A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #85419
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644

Sziasztok, Akinek szír pipája van, és unja a szir kerámiát mert kicsi nekem nekem van eladó 4e-egy használt végem meg egy új 5e ért Bronzbol, nem tudom meg éri-e valakinek ennyiért?

, Hozzászólás ID: #85420
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3

Ja nekem 75cm-es szírem van ara tökéletes! belsö menetes! Ha érdekel valakit, képet probálok majd felrakni!?

, Hozzászólás ID: #85421
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    • Hozzászólás: 473

1.: eleve rossz kódot irsz, mind a kettő ékezet nélküli kell, hogy legyen

2.: menny fel a kepfeltoltes pont hu-ra ott töltsd fel a képet, az e-mail cimedre megkapod a linket ami az adott képhez tartozik.

Ha nem .jpeg képed van akkor megnyitod a painted előhivod a képet és mentés másként opcióval elmented .jpeg formátumba.

3.: rákattintasz a mailben jött linkre, előjön a képfeltöltés oldala a képeddel, jobb egérgomb lenyomása után “kép címének másolása” opcioval a vágólapra helyezed a kép elérési címét.

Ha internet explorert használsz akkor jobb gomb után tulajdonságok/properties lehetőségre kattintva előjön egy ablak, ott lesz egy cím/adress mező, ott lesz a kép elérési címe, azt kijelölöd és azt teszed a vágólapra

4.: most irod be ide a hozzászólásba a [Kep]*[/Kep] kódot, és a csillag helyére beilleszted a linket.

5.: HASZNÁLD AZ ELŐNÉZET OPCIÓT nem kell teleszemetelni a fórumot.

remélem segitettem

, Hozzászólás ID: #85422
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Javaslat: Bekerulhet a forum szabalyzataba, hogy minden hozzaszolast elkuldes elott wordben le kell ellenorizni?

, Hozzászólás ID: #85423
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615

Lesz egy kis munkája szegény adminunknak meg modnak is, egy pillanatig nem figyelnek, már tiszta szemét minden.

Na meg aki csatlakozik egy fórumhoz, nem árt elolvasni a szabályzatot sem, és legfőképpen betartani azt.

, Hozzászólás ID: #85424
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3

[kep]https://kepfeltoltes.hu/view/090720/K_p019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep]

, Hozzászólás ID: #85425
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3

Megvan! Sikerült! Köszönöm a segitséget!!! :super: :amen: Ha kel rakok fel jobb képet is!

, Hozzászólás ID: #85426
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Leielinaban kaphatoak hasonlo sargarez atalakitok 1500 Ft-os aron.

, Hozzászólás ID: #85427
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3

Sárgaréz,és vörös lágyak! Ez Bronz! Csak meg kérdeztem mert én ennyiért csináltattam magamnak és ezek pluszok!

, Hozzászólás ID: #85428
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3

Nem sokáig bírja a menete, le darálodik a sárgának és a vörösnek! A tísztitásoknál pedig többször szét kel szedni!

, Hozzászólás ID: #85429
    teveve
    Felhasználó
    teveve
    • Hozzászólás: 154

tudom h ez offtopic meg minden de ennek amúgyis van külön témája… erre tessék fáradni…

, Hozzászólás ID: #85430
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

gobbler3: azt javaslom neked, hogy olvasd el a fórum szabályzatát, mert látom, hogy nem tetted. Meg légyszi ne egymás után 2 hsz-t küldj, egybe is el lehet küldeni, amit akarsz. Ha nem tartozik össze a 2 mondanivaló, akkor nyomsz vagy 4 entert, vagy pl. ott az elválasztó vonal. 😉

, Hozzászólás ID: #85431
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426
    krampi írta korábban:
    Javaslat: Bekerulhet a forum szabalyzataba, hogy minden hozzaszolast elkuldes elott wordben le kell ellenorizni?

Szerintem nyugodtan. De pl az angol billentyűzetkiosztásúaknak pedig helyesen kell írni. Én nem fogom Wordbe pötyögni, de figyelek minden szóra. És szerintem hasznos szabály lenne.

