Egy fontos kimaradt :happy1: :
Itt egy térképrészlet, hogy mindenki könnyedén odataláljon:
https://www.vizipipatalalkozo.fw.hu/
Ígértem képeket! Nem túl jó minőség (mobil), de holnap feltöltök párat az előbbi honlapra!
Ebben a fórumban: Egyéb rendezvények Hozzászólás
Egy fontos kimaradt :happy1: :
Itt egy térképrészlet, hogy mindenki könnyedén odataláljon:
https://www.vizipipatalalkozo.fw.hu/
Ígértem képeket! Nem túl jó minőség (mobil), de holnap feltöltök párat az előbbi honlapra!
Köszi, ki is került. 🙂
Megnéztem, nagyon szépen köszönöm 🙂 :amen: .
5 óra simán jó szerintem :super:
Szerintem is megfelelő az 5 óra. Az asztalokat is 5-re foglalom le, aki előreláthatóan csak később fog odaérni, az mindenképpen szóljon, mert 5:20-kor az el nem foplalt helyeket nem tudjuk tovább fenntartani! A később érkezőknek, ha szólnak, akkor későbbre foglalom le az asztalt.
Ja és akit érdekel, van pár kép a helyről:
Youri – 4 fő
Riccio – 1 fő
Attila, majd írd már be, hogy ez a négy fő kiket foglal magába. a szokásos pipahétfők résztvevői, vagy hozol ismerősöket? amennyiben az első opció a helytálló, engem kapjatok majd le a szerény egy főmmel a listáról 🙂
Youri – 4 fő
Riccio – 1 fő
Attila, majd írd már be, hogy ez a négy fő kiket foglal magába. a szokásos pipahétfők résztvevői, vagy hozol ismerősöket? amennyiben az első opció a helytálló, engem kapjatok majd le a szerény egy főmmel a listáról 🙂
Nőstényem, tehát marad a 4 🙂
Nőstényem, tehát marad a 4 🙂
és maradok én is. akkor tárgytalan. a lista marad változatlan 🙂
Na én nekem még semmi nem biztos…
Lehet, hogy megyek lehet, hogy nem ez most necces…leszavazták a csendest… :rouge: :nono:
Lehet, hogy megyek lehet, hogy nem ez most necces…leszavazták a csendest… :rouge: :nono:
Hogyhogy? 😮
Eleve úgy volt, hogy már régebbóta megbeszélték, hogy péntek 13.-án mennek kocsmázni vakegérbe és mondtam a pipatalit nekik erre ma mondták, hogy vakegérre szavaznak merthogy ott csak 210 a sör meg a Vilmos… :snif: Mondtam, hogy akkor 5kor menjünk csendesba aztán 8-9körül lelépünk és átmegyünk vakegérbe, akkor jött az, hogy 4 óra pipázás után tök punnyadtan már nem lesz kedvük kocsmázni és ráadásul nem lesz ülőhely se addigra vakegérben…
Nah mindegy még meglátom mit tudok kialkudni…lehet, hogy alapból megyek oda velük vagy megyek csendesbe, holnap majd tudok velük beszélni meglátjuk mi lesz.
🙁
Első Téli Vízipipás Találkozó Budapesten: https://etvtb.freeweb.hu/
Csakhogy kinézzen valahogy!
A képeket majd megcsinálom, hogy ne csússzanak el csak most siettem és ez volt a leggyorsabb megoldás. :cote:
A képeket majd megcsinálom, hogy ne csússzanak el csak most siettem és ez volt a leggyorsabb megoldás. :cote:
Hajrá, támogatom az ötletel. 🙂
Blogban frissítettem a bejegyzést, oda is kitettem a linket az oldalhoz. 🙂
Nah mindegy még meglátom mit tudok kialkudni…lehet, hogy alapból megyek oda velük vagy megyek csendesbe, holnap majd tudok velük beszélni meglátjuk mi lesz.
