igen megnéztem magyar irásellenörző nincs hozzá. ti mit csináltok ilyen melegbe?
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
igen megnéztem magyar irásellenörző nincs hozzá. ti mit csináltok ilyen melegbe?
Nálunk most nincs meleg. Borús idő van, meg fúj a szél is. :-/ Bár inkább ilyen időt, mint 40 °C-ot.
Amúgy lehúztam a redőnyöket, és tvzek, gépezek stb. Ha megkívánom, akkor pipázok egyet. Szóval nagyjából semmit. :gene:
itt 32°C van árnyékban, ablak nyitva, ventilátor megy, waha menta mentolkristállyal, meg hideg sör az asztalon, igy ki lehet birni 😀
Ahh, sokan írtátok már délelőtt, kora délután, hogy söröztök. Hogy tudtok már ilyenkor inni ? :gene: Én csak este szoktam, ha buli van. De akkor … :hehe:
alapoznak. én inkább 1 higabb fröccsöt iszok mert jobbn szeretem
Ahh, sokan írtátok már délelőtt, kora délután, hogy söröztök. Hogy tudtok már ilyenkor inni ? :gene: Én csak este szoktam, ha buli van. De akkor … :hehe:
úgy, hogy nyolckor kelek 🙂 meg mostanában radlert vagy citromos gössert iszok, csak ha az épp nincs akkor veszek elő normális sört 🙂
A 3 szekely mondas kozul fiam ez a legelso:
1. A sör nem alkohol.
A többi pedig:
2. Az asszony nem ember.
3. A medve nem játék.
Moldy féle üdítő keverék szomjúságra, kánikulára.
1 nagy pohárba kifacsarunk 1 nagy citromot (2 kicsit) 1-2 kanál méz ,aszerint ki hogy szereti, rá pohár 1/3ig rostos grapefruit lét ,jól elkavarni míg tökéletesen elkeveredik és elolvad a méz.Aztán teleöntjük swepes indián tonikkal.1-2 jégkocka még mehet bele…… :super:
nagyon felfrissít, és oltja a szomjat, vitaminoz…..a méz meg jó hatással van barátnőre ,szeretőre…… .(pl a kóla csak rövid ideig oltja a szomjat és izzadsz tőle mint a ló…..)
kristályosított mentol, vagy valami ilyesmi 😀 gyögyszertárban lehet kapni, ha a vízbe teszed és hagyod feloldódni, erősebb mentol ízt kapsz, illetve ha gyümölcsös dohányt szívsz és a tartályba teszel mentolkristályt akkor majdnem olyan mintha mentás dohánnyal keverted volna a gyümölcsöst.
de vigyázz, nem kell belőle sok, elég erős, én kb egy csapott teáskanálnyit teszek a vízbe.
10g kb 3-400ft.
Igazad van, elolvastam. 😉
Strandi büfében dolgozom…Plussz 20 C 😀
Homemade Leila terven dolgozom … 😀
Holnap pedig a klimantizált Tuskó árúházban bevásárolom a szükséges kellékeket 😀
Holnap pedig a klimantizált Tuskó árúházban bevásárolom a szükséges kellékeket 😀
PÜ-ben tájékoztass az eredményről légyszi, és legyártom én is. 😀
Patikában kapható, nemtudom mennyibe kerül, kb. 100 g 300 ft max.
Ha belerakod a vízbe, akkor feloldódik, és mentolos ízű lesz, lehűti a torkod rendesen. Szóval nyárra érdemes ezt beszerezni, és belerakni a vízbe pipázás előtt. Kellemes, hűsítő ízű füstöt kapsz majd.
[kep]https://images.asia.ru/img/alibaba/photo/51680821/Menthol.jpg[/kep]
Arra számíts, hogy nagyon intenzív íze van!
1 tartály vízhez max 5-6 db kristályt használj először, aztán majd a következő pipázásnál meglátod, hogy a Te izlésednek mi a legjobb.
miért nem tudok jutúbon videot nézni ? vmiért nem engedi egyik internet progival sem.
ma fogok a ház vortexen dolgozni 😀
Töltsd le a legújabb flash playert.
Melózok mostanság, mint a dög. Fatelepen 35°C-os melegbe, cipelem a deszkákat, méregetek, fűrészelek. Napi 6-8 óra, de ma szerencsére elengedtek elöbb. Na nem baj, legalább a pénzből lesz kettő (vagy több) új pipám… 😀
akinek nincs még estére programja az barátkozzon meg ezzel:
A hely párnás-punnyadós (lehet csekkolni a honlapot!), limitált férőhellyel rendelkezik, úgyhogy érdemes sietni, a betépő szolid 500 forint- amit a csapat húrokra, új dobverőre és sörre költ.
Aki reppre számít, az jobb ha máshova megy aznap, kultúrálcság és versek iránt érdeklődő bőgatyások more than welcome, viszont aki tegel, annak levágjuk a kezét…
Piák baráti áron, belvárosban vagyunk, onnan még bárhova lehet lőni aznap este, bemelegítésnek kifejezetten ajánlott, de még egyszer szólunk, hogy 10 előtt legyetek lent, mert ahogy megtelik a hely (tényleg nem nagy), kénytelenek vagyunk beadni a Kapuzárási Pánikot…
a hely a honlapjából kiindulva pipabarát, szóval én viszem a magamét :perv:
Sziasztok ! 🙂 nem tudom beizzítani a szenet 10 – 15 percig rajta volt nem megy pedig alugyűrű vékony nem tudok mit csinálni, tanácstalan vagyok …….
Alugyűrű felesleges Coconál. 🙂
ez nem igaz mert függ a kerámia méretétől is. pl az én kis pipámra kell.
az úgy a legegyszerübb h letépsz 1 négyzetes darabot és elkzded felhajtani kb 1 cm széles részenként haladsz és le is simítod.
a dohányt meg úgy tedd a kerámiába h a szélein kicsit több legyen mint a közepén. mert oda kell tenni a gyűrűt. erre min 2 réteg sima fóliát tegyél.
és csak a gyűrűn belül lukaszd ki
Igaz, Vortexből indultam ki. :gene: 😛 :rouge:
Most néztem, van olyan, hogy 50 mm-es !!! belga vízipipa szén. 80 db van egy dobozban, és még az van ráírva, hogy Nakhla :-/ 3500 Ft-ért dobálják. Vélemény ?
Egyenlőre nincs vélemény, de kipróbálom!
Vortexre pont kellene ez a méret.
Egyenlőre nincs vélemény, de kipróbálom!
Vortexre pont kellene ez a méret.
Jobb 2 db fél. 😉
Miről maradtam le, pár szóban/mondatban?
Na végre itthon, volt egy szép kis műtétem, de megmaradtam. Hiányzott a fórum 😀
Űdv újra itt,és jobbulást 😉
Jobbulást neked ! 🙂 milyen műtét ha szabad kérdeznem ? :cote:
Megéri a vortex cső? Megéri kidobnom most 3-4 rongyot ezért?
(Razan cső) (Vortex kerámia) ::D
Hát az attól függ…
Mennyire vagy kreatív,tudsz-e készíteni egy házi mosható csövet vagy sem?
Nekem mindkettő van,a Razanból egy kicsivel jobban kijön az íz,meg könnyebb szívni.
(De ez csak átmérő kérdése)
Sok Sikert! 😉
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.