3000. Hozzászólás :ooo Gyorsan rá is gyújtok egy cardamomos pipára 😛
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
3000. Hozzászólás :ooo Gyorsan rá is gyújtok egy cardamomos pipára 😛
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
Elhappoltad előlem. :rougefaché: :diable:
Hookah, a Praktikerbe van 12 cső, aluminiumból. nagyon jó minőségü…….én is ijet használok.és olcsó 1 méteres kb 650ft
Szegfűszeget is keverhetsz nyugodtan bele, sőt, egy kis vaníliás cukrot is, és ELVIEKBEN kicsit karamellizált íz lesz.
Kösz mindenkinek a hasznos tippeket! Be is keverem a dohányt:)
Még egy kérdés: Ha a tartályba raknék egy kis almalevet, az észrevehető lenne?
ja bocs a sok hülye kérdésért, de csak ma kezdtem el pipázgatni
Még egy kérdés: Ha a tartályba raknék egy kis almalevet, az észrevehető lenne?
ja bocs a sok hülye kérdésért, de csak ma kezdtem el pipázgatni
Biztosan észreveszed, a víz almalé arányon is múlik.
/még azt is észreveszed, ha nem mosod el utána rendesen, ragadni gog, mint állat 🙂 /
Kár az almalevet arra pazarolni. Inkább add nekem, megiszom én, imádom. Régen, amikor almát raktam a tartályba, az sem igazán volt érezhető. 😀
Ma végre megvettem a Pipámat!! 🙂 Egy 55 ös fekete.
Első dohány amit szívtam belőle: Prince Morasses: 3 Almás
A dohány nagyon finom, füstje is van rendesen, nekem nagyon bejött, kb 1órán át füstöltem vele, de nem kapart… jóféle..
Tömést ugy csináltam ahogy Isti bemutatta videójában… Kösz, bevált
Egy kérdés: Almás dohányhoz, csak simán szórhatok fahéjt?
A fahéjat kikevered nagyon kevés forróvízzel mint nálunk a nesskávét (azért hogy habos és krémes legyen…) .Mikor olyan kakaós massza szerü akkor kel pár csepp glicerin, és tovább keverni.Aztán bekeverni rendesen a dohányba.ideális hagyni 1 napot… :super:
nézzétek MTV-t pimp my ride megy, srácnak hátul kocsiba érdekes pipa volt.
hát nemvolt már róla szó de érdekes volt.
banán pisztáciától okádás lesz? vagy earl grey valamelyikel?:D
Hirtelen nem találtam a “Pipás bakik” című topicot, így leírom ide.
Ma tisztítás közben leesett a felső emeletről a Razan levehető műanyag vége (eleje?). Ennek következtében kettétört. 🙁 Próbáltam szikszallagozni de pont olyan helyen tört el ahol nem lehet rendesen megragasztani. Most raktam egy szipkát a csőre, így most egy ideig tudom használni. De nem tudom, hogy lehetne megcsinálni a csövet. Pillanat vagy más ragasztóval esetleg? Vagy az egészsgételen ha azon keresztül szívok? Ötletek? :siffle:
ragaszd meg pillanatragasztóval, próbáld úgy ragasztani hogy ne kerüljön belülre, különben átmosod párszor és nem lessz bajod tőle.
Hello sziasztok! Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy nekem van egy pipám és eleinte tökéletesen éreztem rajta az aroma izét de mostmár eléggé dominál az izben a szén és még a torkom is kaparja használat után meg majd szétrobban a fejem. Nem tudtok segiteni? Mitöl van? És ha tudjátok, tudtok erre ellenszert? Irjatok légyszi.
megégeted a dohányt! azaz túl közel van a szén a dohányhoz, használj alukarikát+több réteg fóliát , vagy kevesebbet tömj és lazábban.
Vagy mosd ki a pipád… 😛
Ha eleinte jó volt, és csak most ilyen mosd ki vízzel, esetleg citromlével. Pár hónap után érdemes csövet is cserélni.
Köszi Lukivoker a tanácsot, majd kipróbálom. 🙂
Szerencsére nem túl nagy rész tört le, lehet sikerül így is megcsinálni, de mindenképpen benézek a praktikerbe, köszönöm az ötletet! :amen:
ha kaparja a torkát akkor megégette a dohányt, igen nem árt kitakarítani meg szívócsövet venni (olcsóbb ha vesz pvc csövet és rámoddolja a régi szívócsővégeket)
Lehet venni hasonló makettragasztót mint amilyen a razan fejének az anyaga.
Száradás után ugyan úgy néz ki. 650 volt 1 hónapja amikor láttam boltban. Talán érdemes beruházni. Akár még színeset is lehet és akkor még jobban is néz ki 😀
Holnap reggel majd megyek 1 hétre balatonra. Krampi lesz a felelős, szóval jól viselkedjetek, mert tilthat is. 😛
Bár remélem nem kell. 😉
Este még vagyok, úgy örömködni, hogy eltűnök… 😀
Bár remélem nem kell. 😉
Meglesz 😉
Jó nyaralást! :super:
jó utat syska. ha érdekel most épp esik az eső. szal a viz eléggé le van hűlve.
kész lett a pipám 1 vörösréz gáz cső lett helyette és nagyon jól működik.
Bizony-bizony, szerdától kánikula, addíg szar idő sajnos. De mikor is megyek ÉN a Balatonra? Szerdán 😀
Bizony-bizony, szerdától kánikula, addíg ** (széklet) idő sajnos. De mikor is megyek ÉN a Balatonra? Szerdán 😀
ne vegyél rá mérget amit a tv-be mondanak az sohase jó mert a Balaton nagyon befolyásolja az időt pl a kisebb esőket nagyon elviszi és nem is esik. most az egész város tele van hülyékkel szal most elég veszélyes a Balaton sound miatt
Köszönöm!
A Balatone sound hál égnek messze van. 😉
Bár remélem nem kell. 😉
Én is megyek Siófokra ma estefele és kedden jövök. De ne aggódjatok ha a csomag megjön a shishahookahtól akkor azonnal visszajövök :perv:
Mikor voltunk elöző héten Balatonon ugyan ez volt. Kinn voltunk parton és lehetett látni, hogy a túlparton jó nagy vihar van, nálunk meg süt a nap.
3-4 óránként váltakozott az időjárás. Egyszer 35-40 °C , pár perc múlva pedig olyan felhőszakadás, amit ritkán látni.
Mindenesetre kellemes utazást Syska és kokovics! 🙂
Neked is jó utazást, nyaralást :perv:
Amúgy nem shishahookah, hanem hookahshisha. :gene:
Bár remélem nem kell. 😉
Én is megyek Siófokra ma estefele és kedden jövök. De ne aggódjatok ha a csomag megjön a shishahookahtól akkor azonnal visszajövök :perv:
Jó utazást és nyaralást nektek! 🙂
Én majd szerdán megyek Tokajba kicsit vidámkodni! 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.