Személy szerint nem vagyok híve az “idegen” dolgok dohányba rakásának. Ha keverni akarod, akkor szerintem mindenképp valami másik dohánnyal tedd. Szerintem pl nagyon finom a cappucino naranccsal, vagy kókusszal keverve.
Cappuccino
-
2010. május 22. szombat-10:39, Hozzászólás ID: #110131
Esetleg arab kávéval is megpróbálhatod úgy, hogy 30% kávé a többi cappuccino.
2010. május 22. szombat-22:07, Hozzászólás ID: #110132Nakhla eperrel keverés lett a vége, de az eper elnyomta, és nem is lett jó íze :S.
Na nem baj, majd máskor.
2010. május 23. vasárnap-08:16, Hozzászólás ID: #110133Cappuccino-s dohányt én legfeljebb vaníliával, fahéjjal, csokival, vagy kókusszal keverném 🙂 Nem emlékszem már valami jól a nakhla eper ízére, de ha a valóságban pl. eper turmixot kevernél a cappucinodba, mit kapnál? 😀
2010. május 23. vasárnap-08:52, Hozzászólás ID: #110134Majd legközelebb 😀 Ahogy elképzeltem, finom volt 🙂
2010. május 23. vasárnap-08:56, Hozzászólás ID: #110135Kapucsínót kávéval is lehet keverni ,eperrel szerintem olyan gyümölcsös Café Frappé íz keletkezik.
2010. május 23. vasárnap-12:54, Hozzászólás ID: #110136Siman el tudom kepzelni meg pl. Egy al sultan banana with milk-el is.
2010. május 23. vasárnap-17:14, Hozzászólás ID: #110137A frappé egy felhígított jeges kávé, szóval hogy hogy jön ide az eper nemtudom:D
a frappé nem gyümölcsös 🙂 de az alapötlet nem is rossz, kapucsínó+Eper
moldy007 írta korábban:Kapucsínót kávéval is lehet keverni ,eperrel szerintem olyan gyümölcsös Café Frappé íz keletkezik.2010. május 23. vasárnap-17:19, Hozzászólás ID: #110138Milordaz írta korábban:A frappé egy felhígított jeges kávé, szóval hogy hogy jön ide az eper nemtudom:Da frappé nem gyümölcsös 🙂 de az alapötlet nem is rossz, kapucsínó+Eper
moldy007 írta korábban:Kapucsínót kávéval is lehet keverni ,eperrel szerintem olyan gyümölcsös Café Frappé ízkeletkezik.
A kapucsínós fakher pl. amit kóstoltam számomra nem a kapucsínót juttatott eszembe, sokkal inkább valami más, lágy kávés ízt.
A frappé nyilván nem gyümölcsös, de a gyümölcsös frappé az, márpedig moldy azt írta. 🙂
2010. május 23. vasárnap-17:25, Hozzászólás ID: #110139Tényleg, ez esetben bocsánat 🙂
Magam is szeretek az italokkal foglalkozni, így ismerek sok Kávé különlegességet, de gyümölcsös frappéról még nem hallottam
wakummaci írta korábban:Milordaz írta korábban:A frappé egy felhígított jeges kávé, szóval hogy hogy jön ide az eper nemtudom:Da frappé nem gyümölcsös 🙂 de az alapötlet nem is rossz, kapucsínó+Eper
A kapucsínós fakher pl. amit kóstoltam számomra nem a kapucsínót juttatott eszembe, sokkal inkább valami más, lágy kávés ízt.
A frappé nyilván nem gyümölcsös, de a gyümölcsös frappé az, márpedig moldy azt írta. 🙂
2010. május 25. kedd-07:51, Hozzászólás ID: #110140Eddig amit legerősebbet szívtam ebből az ízből az az elements. Brutálisan erőteljes kávés íz de ugyanannyi tejszínes íz is volt benne. Összességében nagyon karakteres dohány és mellette bő füstöt ad. :malin1:
2010. június 3. csütörtök-16:23, Hozzászólás ID: #110141Régebben Hennaway-ből toltam ilyet. Nagyon imádtam , lágy ,krémes, és pont eléggé édes volt. A tartályba mindig tejet tettem ,sokkal jobb volt úgy 😀
2010. július 18. vasárnap-14:39, Hozzászólás ID: #110142Én most a Waha cappuccinoval vagyok így. Nagyon szeretem, erőteljes még is olyan enyhén édes dohány. Finom. Régebben is próbáltam már de most lett igazán a kedvencem.
2010. november 1. hétfő-14:36, Hozzászólás ID: #110143Nakhla Cappuccino szerintem isteni! Kicsit olyan mintha mogyorós lenne,de jó értelemben. Viszont nagyon erős dohány,csak tapasztalt pipásoknak tudom ajánlani.
2010. november 2. kedd-11:23, Hozzászólás ID: #110144Cappuccinos dohányok terén nálam a Serbetli a bajnok! :super: Érdemes keverni fahéjal meg esetleg mézel 🙂
2010. november 2. kedd-12:17, Hozzászólás ID: #110145Saiid írta korábban:Cappuccinos dohányok terén nálam a Serbetli a bajnok! :super: Érdemes keverni fahéjal meg esetleg mézel 🙂Egyetértek! A Serbetli ezen dohánya meglehetősen realisztikus ízt és bő füstöt produkál. :super: (Bár én Elements Caipirinha-val kevertem. Tudom, hogy szokatlan, de jó íze volt.)
2010. november 2. kedd-13:33, Hozzászólás ID: #110146Saiid írta korábban:Cappuccinos dohányok terén nálam a Serbetli a bajnok! :super: Érdemes keverni fahéjal meg esetleg mézel 🙂Azért a Hayyam márkájú (szintén török) dohány kapucsínója is eléggé ott van a toppon.:)
2010. november 28. vasárnap-13:52, Hozzászólás ID: #110147Waha cappuccino nem nagyon nyerte el tetszésemet,de most hogy így visszaolvasgattam,szívesen szívnék egy krémesen lágy cappuccinos dohányt,kár hogy nincsen 🙁
2010. december 8. szerda-18:44, Hozzászólás ID: #110148Aktuális toplista (külföldi tesztelők összegzése) cappuccino :
1- Fusion – Cappuccino (100)
1- Hookah Hookah – Moch Latte (100)
1- Kaya Tobacco – Cappuccino (100)
2-Al Fakher – Caffé Latte (96.36)
3-Starbuzz – Exotic Cappuccino (92.73)
4-Fakhur – Cappuccino (88.39)
5-Al Amir – Moch Latte (86.5)
6-Serbetli – Cappuccino (84.55)
7-Hookah Hookah – Mocha (83.49)
8-Havana – Cappuccino (81.67)
9-El Baz – Cappuccino (80)
10-Al Fakher – Cappuccino (76.42)
11-Orient Tobacco – Cappuccino (73.33)
12-Al Waha – Frappuccino (73)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.