🙁
Hát az nem lenne jó, ha nem jönnétek. Itt kb egy százassal drágább a sör vagy 150-el, de nem is értem, hogy lehet 210 egy sör?? Boltban is kb annyiba kerül :happy1: . Egyébként láttam neten valami vakegér sörözőt, de az Orosháza :0 . Ott tényleg 200 a sör :happy1: (nem tudom, hogy csinálják).
Abban viszont igazuk van, hogy a pipázás, meg a kocsmázás nem nagyon fér össze :triste1: . Ha mindenképpen kocsmázni akarnak, akkor úgyis lesz még alkalom.
Ha a kocsma mellett döntenek, jó szórakozást kívánok :alcool1: , és akkor találkozunk egy következő találkozón :).
Hajrá, támogatom az ötletel. 🙂
Blogban frissítettem a bejegyzést, oda is kitettem a linket az oldalhoz. 🙂
És kösz a segítséget nektek! :super:
Nah ők mennek bakegérbe(eddig rosszul írtam) viszont beszerveztem még pár embert akik holnap derül ki, hogy jönnek-e, még megkérdezik otthon… Eddig 4en mennénk de ez még lehet, hogy nem a végleges létszám.. de 1ember az minimum(én) 😉
Örülök, hogy legalább te biztos ember vagy :). Mivel a helyre azért tömegesen nem férünk be, nem sajnálom, ha max harmincan leszünk, mert túl nagy felfordulást sem szeretnék, mert a sok vizipipára így is oda kell majd figyelni, ugyanis elég zsúfolt a hely :).
Most cocot izzítottam előbb. Kb négy perc volt az izzítás forrasztóval és hajszárítóval, de így rögtön jön is a sűrű füst, pár szívás után, azonban ezt a csendesben nem lehet megoldani, úgyhogy szerintem mindenki 3kings szenet hozzon.
Örülök, hogy legalább te biztos ember vagy :). Mivel a helyre azért tömegesen nem férünk be, nem sajnálom, ha max harmincan leszünk, mert túl nagy felfordulást sem szeretnék, mert a sok vizipipára így is oda kell majd figyelni, ugyanis elég zsúfolt a hely :).
Most cocot izzítottam előbb. Kb négy perc volt az izzítás forrasztóval és hajszárítóval, de így rögtön jön is a sűrű füst, pár szívás után, azonban ezt a csendesben nem lehet megoldani, úgyhogy szerintem mindenki 3kings szenet hozzon.
Hát, gondolom nem is örülnének neki, ha ott hegesztővel el kezdene nyomulni 20 ember.. 😀
Más fórumokon nem hirdetjük meg?
Engem vegyetek le a listáról, és adjatok hozzá Youri létszámához. plusz mégegyet. tehát Youri: 6 fő
Meglesz :)! Többieknek: szerdáig szóljon, aki jön és akinek változnak a dolgok! Addig szabadon változtatható minden :).
Azért nem akarom máshol meghirdetni, mert akkor valószínűleg túl sokan jelentkeznének. Egy szabadtéri proginál az jólenne, vagy ha az egész helyet bérelnénk ki, de így elsőre nem szeretnék 50 embert vagy mégtöbbet. Szerintem jó így max 30 fővel, utána lehet gondolkodni, ha sikeres lesz :).
Még holnapig várom a jelentkezőket! Eddig kb 25-en vagyunk :).
Yo!
Befér még egy emberke a péntek 13-ai keretbe? Jó lenne ott lenni.:)
Előre is köszi
üdv
HD
Holnap délután 3 körül mondom a pontos létszámot addig 4fő(velem együtt) akik tutira jönnek.
Most nézem csak… ez egy hétfői nap komolyan?
nem február 9 🙂
2009 február 13 😉
nem február 9 🙂
2009 február 13 😉
Az nekem sajnos nem jó, akkor még a Velencei Karneválon leszek! :langue:
Befér még egy emberke a péntek 13-ai keretbe? Jó lenne ott lenni.:)
Előre is köszi
üdv
HD
Persze! 🙂 Az jön, aki akar! Akkor téged is felírlak a listára, de ottlegyél ám 5-re :)!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.