A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #85029
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385

moldy lenne egy olyan kérdésem ha a biciklli vázárol lecsiszoltam a festéket és egy fémes szint szeretnék elérni akkor mit kéne tennem vele azon túl h fémig csiszolom.(gondolok itt olyasmire h eső után ne rozsdásodjon)

, Hozzászólás ID: #85030
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    djreplay írta korábban:
    moldy lenne egy olyan kérdésem ha a biciklli vázárol lecsiszoltam a festéket és egy fémes szint szeretnék elérni akkor mit kéne tennem vele azon túl h fémig csiszolom.(gondolok itt olyasmire h eső után ne rozsdásodjon)

epoxi vagy lakk réteget kell rá felvinned.

, Hozzászólás ID: #85031
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Hát ebbe a “dohány mentes dohányokba” tényleg az a jó, a kereskedő számára, hogy nincs zárjegy, nagyobb adó stb.

Mellesleg szívtam ma Soex epret. Hát én nem azt tapasztaltam amit Ti. Begyújtottuk, kicsit féltem, hogy tényleg nem lesz jó, de pozitívan csalódtam. Füstje simán elérte az AF-t, íz pedig tényleg egyértelműen az eper. Igaz az íz, eltűnt 30 perc után, de valószínűleg a Three Kings szénnek tudható be. Majd kipróbálom cb-vel és majd úgy is írok. 😛 Lehet számít valamit, hogy a dohány 2009 áprilisi volt. Amugy most már biztos, hogy 150.000 darab érkezik, minden létező Soex ízből. Egyébként sok olyan lesz, ami indiai gyümölcsökből van készítve, és csak ott ismert. Lesznek érdekes ízek az biztos. 🙂

, Hozzászólás ID: #85032
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385
    Lukivoker írta korábban:
    djreplay írta korábban:

epoxi vagy lakk réteget kell rá felvinned.

kösszi a válasz

, Hozzászólás ID: #85033
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Aki szeretne jönni paintballozni aug 8,9,15,vagy 16-án az írjon rám

Tökölön lesz. 10.000ft / fő

minden felszerelést és 1.000 történyt tartalmaz a csomag. Egész napos játék.

, Hozzászólás ID: #85034
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962
    djreplay írta korábban:

Léteznek nagyon szép fémes festékek,melyekbe csillogó szemcsék is fémlenek, autós festék keverőbe több száz mintakártyán megnézhető.Előte csak finom, 800as smirglivel kell csiszolni.De relatív drága……

A felcsiszolt fémre 2 komponenses lakk kel….

, Hozzászólás ID: #85035
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Moldy! A moldy-mester féle saját keverésű dohányból van eladó/csereléhető mennyiség? 😀 100g környékére gondolok. Eszméletlenül finom volt. 😀

, Hozzászólás ID: #85036
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

Van 200 gr, ebből kell küldjek syskának ,krampinak, nekem pár tömésnyi , esetleg 50 gr lenne. csak ez a szállítás , célba juttatás….

és pénzt nem kérek.

, Hozzászólás ID: #85037
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    moldy007 írta korábban:
    Van 200 gr, ebből kell küldjek syskának ,krampinak, nekem pár tömésnyi , esetleg 50 gr lenne. csak ez a szállítás , célba juttatás….

és pénzt nem kérek.

Ahogy a tartályt intéztük, úgy jó lenne, ha neked is. Nehogymár, hogy nem kérsz pénzt. :rouge:

, Hozzászólás ID: #85038
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    moldy007 írta korábban:

és pénzt nem kérek.

Én vissza küldök a nakhla mix-emből, csak pó-be dobj címet. Utána küldöm ajánlottként.

Akoska60: a szívóka végeket küldöm hamarosan, csak nincs sok időm mostanában.

, Hozzászólás ID: #85039
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    sYska/!/ írta korábban:

Én vissza küldök a nakhla mix-emből, csak pó-be dobj címet. Utána küldöm ajánlottként

Én meg a saját-keverék natúr-eper cuccból azzal az arccal, aki itt volt, küldök.

, Hozzászólás ID: #85040
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615

Meg van az új pipám! 😀 😀 😀

Teszek majd róla fel képeket! 😛

, Hozzászólás ID: #85041
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443

nekem meg sajna megint föllökte a mamám takarítás közbe és megint eltört a cső szóval szervizben van most .

