A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #85089
    viktorsb
    Felhasználó
    viktorsb
    • Hozzászólás: 262

Dejó nektek! Jó nyaralást és szép időt mindenkinek!

, Hozzászólás ID: #85090
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Ami mostanság az eu-s blogon megy az elég nevetséges.

LukJani tesztjei… rózsaszín a füst? :hehe:

, Hozzászólás ID: #85091
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    • Hozzászólás: 888

LukJani hülye de ezt tudjuk :faché4:

, Hozzászólás ID: #85092
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378

tényleg hülye, de ezeket a teszteket csak ő teszi ki , az olvasók küldik be…én már a fejemet fogtam mire elolvastam hogy ennyi baromságot honnan szedett össze :snif:

, Hozzászólás ID: #85093
    v1nc3n7o
    Felhasználó
    V1Nc3N7o
    • Hozzászólás: 273
    gas írta korábban:

Basszus, hányszor kell leírnom, hogy elhigjétek, hogy van, mikor színes a füst? Nekem PM cherry füstje volt pl egy-kétszer pirosas színű. És ez nem vicc, saját szememmel láttam és nem csak én.

, Hozzászólás ID: #85094
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Ja ne is mond….

elmondja hol lehet megvenni a dohányt (Al Sultan) 790ft-ért,erre 890ft-ért adja,ki az a nagyon okos aki ezek után rendel tőle ilyen dohányt?? 😀

, Hozzászólás ID: #85095
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    V1Nc3N7o írta korábban:
    gas írta korábban:

Basszus, hányszor kell leírnom, hogy elhigjétek, hogy van, mikor színes a füst? Nekem PM cherry füstje volt pl egy-kétszer pirosas színű. És ez nem vicc, saját szememmel láttam és nem csak én.

persze lehet , a beszűrődő napfény pirosas tárgyról csapódik vissza :langue2:

piros reluxád van? 😀

, Hozzászólás ID: #85096
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics

A füstszínezés egyszerű modja: függönytől függ… Elhuzod a sárga fügönyt és tádám sárgás lett a füst :malin2:

, Hozzászólás ID: #85097
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229
    V1Nc3N7o írta korábban:
    gas írta korábban:

Én nekem nem volt még ilyenbe részem,de megnéztem volna 🙂

vagy lehet annyira rágerjedtél az ízére h beképzelted a színét 🙂

, Hozzászólás ID: #85098
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics

Most nézem a nagy Adminisztárot LukJani hozzászólásainak száma keményem 196 :gene:

, Hozzászólás ID: #85099
    v1nc3n7o
    Felhasználó
    V1Nc3N7o
    kokovics írta korábban:
    A füstszínezés egyszerű modja: függönytől függ… Elhuzod a sárga fügönyt és tádám sárgás lett a füst :malin2:

A szobámban egyetlen piros dolog van, egy 1x2m-es árpád-sávos zászló falon kifeszítve, de nem az színezte el a füstöt. Egyszerűen volt egy halvány pirosas árnyalata. A zöld falam, meg sárga függönyöm ami visszaverhetné a lámpa fényét, az meg nehezen adna ki piros színt Elsőre mi is azt hittük, hogy fénytörés.

, Hozzászólás ID: #85100
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443

vincenzo: akkor kár h nem ma jössz mert Kárpátia van siófokon és kb 3e lesznek

, Hozzászólás ID: #85101
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426
    gas írta korábban:

azok nem jani tesztjei, hanem ” Ti Küldtétek” rovat….

amúgy én nem tartom lehetetlennek, a házi fahéjas dohányom kékes füstű, mivel mosott cigarettadohányból van, aminek ugyanúgy kék a füstje.

, Hozzászólás ID: #85102
    kokovics
    Felhasználó
    kokovics
    tati írta korábban:

Igen, arra énismegyek!

Lehet, hogy viszem a kis mini pipát oda, ha meglátsz egy pipával akkor nyugodtan gyere oda hozzám legalább köszönni 😀

, Hozzászólás ID: #85103
    tati
    Felhasználó
    tati

mikor mész vigyek 1kis dohányt és elötte? 1 pipázás? 7:30 fele? megmondod hol találkozzunk és akkor ok.?

, Hozzászólás ID: #85104
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

vettem ma citromos, áfonyás meg szedres masah-t 🙂

szedressel kezdem majd. nagyon jónak tűnik :]

, Hozzászólás ID: #85105
    tati
    Felhasználó
    tati
    Riccio írta korábban:
    vettem ma citromos, áfonyás meg szedres masah-t 🙂

szedressel kezdem majd. nagyon jónak tűnik :]

a szedres nagyon jó sok füst jó iz

, Hozzászólás ID: #85106
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Hookah, Boldog 25. Születésnapot :alcool1: :magic:

, Hozzászólás ID: #85107
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Utolsó tömés most megy Syska féle halálos mixből. :super:

Köszönöm szépen Syska és ennél is jobb mixeket kívánok. :amen:

