Ez érdekes lesz. Nekem reggel négykor kelés, go Pest, aztán vár AM Citrom, és Kétalma/Eper :frime:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ez érdekes lesz. Nekem reggel négykor kelés, go Pest, aztán vár AM Citrom, és Kétalma/Eper :frime:
Ti alszotok ilyenkor vagy mi? :0
Te dolgozol, illene neked is aludnod, hogy ne legyél ribancul fáradt. 😀
engem is csak Márk költött fel hogy mikor megyek már nyír1-re mert kell neki a dohány.. de kap meglepit is..
Ha eltört a kerámiája, mibe rakja? 😀
Ha eltört a kerámiája, mibe rakja? 😀
hát vhogy csak megoldja ha már csomagoltam neki meglepi coco-t is..
Miért törölted az enyém? 😀 Én leírtam miért nem vagyok nyugodt… 😀
Bocs, aldozatava valt a reggeli figyelmetlensegemnek :rouge:
Azt hittem azért, mert kirekesztő, szélsőséges és gyűlöletkeltő továbbá rasszista és egy személyben Hitler és Dart Vader összes műve. 😀
Én kérek elnézést…. 😀 Sajnos nappali ‘bagoly’ vagyok. :gene:
Az üzenet írása során igyekezzünk kerülni a következőket:
… 3. Ha a hozzászólás bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást …
Az üzenet írása során igyekezzünk kerülni a következőket:
… 3. Ha a hozzászólás bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást …
Szvsz. nem sértettem meg ezen pontokat, de ha igen, elnézést kérek.
Te dolgozol, illene neked is aludnod, hogy ne legyél ribancul fáradt. 😀
Majd szerdán, ma nem. Amúgy érdekes ötlet, hogy elfeküdni 22:00 körül majd egyszer kipróbálom lehet.
De ha dolgozok akkor se gáz ha nem sokat alszok, nem kell más mint kávé + energiaital.
Bocs, aldozatava valt a reggeli figyelmetlensegemnek :rouge:
Azt hittem azért, mert kirekesztő, szélsőséges és gyűlöletkeltő továbbá rasszista és egy személyben Hitler és Dart Vader összes műve. 😀
Ez a hsz. nagyon hajaz egy fankadeli számra 😀
Amúgy jóreggelt mindenkinek!
Ez a hsz. nagyon hajaz egy fankadeli számra 😀
Amúgy jóreggelt mindenkinek!
A Darth Vaderes onnan van 😀
Sziasztok, Tudnátok segíteni? Szír pipám van és a testet az üveghez menetesen rakom rá, az a menetes rész ami az üveghez volt ragasztva el engedte! Mivel tudnám vissza ragasztani? Két komponensűvel vagy ragasztópisztoly? De az útobinál eltörhet az üveg a hőtől nem? Vagy mivel?
Próbáld meg ragasztópisztollyal, az üveg nem törik el attól a hőtől ami annak van csak utána nem ajánlatos a testnél emelve hordozni mert várható, hogy előbb-utóbb az is megadja magát. :triste1:
Aszt mondod hogy nem törik el? Megvetem ma mind a kettő fajta ragasztott, Pisztolyra írja az üveget is hogy lehet! De nemigazán merem 200c-fokra is melegedhet a ragasztó azt írj! Nem amúgy sem hordom a testnél fogva, minden pipám biztonságba helyeztem! Csináltam nekik görgős asztalkát még a legkisebbnek is!
Max. a szúrólángos széngyújtótól törik el de hidd el a ragasztópisztolytól nemfog. 😉
Rendben meg próbálom!! És köszönöm a segítséget!!
Sziasztok!
irjátok már nekem le lécives hogy Al-Fakher vagy Al-Masah a jobb ?
1-1 mondattal is jellemeznétek a 2 márkát? nagyon megköszönném !
PieR0
PieR0
Csáó !
Ezt igazán nem lehet megmondani, mert mindenkinek különböző az ízlése. De a Fakher-ből több ízt megtalálni itthon, míg a Masah-ból kevesebb van. A Fakher íze valamivel élethűbbek a Masah-hoz képest. Mindkét fajta nagyon nedves, hatalmas füsttel. 🙂
Egyébként weboldalon találsz a 2 márkáról tesztet, leírást. Olvasd el azokat is. 😉
PieR0
mind a 2 márka jó felső kategóriásak. a fakher drágább de nagyon megéri. masahat csak mostanába kezték el a többiek( és én is) mgismerni hisz akció volt rá. keress a főoldalon teszteket
Csak azért kérdeztem h melyik a jobb , AM vagy AF mert most Al masahot lehet kapni 250 g -set 3.690 -ért a vizipipa****.hu-nál, és elég nagy a választék, míg az Al-Fakher 4.790 ft .. És nem tudom hogy annyival megéri -e az a 1.100 forint többletköltség … Ezen filózok most hogy melyikből vegyek.. De elvileg az Al-Masah-nak is qrva jónak kell lennie nem ?
PieR0
PieR0
Igen, az Al-Masah is nagyon jó. Viszont szerintem ne ott vásárolj, van egy bolt, ahol sokkal olcsóbb, most van akció is, 3 x 250 g Masah 6000 Ft.
Továbbá hazai webshopot nem szabad linkelni közvetlenül, ill. kiírni a nevét. 🙂 Szabályzatot olvasd el légyszi.
nem egészen
4kor indultam haza. köcsög bkv miatt sikerült ötre haza is érnem, miközben laza félórás tempóban voltam otthonról a saját tempómban. de mondom pont úgy indultam hogy a 4:05kör induló első 14-es villamost pont elérem. hát pont elértem volna, ha ki is gurul a végállomásról :grr: addig addig vártam amíg arra járt egy éjszakai és inkább arra szálltam fel…miközben már járnia kellett volna rendesen X|
Nem rúganyozól be egy olyan dolgot a fórumba, syska mester, hogy akinek egy hszbe 3 hejesírási hibálya van, annak a mónitórbol kijőn egy bóx kesztyü és pófikán űti? 😀
(poén az írásmód, a mondanivaló annál inkább nem. :D)
Ragasztópisztoly nem jó!
Használj szilikont. 1 napig szellőztetni kell utána jól kimosni, de nekem már az tartja vagy 7 hónapja.. 😀
Ragasztópisztoly nem jó, mert hamar elengedi.
Ragasztópisztoly nem jó!
Használj szilikont. 1 napig szellőztetni kell utána jól kimosni, de nekem már az tartja vagy 7 hónapja.. 😀
Eredetileg is sziloplasztal volt ragasztva!
Takarítsd le maradéktalanul, és újra sziloplaszt!
Ahogyan Youri is írta utána 1 napig pihentesd!
Ragasztópisztoly nem jó!
Jahhm a pipaüveget nekem is a szilikon tartja, ami széttört…
PieR0
Embere válogatja.
Masából 250g-ban ugyan olyan sok féle dohány kapható, mint fakherből.
Fakhernek az az előnye, hogy 50g-ban is rengeteg ízt lehet kapni.
Amúgy én inkább masah párti vagyok, de van pl olyan dohány ami a másikban jobb. Nekem az AF szőlő jobban ízlik. De viszont a masah szeder teljesen finom.
Ne ragasztó pisztollyal csináld. Vidd be Leielina-ba és ott megcsinálja neked a faszi, szép vízszintesre. 😉
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.