nemtudom behatárolni mennyit leszek, wifi függő a dolog, olaszországba megyünk, nem messze monaco határától, elvileg lesz videoblog is, ha lesz majd jelezze akit érdekel és adok linket.
üdv és jó pipázást mindenkinek!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.