ha jó számolom akkor te naponta 1-2szer pipázol :hehe: azigen
Naponta van, amikor elmegy 3-4 tömés is. 😀 Hetente átlagba elmegy 10 tömés. 😉
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Naponta van, amikor elmegy 3-4 tömés is. 😀 Hetente átlagba elmegy 10 tömés. 😉
Nálam napi 3 volt a legtöbb, de akkor már megfájdult a fejem is:D
Átlagba napi 2 mindig megvan!
nekünk 4 tömés a rekord, azis szilveszterkor, de haverokkal 2-3at szoktunk, magamba csak 1et szoktam..
Kb jól számoltál, de akkor én rosszat írtam, mert2-3 naponta van olyan nap amikor 3-4 tömés megy el. :happy1:
napi 1 de ha barát jön akkor 2-3 de volt h 1 összejövés alkalmával 8 ment el
Faterral egy nap egyszer pipázunk (egészen kivételes esetekkora 2-3) és 2 hónap alatt megy el a kilós Cocobrico… Igaz, vortexet is használjuk sűrűn, arra kell 3-4 fél… De akkor is…. 😀
nekem max akkor volt mikor bevásároltam sok dohányt, olyan 7-8tömés ment el.
Nem érdekel valakit egy Logitech kormány (PC-RE)
akit igen küldjön egy PM-et
Hallottam már, meg tudtam is, de elfelejtettem. Mit jelent az, hogy szvsz ?
akit igen küldjön egy PM-et
Képet szúrj be ide. 🙂 Nekem is van Logitech kormányom, ha érdekel csere, akkor megbeszélhetjük. De gondolom pénz kell. Mind1, első a kép. 😉
… es.hu_.jpg
Pedál is van hozzá csak nem találtam jobb képet róla
Hát én eladni szeretném!
Nem jött meg. :triste1:
Pedál is van hozzá csak nem találtam jobb képet róla
Hát én eladni szeretném!
Ugyan ilyenem van nekem is. :]
Emberek, nincs valaki a budapestiek közül aki tud hegeszteni vagy tud valakit aki olcsón megcsinálja, mert a pipámnak az a része ahova a csövet lehet berakni kijár, mert elkopott a menete és azt kéne meghegeszteni. :triste1:
Segítséget előre is köszönöm.
ha van lángod, akkor rézzel meg tudod forrasztani,
de szerintem jobban jársz ha veszel epoxy ragasztót és azzal beragasztod :super:
de szerintem jobban jársz ha veszel epoxy ragasztót és azzal beragasztod :super:
Az meg mi? :happy1:
Javítva: ja ilyenünk lehet van, mennyi a száradási idő?
nemtudom pontosan …kb annyi ha egyszer odaér valamihez.. szétszedni nem tudod :siffle:
nemtudom pontosan …kb annyi ha egyszer odaér valamihez.. szétszedni nem tudod :siffle:
ÓÓ, akkor óvatosan kell bánni vele. :gene:
Szerény Véleményem Szerint.
Gázforraszó praktikus kertben 4500.- azzal simintem.án össze tudod forrasztani szerintem?
Big THX!
Köszi az infót. :amen:
Nincs mit! DE ugyan így van a serbetlivel, stb.-vel. 🙂 Érdemes vele összehaverkodni. 😀
Kösz a Tippet. 🙂
Gábor, Kor: 89 ? :0 😀 😮
Kor: 13… megjelenített kor…. 1920 miatt van, mindenhol ezt adom meg és ezt is fogom.
Attól, hogy útnak indult a csomag, nem kéne szétoffolni a topikot, köszi. :contrac: 🙂
Már nem azért, de te pontosan ugyanúgy offoltál… :hehe:
Hányszor ? 2szer 3szor ? 🙂
UPDATE 1 # : 1szer 😉
Én is egyszer offoltam. 🙂
Az nem Soproni, wazze? 😀
De, csak az egyik fajtája. 🙂
Lehet, hogy eladom a Masah dohányaim. Van még kb. 200 g szeder és 150 g áfonya. De ez még nem biztos, még átgondolom. :gene:
Az nem Soproni, wazze? 😀
De, csak az egyik fajtája. 🙂
Vicc volt… 😀 Írtam a sopronit, erre te a ciklont, mire kérdeztem… 😀
Hadd tudjam már, hogy mire gondol az apám… És ne te mondd már meg légyszíves! :gene:
nem kell ez. a dobozra coctail van ráírva. vegyesgyümölcs, coctail=ugyanaz, nincs különbség a kettő közt
Ez igaz, ott a pont! :amen:
Látod-látod. 😉 Én, mielőtt írtam, hogy coctail, utánanéztem az egyik webshopban, és úgy szerepelt a leírásban, hogy vegyesgyümölcs, dobozán pedig az állt, hogy coctail. Szóval, mielőtt hozzámszólnál, nézz körül. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.