A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #85464
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

miért nem veszel a sultanban melasz frissítőt,

Több ízben is van.

, Hozzászólás ID: #85465
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

tudok róla, sultanig sajnos mostanában biztos nemjutok el, patikában veszek max sima glicerint. azért írtam hogy “ha nincs glicerin..”

, Hozzászólás ID: #85466
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

moldy valahol leírta, hogy glicerin+víz+méz keverékével nagyon jól lehet dohányokat frissíteni.

Keress rá légyszi, és olvasd el!

, Hozzászólás ID: #85467
    cyp
    Felhasználó
    cyp

kösz de még mindig nincs glicerinem 😀

, Hozzászólás ID: #85468
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

a méz nem növeli a füstmennyiséget,márkásabb dohány gyártok használják cukor melasz helyett, meg tartósító szerként, a méznek van antibakteriális hatása, ezért jó sebre ,égésre tenni.A dohány nem tudja beszívni….. sőt elzárhatja a füst kiáramlását..

szükség megoldás

kis frissítésként lehet kevés vízzel ( 6 csepp-1 tömésre)elkeverni a dohányt ,hagyni 1 napot , aztán kis mézet hozzákeverni.

sokkal eredményesebb vodkát használni, finomabb is !!! már leírtam valahol….(egyébként a vodkába van pár százalék glicerin…)

, Hozzászólás ID: #85469
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    attesz írta korábban:
    Nőnemű lénnyel xD isi ….. hajrá …. :ooo

holnap jön pipázni :super:

, Hozzászólás ID: #85470
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    moldy007 írta korábban:
    a méz nem növeli a füstmennyiséget,márkásabb dohány gyártok használják cukor melasz helyett, meg tartósító szerként, a méznek van antibakteriális hatása, ezért jó sebre ,égésre tenni.A dohány nem tudja beszívni….. sőt elzárhatja a füst kiáramlását..

szükség megoldás

kis frissítésként lehet kevés vízzel ( 6 csepp-1 tömésre)elkeverni a dohányt ,hagyni 1 napot , aztán kis mézet hozzákeverni.

SZia moldy!

Olyan vagy, mint 1 jó tündér!

Mindíg akkor jössz, mikor szükség van rád! 🙂

Merre jártál,

Régen láttunk, hallottunk!

, Hozzászólás ID: #85471
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    moldy007 írta korábban:

szükség megoldás

sokkal eredményesebb vodkát használni, finomabb is !!! már leírtam valahol….(egyébként a vodkába van pár százalék glicerin…)

köszi, ez már egy jó tanács. kipróbáljuk.

, Hozzászólás ID: #85472
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    cyp írta korábban:
    moldy007 írta korábban:

szükség megoldás

köszi, ez már egy jó tanács. kipróbáljuk.

tudtommal a cola-ban is van glicerin 🙂

, Hozzászólás ID: #85473
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

sokat dolgoztam, jártam jó motoros bulikba……meg szervezkedünk, jövőhéten kellesz építeni a motoros találkozó helyszínét….jön pár száz motoros Magyarországról is……

meg akkor írok ha segítek és van mondanivalóm, nem nyomulok a rengeteg hozzászólásért.

, Hozzászólás ID: #85474
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    moldy007 írta korábban:

meg akkor írok ha segítek és van mondanivalóm, nem nyomulok a rengeteg hozzászólásért.

Köszi, értem a célzást! 🙂

Azért komolyan örülök, hogy itt vagy!

, Hozzászólás ID: #85475
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

Én nem céloztam senkire…..sok fórumon működök, sok mindennel foglalkozom, ….a napnak kellene 36 órásnak lennie……alvás nélkül. :happy1:

azért helyezem a hangsúlyt a fontosabb dolgokra, és jó ha információ nem vész el a “tengerbe “

, Hozzászólás ID: #85476
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    moldy007 írta korábban:
    Én nem céloztam senkire…..sok fórumon működök, sok mindennel foglalkozom, ….a napnak kellene 36 órásnak lennie……alvás nélkül. :happy1:

azért helyezem a hangsúlyt a fontosabb dolgokra, és jó ha információ nem vész el a “tengerbe “

Ok, én is csak vicceltem, semmi gondom veled, sőt!

NAgyon örülök, ha írsz valamit, csak tanultam eddig Tőled!

, Hozzászólás ID: #85477
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    • Hozzászólás: 888

Google Moldy007 találatai közt erre bukkantam:

“Szatmárnémeti AutoTuningShow 2.”

“…A 365hp sem maradhatott ki az eseményből, egy szőke cicababával és 3 autóval szerény kis standot állított. (Toyota Celica – A.Boot, Honda Civic Sport -Wasted, Daihatsu Cuore -Moldy007)…”

Rakhatnál fel róla képet, tényleg sok mindennel foglalkozhatsz.

, Hozzászólás ID: #85478
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    attesz írta korábban:
    1 : webbie te tudod kit hülyézzél le hát ne engem, ilyenkor nem tudom hol vannak a moderátorok Pl

2 : azt mondtam hogy jobb az alufólia készítményem mint amit Hőtartó Sapit adnak a pipához, direkt nem kell félreérteni az embert

webbie hogyha ideges vagy nem itt kell hülyézni ! 🙂 de úgy gondoltam de ezt már tudod ennyi idősen ! 🙂

Na, mondjad, kit hülyézzek le ? 🙂 Hogy hol vannak ? A dolgukon, mivel van magánéletük is, nem csak a fórumon lógni. :]

Nem vagyok ideges kedves attesz ! Csupán csak írtam, hogy az nem az én hsz-em. 🙂 Igen, tudom, hogy nem ott kell, de nem is hülyéztem, hanem magamra mondtam, hogy nem vagyok hülye, hogy olyat csináljak. Először értelmezd a mondatot, aztán mondd, mi bánt legbelül.