, Hozzászólás ID: #85108
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

megnéztem a jázminos tesztedet

begyújtásnál, ha gáztűzhellyel tolod, akkor egy tipp, hogy ne kelljen a meleg csipesszel szenvedni: ne azzal lógasd felé, tegyél a legnagyobb lángra főzőlapot, állítsd maxra és tedd a szélére a szenet. elvileg (legalábbis nálam) kibukkan a szélén alóla annyi láng hogy begyújtsa. nekem így 10 perc alatt kész lett. 🙂

kicsit több gázt igényel de szerintem nem vész

, Hozzászólás ID: #85109
    v1nc3n7o
    Felhasználó
    V1Nc3N7o
    tati írta korábban:

Részemről a következő Kárpátia koncert Csókakó 18-án. Utána emi táborban Gyergyószentmiklós, majd Móron, és a lemezbemutatón akarok még ottlenni. Idén sajnos még csak a Fehérári koncertre jutottam el 🙁

, Hozzászólás ID: #85110
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Holnap Tiszamogyoróson leszek motoros bulin, jó koncertek, na meg motoros dagonya … :super: utoljára nagyon vicces volt , csajok (önkéntesek ) bemerészkedtek a nagy pocsolyába krosszmotoral… persze eldöltek…. :diable: , mint kismalakoc másztak ki…….. de a szórakozás a fontos….. :amen: ….

, Hozzászólás ID: #85111
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470

Megvolt életem első Thai-Box edzése… Nem tudok mást mondani. Naggyon kemény 😀

, Hozzászólás ID: #85112
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962
    isi írta korábban:
    Megvolt életem első Thai-Box edzése… Nem tudok mást mondani. Naggyon kemény 😀

:hehe: majd az első szűzcsajnak kinek elvetted legdrágább kincsét megmondani hogy mégis valami másvalakit akarsz …na az kemény… :diable:

, Hozzászólás ID: #85113
    nagyviktor87
    Felhasználó
    nagyviktor87
    • Hozzászólás: 42
    viktorsb írta korábban:
    nagyviktor87 írta korábban:
    Sziasztok!

Ma végre megvettem a Pipámat!! 🙂 Egy 55 ös fekete.

Első dohány amit szívtam belőle: Prince Morasses: 3 Almás

A dohány nagyon finom, füstje is van rendesen, nekem nagyon bejött, kb 1órán át füstöltem vele, de nem kapart… jóféle..

Tömést ugy csináltam ahogy Isti bemutatta videójában… Kösz, bevált

Egy kérdés: Almás dohányhoz, csak simán szórhatok fahéjt?

Üdv a fórumon! 🙂

Ízesítsd nyugodtan fehéjjal, de szerintem jobb, ha belekevered. Jól gyúrmázd, forgasd össze, hogy a dohány leve kicsit kijöjjön és az oldja fel a fahéjt, aztán hagyd állni picit, hogy összeérjenek az ízek!

Kikevertm, álni hagytam, ma reggel kipróbáltam, Full Negró íze lett, jó, de nem erre számítottam:)

, Hozzászólás ID: #85114
    nagyviktor87
    Felhasználó
    nagyviktor87
    • Hozzászólás: 42

Tehát a recept: Prince M. : 3alma+fahély+szegfűszeg+vanilliás cukor =Negrós dohány

, Hozzászólás ID: #85115
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Én nem szeretem a Soundot… sok köcsög keménydrogos kigyúrt izmos állat ott feszít… és ha hozzászólsz az épp fű hatása alatt álló heggesztőmaszk napszemüveges gebe D&G táskás cicababa barátnőjéhez, bezúzza az orcádat.

, Hozzászólás ID: #85116
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    Gábor írta korábban:
    Én nem szeretem a Soundot… sok köcsög keménydrogos kigyúrt izmos állat ott feszít… és ha hozzászólsz az épp fű hatása alatt álló heggesztőmaszk napszemüveges gebe D&G táskás cicababa barátnőjéhez, bezúzza az orcádat.

De azért sunáznád a barátnőjét nem? :hehe: :hehe: :hehe:

, Hozzászólás ID: #85117
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    • Hozzászólás: 473
    Gábor írta korábban:

te vagy nem vagy tisztában a keménydrog fogalmával, vagy fogalmad nincs arról hogy zajlik egy ilyen buli, egyrészt ez a jelenség általában nem jellemző, mondjuk meg is értem, hogy sokmindent nem tudsz ezekről a bulikról, ami ebben a korban így van jól. Én kb 3 éve járok ilyen bulikra, és ez amit le írtál nem valós, előítélet.

azt mondjuk még mindig nem értem, hogy a drog meg a kigyúrt testalkat hogy függ össze…

semmi bántás nincs ebben a félreértések elkerülése végett 🙂

, Hozzászólás ID: #85118
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    isi írta korábban:
    Gábor írta korábban:

De azért sunáznád a barátnőjét nem? :hehe: :hehe: :hehe:

Ha a májam nem zúzza le, és a csaj is jó, lehet 😀

30 bejegyzés megtekintése - 3,031-3,060 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.