Nálam az van kiírva, hogy épségben egészben.
Nem tudom mi volt vele, én is azt hallottam, h kórházban volt.
Egyebet nem tudok.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nálam az van kiírva, hogy épségben egészben.
Nem tudom mi volt vele, én is azt hallottam, h kórházban volt.
Egyebet nem tudok.
Na, pipák elmosva, mind a kettő. 😉 Lazzan izzítom a szenet, meg megtömöm a kerámiát, aztán kiülök a teraszra egy kis pipázásra. :intello:
Fellépett msn-re!
Most, nincs fenn, de jelentkezett, ami azt jelenti, valószínű már otthon van!
Nálam az van kiiírva nála, hogy nyelvtan megvan, irodalom, német, biosz holnap. Ez nem mostani, már régóta ez van.
Mi volt vele ? Vizsgázott ? Vagy mi ? Troll írta talán, hogy korházba volt ? Vagy tévedek ? :0
Nem tévedsz.
Sikeres felépülést kívánok Stereonak!!!
Mi lesz a “menü” végül is?
AM áfonya 😉
Ugye h finom így reggeli után az áfonya? 😀
Hali kokovics!
Mit szólsz az ötlethez, amit a rendelés topicban írtam?
Mit szólsz az ötlethez, amit a rendelés topicban írtam?
Nemtudom mennyibe kerül krampi söre, beszéld le a többiekkel. De mégegyszer a rendelés összegéből biztosan kijön pár korsó. :alcool1:
Akkopr rendezzük úgy!
Sztem minden kép kéne valami krampinak!
Ákos, Gábor, vagy Krampi keressetek meg minél hamarabb légyszi, elég sürgős lenne!
Lehetőleg msn-en, köszi ! 🙂
és igy kiötlöttem a DjReplay nevet, nicket :super:
ebben a korban mindenki dj 😀 vmi mixet küldhetnél, kiváncsi vagyok
és igy kiötlöttem a DjReplay nevet, nicket :super:
ebben a korban mindenki dj 😀 vmi mixet küldhetnél, kiváncsi vagyok
dj winamp :frime1:
amúgy látom vannak itt koránkelők 😀
nekem sikerült új nyári virrasztási rekordot beállítanom. 5kor feküdtem le. pedig no buli meg kiruccanás meg semmi ilyesmi :désolé1:
én 4kor feküdtem és 9kor keltem 😀 már harmadik napja
te is? :ooo micsoda véletlen :malin2:
én is 4körül, és 8kor keltem!:D felébresztettek…
más:
vettem most 2 új dohányt, waha eper és waha citrom. kibontottam epreset, majdnem annyira tocsog a lében mint az AM dohányok. annyira nem, de közel van hozzá. gondoltam na ez fajin lesz. illata nagyon jó, viszont íz csalódás. nem igazán érezni. nem lesz a kedvenc dohányom.
vettem most 2 új dohányt, waha eper és waha citrom. kibontottam epreset, majdnem annyira tocsog a lében mint az AM dohányok. annyira nem, de közel van hozzá. gondoltam na ez fajin lesz. illata nagyon jó, viszont íz csalódás. nem igazán érezni. nem lesz a kedvenc dohányom.
Hmm .. jó hír, hogy vannak friss csomagok. 😉 Amúgy szerintem a citrom se lesz a kedvenced. Bár lehet, hogy neked be fog jönni. :gene:
max keverem majd vmivel pl kóla.:)
más:
hmmm
pedig az aw eper a legjobb azok közül amit eddig kostoltam 🙂
nakhla, fakher, pm
Csomóan vannak olyanok akik a majdnem gejl ízeket nem szeretik. :hehe:
Én is köztük vagyok, nekem túl édes az eper.
Viszont AM Kiwi&Epert megkóstolnám.
Milyen ízeket? 😀
Milyen ízeket? 😀
Néha a málna is ilyen. Meg ha jól emlékszem a vanília meg a méz is ilyen kategória. :triste1:
gejl/gelly (geil – német eredetű) Émelyítő, túlcukrozott vagy túlságosan zsíros, nehéz étel békebeli időkből származó jelzője.
Köszi. Geragoval úgy látszik, nem értjük meg egymást. :D:D
Tényleg látszik fáradt vagyok. :gene:
Webbie mellesleg kösz az infót.
Ha fáradt vagy, ne fórumozz, aludj! 😀
Már aludtam és friss vagyok, mint egy babapopsi. :happy1:
Köszi. Geragoval úgy látszik, nem értjük meg egymást. :D:D
Itt Még fáradt voltam. 🙂
Bocs utólag is az értetlenkedésemet. :amen:
egyébként így mellékesen 600ft volt a citromos waha itt gödöllőn. ennyi a szultánba is asszem. mondjuk ebbe a boltba mindig mást mond a srác. múltkor 700ft volt, utána 770, és előadta hogy ő olyan rendes hogy 770 helyett 700ér oda adja. most 700al kezdett, és azt mondta nekem 600ér oda adja. meg olyakat csinál hogy visszaadja visszajárónak kb felét, és vár egy ideig hogy menj el, aztán megint kivágja magát és “jaaj még 200 visszajár.” de minden alkalommal.. vmi bolond ez az ember.
most gyujtottam be citromost, teljesen jó.
monjuk lehet azért rátesz a citromos víz tartályba + citromos ásványvíz ivás mellé. de így együtt jó.
szerk(vagy tömés sikerült most jól, több füst is jön mint epresnél.
mindenkinél nagyon meleg van vagy csak itt ? 32° fok van és magas a pára is szal elég rossz? sztem ma citromos lesz este jéggel.
használ vki google chrome-t mert kérdésem lenne: miért húz minen szót pirossal alál amit jól irtam ? mi kell hozzá h jó legyen
használ vki google chrome-t mert kérdésem lenne: miért húz minen szót pirossal alál amit jól irtam ? mi kell hozzá h jó legyen
ja itt is meleg van 35fok …
nekem is aláhuzza az összeset, szerintem nem a böngésző hibája.. 2.0 -át tedd fel belőle.
ja itt is meleg van 35fok …
nekem is aláhuzza az összeset, szerintem nem a böngésző hibája.. 2.0 -át tedd fel belőle.
Vagy böngészd át a beállításokat…
Valoszinuleg azert huzza ala, mert a nyelvellenorzesnel nem a magyar van beallitva, hanem valoszinuleg az angol (lehet, hogy ilyen funkcio magyar nyelven egyelore meg nincs is benne, azert az angolt allitotta be alapertelmezettkent).
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.