Ja, az msnen dologról meg annyit, hogy te vettél fel engem, hogy nem megy a Cocobricoval való tömés. Próbáltam segíteni mindenbe, persze te előtte el sem olvastad a fórumot, ha elolvastad volna, rájöttél volna. :perv: Most meg az lett a vége, hogy letiltasz. Sok mindent nem vesztettem vele, max. nem zavarnak naponta 20 órát ilyenekkel.

A végén meg nem kellett volna lehordanod mindennek engem, remélem tudod, hogy többet nem fogok neked semmiben segíteni. Gondolkozz már el a dolgokon.

, Hozzászólás ID: #85479
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    • Hozzászólás: 210

webbie ezeket után nekem nem kell magyarázkodnod ! 🙂 . . . . . .

, Hozzászólás ID: #85480
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    kokovics írta korábban:
    Riccio írta korábban:

jó ez? lehet hogy ma ki is próbálom 🙂

Nekem bejött, mind a 2 dohány tőled van :happy1:

tudom hogy tőlem van 😀

na akkor meglássuk

, Hozzászólás ID: #85481
    webbie
    Felhasználó
    webbie

Hehe … ez mekkora nagy már. :hehe: 😀 Ez tetszett nagyon … 😀

, Hozzászólás ID: #85482
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426

Most nem szeretnék nagyon beleszólni.

Webbienek megvan a saját nyers stílusa, főleg, ha kötekedős hangulatban van(dehát kinek nincs rossz napja..)

de attesz, új tagként meghúzhatnád magad, azokkal szemben, akik már letettek néhány dolgot az asztalra. Én is aránylag új tag vagyok, de nem kezdek el vitázni a többiekkel. vita vége.

, Hozzászólás ID: #85483
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Tegnap sikerült beszereznem egy egész kis pofás pipát, aprópénzért. 47 cm-es 2csöves egyiptomi pipa. De nem az az átlagos hanem egy elég szép darab.

Zöld üveg, zöld csövek és arany színű test. Nagyon kis darabokra szedhető így könnyen hordozható.Majd holnap tolok képet is. 1500 Ft-ért vettem egy ismerősömtől akinek nem kellett. Mikor megkérdeztem hogy miért, csak annyit mondott, hogy sz*r állapotban van. Megnéztem tiszta kosz volt belül, jól kitísztítottam ecettel és citromlével és kész. Csövek már nem menthetőek, de egyik rövidebb szilikon csövem pont beleillik. Jó kis üzlet volt 😀

, Hozzászólás ID: #85484
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426

hm. Holnap megyek Sultancenterbe. Valami ötlet, hogy mi az a “musthave” dohány, amiből kell egy 50 g-s pack ?

, Hozzászólás ID: #85485
    webbie
    Felhasználó
    webbie

Troll, gyere msnre légyszi … fontos 🙂 Még ma 😉

, Hozzászólás ID: #85486
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    • Hozzászólás: 210
    Troll írta korábban:
    Most nem szeretnék nagyon beleszólni.

Webbienek megvan a saját nyers stílusa, főleg, ha kötekedős hangulatban van(dehát kinek nincs rossz napja..)

de attesz, új tagként meghúzhatnád magad, azokkal szemben, akik már letettek néhány dolgot az asztalra. Én is aránylag új tag vagyok, de nem kezdek el vitázni a többiekkel. vita vége.

Troll túl vagyok már rég rajta …… engem nem érdekel ………

, Hozzászólás ID: #85487
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    attesz írta korábban:

Akkor nem kellett volna erre sem válaszolnod. :gene: :hehe:

, Hozzászólás ID: #85488
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    webbie írta korábban:
    attesz írta korábban:

Még mindig ezen lovagoltok….inkább tömjetek egy jó kis pipát ahogy hozzánk illik…

, Hozzászólás ID: #85489
    webbie
    Felhasználó
    webbie

Én már csak viccből írok erre … 🙂 Majd éjfélkor 😉 Annak megvan a hangulata. 😛

, Hozzászólás ID: #85490
    beni
    Felhasználó
    beni
    • Hozzászólás: 128
    webbie írta korábban:
    attesz írta korábban:

de neked sem, webbie! :hehe: besz*rok rajtatok :hehe:

, Hozzászólás ID: #85491
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    beni írta korábban:
    webbie írta korábban:

Ott a pont! :hehe:

, Hozzászólás ID: #85492
    webbie
    Felhasználó
    webbie

Muhhhhhaaaahhaaaaa :gene:

, Hozzászólás ID: #85493
    beni
    Felhasználó
    beni
    • Hozzászólás: 128
    kokovics írta korábban:
    beni írta korábban:

Ott a pont! :hehe:

most már szószerint besz*rok, megyek a büdiba he, lehet jön rókakoma is, mert sz*r volt a vacsora :hehe:

30 bejegyzés megtekintése - 3,391-3,420 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.