, Hozzászólás ID: #85042
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    tati írta korábban:
    nekem meg sajna megint föllökte a mamám takarítás közbe és megint eltört a cső szóval szervizben van most .

Nekem is pont ugyanez van a régi pipámmal, reméljük sikerül megjavítani és akkor azt tudom vinni Hegyaljára! 🙂

, Hozzászólás ID: #85043
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Jó pár éve van már több pipám, de egyikkel sem történt eddig semmilyen baleset… :gene:

, Hozzászólás ID: #85044
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

Kálámbó hadnagy jelenti:

a szivócső , nem törhetett el…… :nonon:

a központi meg azért mert benne van a víztartály közepébe…..bazi nagy minden :diable: tudná eltörni és akkor a tartály is eltörne, miszlikbe…..

szerintem mutter “besegített” …pipázás csökentése céljából….. vagy nem jól írtad le a tényesetet….

na szívok még egyet és ….visszatérek……

, Hozzászólás ID: #85045
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Miert pont ugyanez jutott nekem is az eszembe? 😀

, Hozzászólás ID: #85046
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

Youri, holnap hányra menjünk? 😀

, Hozzászólás ID: #85047
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    • Hozzászólás: 295
    Riccio írta korábban:
    Youri, holnap hányra menjünk? 😀

Jogos a kérdés, engem is érdekelne :cote:

, Hozzászólás ID: #85048
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    moldy007 írta korábban:
    Kálámbó hadnagy jelenti:

a központi meg azért mert benne van a víztartály közepébe…..bazi nagy minden :diable: tudná eltörni és akkor a tartály is eltörne, miszlikbe…..

szerintem mutter “besegített” …pipázás csökentése céljából….. vagy nem jól írtad le a tényesetet….

Nekem úgy történt, hogy el volt mosva a pipám és külön volt az üveg és a test. Mivel ez egy szír típusú Leielina-s két éves pipa darabokra lehet szerelni. Rajta van egy díszítéses rész tűzzománcosnak tűnő üvegfestéses fém arab virágmintával díszítve. Ezeket le lehet húzni róla mikor szeded szét a pipát. Középen megy benne a szívócső rész, ami sajnos utólag rájöttem nem a legjobb anyagból volt, mivel egy sima alucső, elég vékony. Na ez eldőlt (mutternek hála) és ott ahol csatlakozik a test szívórészébe ott tört el. Alig tudtam kipucolni a darabokat. Ez az alucső egy sima csillárcső, csak nem magyar szabvány szerinti 10-es, hanem 12-es, ilyen pedig sem a Leielina-ba nem volt, sem pedig egyéb villanyszerelés, és lámpaboltba sem volt. Eredetileg is úgy bele volt alul tekerve a test szívórészébe, hogy nem mertem kitekerni.

Lényeg ami a lényeg, hogy fogyasztói társadalomban élünk és megpróbálnak minden szart eladni nekünk, hogy aztán ha tönkre megy újat vegyünk, ez az itthoni pipákra is nagyrészt igaz. X( Tisztelet a kivételnek.

Akkor még amikor vettem ezt a pipát, elég gagyi volt a kínálat a Leielina-ban, most voltam bevittem szervízre (mert kell Hegyaljára pipa) nagyon megváltozott kínálat terén, hiszen a jobbnál jobb pipák csak sorakoznak ott. :super:

Meg most van egy új pipám, aztán azt nem szeretném vinni fesztiválozni, ez meg jó lesz arra! 🙂

, Hozzászólás ID: #85049
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Felmentem startlap.hu-ra, mert unatkoztam. :happy1: Beütöttem a vízipipa szót, hogy keressen rá a startlapon!. Ki is dobott pár találatot. Ami nekem szemet szúrt, az a következő.

[kep]https://www.sexy-shisha.de/imghost/images/rp2kz6j1ghdos6px5ec.jpg[/kep]

A vízipipa itt a drog kategóriában van feltünvetve. :triste1: Szóval még mindig vannak ilyen oldalak, ahol itt tartják számon. Nem akarok túlságosan belemenni a dologba, mert ez az oldal ugyebár teljes mértékben elhatárolódik ettől. 😉

, Hozzászólás ID: #85050
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443
    moldy007 írta korábban:
    Kálámbó hadnagy jelenti:

az a cső tört el ami a vízbe megy bele. a víz szintje fölött repedt csak el a tetejéig, aki meg fogja csinálni mondta h elég sz@r anyagból volt az a cső de kicseréli

, Hozzászólás ID: #85051
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Még én sem tudom, hogy mikor. de olyan 12-14 között kb.

