Nah megjöttem.
Egész jó a rózsás fakher. A nakhla után nagy pozitívum volt.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nah megjöttem.
nem kostoltam még a fkahert de sztem a nakhla is jó.
épp iszom a házilag csinált málnás jégkását :super:
írjáá msn-en ha leszel
Mindenhol ekkora lett a vihar? Itt már szó szerint sötét van:P Villany nélkül nem látom a billentyűzetet. A szél meg hihetetlen nagy. A felhők úgy száguldanak, mint a repülők szoktak az égen…
Itt szerencsére még nincs ilyen helyzet. Felhős az ég, de süt a nap még rendesen. Szél van egy kicsi. Nemsoká megyünk grillpartyra, remélem addig nem fog esni. :gene:
Itt Fehérváron nagyon nagy vihar van. oo/
Hirtelen olyan hideg lett…. 🙂
Hirtelen olyan hideg lett…. 🙂
Remélem pestre is minél hamarabb ideért 😀 Kicsit hűsölnél már, nem bírom ezt a nagy meleget…. X|
balatonon nagyon durva az idő ezt nézzétek: [kep]https://csoki.idokep.hu/keptar/users/pilaf/twsoh0uyfty8cpxm.jpg[/kep]
mintha photoshop lenne.
Itt szerencsére még nincs ilyen helyzet. Felhős az ég, de süt a nap még rendesen. Szél van egy kicsi. Nemsoká megyünk grillpartyra, remélem addig nem fog esni. :gene:
Szerintem halasszátok el!
nagyon nagy viharokat mondtak,az egész országba… :triste1:
ma indultunk volna nyaralni,de elnapoljuk inkább :-/
Közép-Dunántúlon már piros riasztás van.
mi is este sátoroznánk de nemlesz ebből semmi.:(
Na én kitisztítom a pipám,és tömök egy AW cseresznyét jobbat úgyse tudok ebben az időben…
Haha! pont ma reggel jöttünk haza Balatonról. Majd megpusztultam egy hétig. Olyan meleg volt, hogy a jég amit a tartályba raktam, (csak jég volt benne)
5 perc alatt elolvadt.
A tartályom fala úgy kb 1 cm vastag.. 😀
Én most keltem, és azt hittem h átaludtam a napot! Marha sötét van itt Tatán! Esik villámlik….de még mindig meleg van. Tömök is egy Nakhla Mandarint 🙂
Itt Gödöllő-Szada környékén süt a nap, és csak kicsit fujdogál a szél. Remélem ide is elér a vihar, kicsit felnedvesíthetné a kertet 😀
Addig alszok egyet, s majd tömök valami finomat :cote:
fogalmam sincs miről beszéltek… Gyulán Majd megrohadok a melegtől …. :-/ érne már ide az a buta vihar….
ennek örömére tömök valami jó kis nyárias ízt 😀
már ide is elértek a felhők. fél-egy óra talán és le is zúdul remélhetőleg :frime:
Hát Gyulán még várhattok nem keveset 😀
Addig alszok egyet, s majd tömök valami finomat :cote:
már eltűnt a nap hírtelen:P
most kevertem egy málna+cseresznye+citrom mixet. azt hiszem ezzel fogom tesztelni a Nammor csövemet :langue2:
Végre itt van Pesten is a vihar 😀
a pipát teletömtem jéggel, de két perc alatt elolvadt a fele. tíz perc után kezd olyan normális hőfokú füst jönni. :-/
Nagyon szexi a nammor csövem és jól is működik.
Phunnelnél valamit elrontottam :triste1:, nem baj ki kell majd tapasztalnom, hogy kell tömni.
Phunnelnél valamit elrontottam :triste1:, nem baj ki kell majd tapasztalnom, hogy kell tömni.
Nyugodj meg. Tegye már föl a kezét, aki elsőre hozott ki óriási finom füstöket egyáltalán pipából, vagy akár az első phunnel töméséből. Idővel tanul az ember :cote:
Itt újra kisütött a nap de még kellemesen fúj a szél 🙂
Ne is mond…. elkapott a hév megállóba… mocsok bkv pedig orálisan szívességet tehet. 5 hév ment el az ellenkező irányba…. ami nekünk kellett az nem…
Pedig ma du. az erkélyen naplementébe akartam volna gyújtani valami finomat és tesztelni az új Nammor-t. 🙁
Na igen, tiszta az ég, én meg akkor mentem be Fehérvárra, mikor a legnagyobb vihar volt, mer úgy volt, hogy összefutok barátnőmmel, csakhát ilyen időben inkább megbeszéltük, hogy akkor holnap. Elég dúrva, néhány helyen Fehérváron kisebb tavak alakultak ki. Egyébként befelé menet 50m látótávolság a 81-es úton, és 60 fölött az autó úszott a vízen.
Ne is mond…. elkapott a hév megállóba… mocsok bkv pedig orálisan szívességet tehet. 5 hév ment el az ellenkező irányba…. ami nekünk kellett az nem…
Pedig ma du. az erkélyen naplementébe akartam volna gyújtani valami finomat és tesztelni az új Nammor-t. 🙁
Mire naplemente lesz, addígra jó idő is lesz, nyugi. Itt kb. fél órával vagyunk Pest előtt… A híresneves augusztus 20-án én mondtam apámnak, hogy húsz perc, és katasztrófa lesz, mert a sok hülye majom nem tudja normálisan kezelni, és eltapossák egymást. Hát 20 perc múlva vihar, és el is taposták egymást az emberek.
Nnnna…. a Dunántúli-Dombságból indult át a Balatonon, aztán BP-n és tovább a Hegységek mentén, ÉKK felé. Minket elkerült eddig. kár 😀
Úgy beszédültem a nammortól. 🙂 Tökre beütött, meg kell szokni. 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.