Sziasztok, Akinek szír pipája van, és unja a szir kerámiát mert kicsi nekem nekem van eladó 4e-egy használt végem meg egy új 5e ért Bronzbol, nem tudom meg éri-e valakinek ennyiért?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Sziasztok, Akinek szír pipája van, és unja a szir kerámiát mert kicsi nekem nekem van eladó 4e-egy használt végem meg egy új 5e ért Bronzbol, nem tudom meg éri-e valakinek ennyiért?
Ja nekem 75cm-es szírem van ara tökéletes! belsö menetes! Ha érdekel valakit, képet probálok majd felrakni!?
1.: eleve rossz kódot irsz, mind a kettő ékezet nélküli kell, hogy legyen
2.: menny fel a kepfeltoltes pont hu-ra ott töltsd fel a képet, az e-mail cimedre megkapod a linket ami az adott képhez tartozik.
Ha nem .jpeg képed van akkor megnyitod a painted előhivod a képet és mentés másként opcióval elmented .jpeg formátumba.
3.: rákattintasz a mailben jött linkre, előjön a képfeltöltés oldala a képeddel, jobb egérgomb lenyomása után “kép címének másolása” opcioval a vágólapra helyezed a kép elérési címét.
Ha internet explorert használsz akkor jobb gomb után tulajdonságok/properties lehetőségre kattintva előjön egy ablak, ott lesz egy cím/adress mező, ott lesz a kép elérési címe, azt kijelölöd és azt teszed a vágólapra
4.: most irod be ide a hozzászólásba a [Kep]*[/Kep] kódot, és a csillag helyére beilleszted a linket.
5.: HASZNÁLD AZ ELŐNÉZET OPCIÓT nem kell teleszemetelni a fórumot.
remélem segitettem
Javaslat: Bekerulhet a forum szabalyzataba, hogy minden hozzaszolast elkuldes elott wordben le kell ellenorizni?
Lesz egy kis munkája szegény adminunknak meg modnak is, egy pillanatig nem figyelnek, már tiszta szemét minden.
Na meg aki csatlakozik egy fórumhoz, nem árt elolvasni a szabályzatot sem, és legfőképpen betartani azt.
[kep]https://kepfeltoltes.hu/view/090720/K_p019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep]
Megvan! Sikerült! Köszönöm a segitséget!!! :super: :amen: Ha kel rakok fel jobb képet is!
Leielinaban kaphatoak hasonlo sargarez atalakitok 1500 Ft-os aron.
Sárgaréz,és vörös lágyak! Ez Bronz! Csak meg kérdeztem mert én ennyiért csináltattam magamnak és ezek pluszok!
Nem sokáig bírja a menete, le darálodik a sárgának és a vörösnek! A tísztitásoknál pedig többször szét kel szedni!
tudom h ez offtopic meg minden de ennek amúgyis van külön témája… erre tessék fáradni…
gobbler3: azt javaslom neked, hogy olvasd el a fórum szabályzatát, mert látom, hogy nem tetted. Meg légyszi ne egymás után 2 hsz-t küldj, egybe is el lehet küldeni, amit akarsz. Ha nem tartozik össze a 2 mondanivaló, akkor nyomsz vagy 4 entert, vagy pl. ott az elválasztó vonal. 😉
Szerintem nyugodtan. De pl az angol billentyűzetkiosztásúaknak pedig helyesen kell írni. Én nem fogom Wordbe pötyögni, de figyelek minden szóra. És szerintem hasznos szabály lenne.
Én se fogom wordbe bepötyögni főleg, hogy amikor ide írom a szöveget itt is aláhúzza a hibásakat és kijavítom.
és ha valakinek nincs pénze ms office-ra? :hehe: :hehe:
Ott a pont!
Open Office-már-már jobb, mint az MS és tök ingyen van…
És ha valakinek nem korlátlan az internet az töltsön le több mint 500megát?
Ilyet nem lehet rákényszeríteni senkire. :langue:
akinek nem telik korlátlan netre, annak telik néhány száz ezer forintos programra ? 😀 mert ugye mi törvénytisztelő állampolgárok vagyunk :hehe:
(és az office sokkal több mint 500 mega :D)
ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy csak olyan képet lehet feltenni ami tökéletesre van javitva ps-el 🙂
Mindenki figyeljen a helyesírására és ennyi. Nem kell ide semmilyen szabály, mindenki magára figyeljen…
Amúgy szurkoljatok, mert egy nőnemű lénnyel lesz találkozóm XD
Akkor letölti… 😀
Nőnemű lénnyel xD isi ….. hajrá …. :ooo
Noh, még mindig lehet jelentkezni paintballra. További infóért írjatok privátba. 🙂
Termeszetesen amit irtam, azt ironiaval irtam. A hozzaszolas lenyege annyi lett volna, hogy aki nem figyel kicsit sem a helyesirasara, annak a szajaba lepek. Szovegertelmezo szoftverrol meg egyelore nem tudok :happy1:
Firefox-ban van egy kiegészítés erre a célra.
Mellesleg krampi én is a szádba lépek amiért a szép magyar ékezeteket elhagyod… 😀
Firefox-ban van egy kiegészítés erre a célra.
Mellesleg krampi én is a szádba lépek amiért a szép magyar ékezeteket elhagyod… 😀
Szerintem nekem az van fent mert mindig jelzi a hibákat. :ange:
van még aki glicerin helyett mézel szokta nedvesíteni dohányt?:] ha nincs glicerin..
mennyi idő kell neki míg beszívja egy kicsit?
mennyi idő kell neki míg beszívja egy kicsit?
Az egy dolog, hogy nedvesebb lesz , de nem hiszem hogy több füstje lenne.. sőt szerintem csökkenti azt.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.