+ ki tudja hogy a szultán végre mikor fog frissebb dohányokat árulni? 😀

, Hozzászólás ID: #85052
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    Youri írta korábban:

okok. majd írj ránk este hogy mi lészen. tolunk majd halálszőlő mixet is? :]

ha fakherekre gondolsz, akkor sztem addig nyomatják amíg még van a 2007-esből. ha ráérsz, akkor megnézheted az összes doboz gyártási idejét egyesével is, hátha szerencsével jársz 😛 vagy megkérdezed magától az eladótól 😉

, Hozzászólás ID: #85053
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Riccio írta korábban:
    Youri írta korábban:

okok. majd írj ránk este hogy mi lészen. tolunk majd halálszőlő mixet is? :]

ha fakherekre gondolsz, akkor sztem addig nyomatják amíg még van a 2007-esből. ha ráérsz, akkor megnézheted az összes doboz gyártási idejét egyesével is, hátha szerencsével jársz 😛 vagy megkérdezed magától az eladótól 😉

Nem fog mondani semmit. Én is kérdeztem de semmit nem nyögött ki csak azt, hogy ezeket az ízeket árulják.

, Hozzászólás ID: #85054
    riccio
    Felhasználó
    Riccio

melyiktől kérdezted? az aki a pénztár mögött áll?

vagy a bajszos? ő jófej szokott lenni mindig. mondjuk amikor kérdeztem mikor lesz 50grammos csokimenta wahából azt mondta “majd jövőre valamikor…” 😀 😀 szóval ő sem az a nagyon konkrét ember. de mindig nagyon segítőkész és informatív

, Hozzászólás ID: #85055
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Riccio írta korábban:
    melyiktől kérdezted? az aki a pénztár mögött áll?

vagy a bajszos? ő jófej szokott lenni mindig. mondjuk amikor kérdeztem mikor lesz 50grammos csokimenta wahából azt mondta “majd jövőre valamikor…” 😀 😀 szóval ő sem az a nagyon konkrét ember. de mindig nagyon segítőkész és informatív

A Pénztárostól, de a másik tényleg jobb fej, de legutóbb a másik is jófej volt.

, Hozzászólás ID: #85056
    nagyviktor87
    Felhasználó
    nagyviktor87
    • Hozzászólás: 42

Sziasztok!

Ma végre megvettem a Pipámat!! 🙂 Egy 55 ös fekete.

Első dohány amit szívtam belőle: Prince Morasses: 3 Almás

A dohány nagyon finom, füstje is van rendesen, nekem nagyon bejött, kb 1órán át füstöltem vele, de nem kapart… jóféle..

Tömést ugy csináltam ahogy Isti bemutatta videójában… Kösz, bevált

Egy kérdés: Almás dohányhoz, csak simán szórhatok fahéjt?

, Hozzászólás ID: #85057
    viktorsb
    Felhasználó
    viktorsb
    • Hozzászólás: 262
    nagyviktor87 írta korábban:
    Sziasztok!

A dohány nagyon finom, füstje is van rendesen, nekem nagyon bejött, kb 1órán át füstöltem vele, de nem kapart… jóféle..

Üdv a fórumon! 🙂

Ízesítsd nyugodtan fehéjjal, de szerintem jobb, ha belekevered. Jól gyúrmázd, forgasd össze, hogy a dohány leve kicsit kijöjjön és az oldja fel a fahéjt, aztán hagyd állni picit, hogy összeérjenek az ízek!

, Hozzászólás ID: #85058
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    viktorsb írta korábban:
    nagyviktor87 írta korábban:
    Sziasztok!

Üdv a fórumon! 🙂

Ízesítsd nyugodtan fehéjjal, de szerintem jobb, ha belekevered. Jól gyúrmázd, forgasd össze, hogy a dohány leve kicsit kijöjjön és az oldja fel a fahéjt, aztán hagyd állni picit, hogy összeérjenek az ízek!

A picit, véleményem szerint legalább 1 nap.

30 bejegyzés megtekintése - 2,971-3,000 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.