A heten majd valamikor beallitom az igenyeknek megfeleloen (jelszo/palyak/idolimit/fraglimit/nemistudommikvannakmegaconfigban), aztan alkalomadtan feldobok egy teamspeak servert is.
Jó lesz nagyon, köszönjük :super: :winner:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
A heten majd valamikor beallitom az igenyeknek megfeleloen (jelszo/palyak/idolimit/fraglimit/nemistudommikvannakmegaconfigban), aztan alkalomadtan feldobok egy teamspeak servert is.
Sosem voltam nagy játékos (oké, jópár évvel ezelőtt azért sokat játszottam), de a móka kedvéért lehet letöltöm megveszem, és beszállok a multiba 🙂
Ma is nyomjuk, akinek van kedve az jöjjön nyugodtan! Skype nevem:
“thyfyouri”
Hívjatok fel oszt “kezdődjék a játék” !;=I
Ma beszéltem a klánunk vezetőjével, holnap este 9 óra fele leszünk fent egy páran gyakorolgatni a szerveren.
Akinek van kedve jöjjön rúgja velünk össze a puskaport.
Ha valaki használ Xfire-t akkor : isa13
add & play 🙂
dArk, a szerverrel mi újság? Mehetnénk arra is kocka alakba hozni fejszerkezetünket. 🙂
Elvileg megy azota is, ha jol latom volt is egy kis gyilkolaszas rajta nemreg. Bar hogy hogy talaltak ra (foleg a szlovenek) azt nem tudom 🙂 193.6.169.205 az ip, ha kialakulnak az igenyek annak megfeleloen lesz atconfigolva.
Na skacok az előbb voltam fent a szerón egy kicsit lövöldözni.
Kb. 10 perc játék alatt 3x kérdeztem meg van-e itt valaki a vizipipás oldalról, a harmadik kérdésre megkaptam a választ, mégpedig -bas…ak meg pooly g.ci.
Hát ennyi volt, mondjuk én jól szórakoztam, egész jól ment. 🙂
Na igen, ezert kellene jelszavazni 🙂
Én is toltam sokáig a cod2 vel.
Jó lenne megint játszani 🙂
Toljátok még?? Ha minden igaz hétvégén kapok új gépet és én is darálnám a népet 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.