, Hozzászólás ID: #85432
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    • Hozzászólás: 888

Én se fogom wordbe bepötyögni főleg, hogy amikor ide írom a szöveget itt is aláhúzza a hibásakat és kijavítom.

, Hozzászólás ID: #85433
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    krampi írta korábban:

és ha valakinek nincs pénze ms office-ra? :hehe: :hehe:

, Hozzászólás ID: #85434
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    peti562 írta korábban:
    krampi írta korábban:

Ott a pont!

, Hozzászólás ID: #85435
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    peti562 írta korábban:
    krampi írta korábban:

Open Office-már-már jobb, mint az MS és tök ingyen van…

, Hozzászólás ID: #85436
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics

És ha valakinek nem korlátlan az internet az töltsön le több mint 500megát?

Ilyet nem lehet rákényszeríteni senkire. :langue:

, Hozzászólás ID: #85452
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426
    kokovics írta korábban:

akinek nem telik korlátlan netre, annak telik néhány száz ezer forintos programra ? 😀 mert ugye mi törvénytisztelő állampolgárok vagyunk :hehe:

(és az office sokkal több mint 500 mega :D)

, Hozzászólás ID: #85453
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    kokovics írta korábban:

ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy csak olyan képet lehet feltenni ami tökéletesre van javitva ps-el 🙂

, Hozzászólás ID: #85454
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470

Mindenki figyeljen a helyesírására és ennyi. Nem kell ide semmilyen szabály, mindenki magára figyeljen…

Amúgy szurkoljatok, mert egy nőnemű lénnyel lesz találkozóm XD

, Hozzászólás ID: #85455
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Akkor letölti… 😀

, Hozzászólás ID: #85456
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    • Hozzászólás: 210

Nőnemű lénnyel xD isi ….. hajrá …. :ooo

, Hozzászólás ID: #85457
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Noh, még mindig lehet jelentkezni paintballra. További infóért írjatok privátba. 🙂

, Hozzászólás ID: #85458
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Termeszetesen amit irtam, azt ironiaval irtam. A hozzaszolas lenyege annyi lett volna, hogy aki nem figyel kicsit sem a helyesirasara, annak a szajaba lepek. Szovegertelmezo szoftverrol meg egyelore nem tudok :happy1:

, Hozzászólás ID: #85459
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    krampi írta korábban:
    Termeszetesen amit irtam, azt ironiaval irtam. A hozzaszolas lenyege annyi lett volna, hogy aki nem figyel kicsit sem a helyesirasara, annak a szajaba lepek. Szovegertelmezo szoftverrol meg egyelore nem tudok :happy1:

Firefox-ban van egy kiegészítés erre a célra.

Mellesleg krampi én is a szádba lépek amiért a szép magyar ékezeteket elhagyod… 😀

, Hozzászólás ID: #85460
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    sYska/!/ írta korábban:
    krampi írta korábban:

Firefox-ban van egy kiegészítés erre a célra.

Mellesleg krampi én is a szádba lépek amiért a szép magyar ékezeteket elhagyod… 😀

Szerintem nekem az van fent mert mindig jelzi a hibákat. :ange:

, Hozzászólás ID: #85461
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

van még aki glicerin helyett mézel szokta nedvesíteni dohányt?:] ha nincs glicerin..

mennyi idő kell neki míg beszívja egy kicsit?

, Hozzászólás ID: #85462
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    cyp írta korábban:
    van még aki glicerin helyett mézel szokta nedvesíteni dohányt?:] ha nincs glicerin..

mennyi idő kell neki míg beszívja egy kicsit?

Az egy dolog, hogy nedvesebb lesz , de nem hiszem hogy több füstje lenne.. sőt szerintem csökkenti azt.

, Hozzászólás ID: #85463
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

leginkább felfrissítésre használnám mert több mint 1éves a dohány.

30 bejegyzés megtekintése - 3,361-3,390 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.