ez hogy jött össze nemtudom :ooo
Uhhhhhhhhh.
Te nem égtél meg? :hehe: :gene:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Uhhhhhhhhh.
Uhhhhhhhhh.
nem..de ez akkor is.. lehetetlen..tüzbe nem ég szét a fólia meg sehol se.. :ooo
nekem volt h nagyon begyulladt szén és 2 réteg alut égetett át . nem csoda hisz nem minden alu jó vannak elég vékonyak is probálj meg vmi drágábbat venni
van itthon mindenféle..grill fóliám is van..csak lusta voltam feljönni érte :pascontent2:
hát igen a lustaság nagyon nagy úr és sajna néha én is a rabja vagyok, kivéve ha pipáról van szó
Most csinálom a házi heba filterem kb 9 óra után teszek fel képet is 🙂
Krampi próbál ki, ha még nem tetted a La Trappe-t, szerintem sokkal jobb, mint a Kwak. :super:
Nemrég voltam egyhetes nyaraláson haverokkal, tehát bepakoltam a pipát is. Korábban nem figyeltem, hogy milyen alut használok, de feltűnt, hogy van, amelyik feltűnően vékony. Voltam auchanban és végignéztem a fóliákat.
Valszeg már többen láttátok, de azért megosztom a felfedezést 🙂 : a normál alufóliák 220 foknál többet elvileg nem viselnek el (bár én már használtam ilyet grillezéshez). Van kimondottan grillfólia, ami 600 Celsius fokot is elvisel, ez azonban meglepően vékony volt, de megfelelő. Részemről továbbra is hagyományos fóliát fogok használni, ugyanis a jobb grillfóliák 700-800 Ft-ba kerülnek, viszont nem vettem észre, hogy jobb lenne, mint a többi alufólia.
MEgjöttem, és látom már utnak indult amcsiból a csomag és minden rendben, lassan tömök is egyet.
na fasza felborult a pipa rám és ráesett a tökömre a szén 😀
de nyugi arrébbsöpörtem és így csak a seggemen lett egy kisebb égési sérülés 😀
ez nekem se az én napom..
öngyulladós szént ablaknál gyújtom, erre leesik mert gagyibb szénfogót használtam, a másik nincs itt.
egyből lerohantam, és darabonként hoztam fel. mentem vagy 5x odavissza..
Legalább a testmozgás is meg volt! 🙂
Látod-látod. 😉 Én, mielőtt írtam, hogy coctail, utánanéztem az egyik webshopban, és úgy szerepelt a leírásban, hogy vegyesgyümölcs, dobozán pedig az állt, hogy coctail. Szóval, mielőtt hozzámszólnál, nézz körül. 🙂
NEm nálad jóember… Ricconál… Nem akartam kötekedni, hogy nem tökmindegy? De Ricco megoldotta helyettem. 🙂 Hagyjuk.
öngyulladós szént ablaknál gyújtom, erre leesik mert gagyibb szénfogót használtam, a másik nincs itt.
Ezért jó a kókuszszén. :happy1:
Nálam egyetlen testmozgás a tömegközlekedési gépjármű után futni (Ez csak vicc.). :hehe:
Nálam egyetlen testmozgás a tömegközlekedési gépjármű után futni (Ez csak vicc.). :hehe:
meg a sörös doboz emelgetés mi? 🙂
Mindenféle rekord
Magam részéről nem szeretnék versenyezni!
Szerintem nem erről szól a dolog.
meg a sörös doboz emelgetés mi? 🙂
Jaja. 😉
Magam részéről nem szeretnék versenyezni!
Szerintem nem erről szól a dolog.
Szerintem sem erről szól.
Ahh X( Már ilyen korán fent vagyok. Nem tudok aludni. :pascontent2: Vagyis tudnék, de ez a hülye szomszéd beindítja kora reggel az összes benzinmotoros szarját. :grr: Aztán aludjak, ahogy tudok. :gene: Na nem baj, cserébe már bekapcsoltam a házimozit, adok neki egy kis zenét. 😀
Közben izítsd a pipát is!
Aztán rock’n roll!
Épp azon gondolkoztam, ja. Most kajáltam, várok kicsit, még megemésztem ott bent. 😀 Aztán kiülök a teraszra, és pipázok eggyet. Bár már most is elég meleg van. 😮
Amúgy a rock’n’roll kizárva. Bár tudom, hogy nem így értetted. 🙂 😛
Elmúlt 24 órában :: Új üzenetből: 196 db érkezett.
Vigyük fel 200ig min. gyors. 😛
Egészségesre a reggelit.
Mindegy mit nyomsz, csak hangosabb legyen, mint a benzinmotoros s**k/ürülék/. 😀
Meg is lesz az!
Mindegy mit nyomsz, csak hangosabb legyen, mint a benzinmotoros s**k/ürülék/. 😀
Köszi !
Jaja 😀 Már mondjuk nem nyomatja őket, de azért hangosan megy nálam a zene. Ha én se tudok aludni, akkor ő se aludjon vissza. :happy1:
Amúgy reggelre mit ajánlasz ? Milyen dohányt ?
Emésztéshez, és hűsöléshez, egy jó kis citrom menta combót, jeges vízzel a tartályba!
🙂 Se citromom, se mentám. Ami van : Waha kóla, guava, málna. Masah: szeder, áfonya, kékszőlő. Egy kevés Fakher szilva, és Chablakik ?!?!? 2szőlő
Miújság kokovics ? Te is fent vagy már ? :hehe: 😛
Akkor én áfonyát nyomnék, ha van mentol kristály+jeges vízzel!
Örömmel tudatom, stereo életjelt adott magáról!!
Fellépett msn-re!
Most, nincs fenn, de jelentkezett, ami azt jelenti, valószínű már otthon van!
Fellépett msn-re!
Most, nincs fenn, de jelentkezett, ami azt jelenti, valószínű már otthon van!
Nálam az van kiiírva nála, hogy nyelvtan megvan, irodalom, német, biosz holnap. Ez nem mostani, már régóta ez van.
Mi volt vele ? Vizsgázott ? Vagy mi ? Troll írta talán, hogy korházba volt ? Vagy tévedek ? :0
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.