Sűrű, ragadós, méz szerű.
akkor hambee nekünk is serbetli volt és nem vágott át gobbler :hehe:
Naja…pont arra voltam egyébként kíváncsi.
Ebben a fórumban: Dohány ízek külön Hozzászólás
Sűrű, ragadós, méz szerű.
akkor hambee nekünk is serbetli volt és nem vágott át gobbler :hehe:
Naja…pont arra voltam egyébként kíváncsi.
goblertől én is rendeltem, megbízható a srác, biztosan nem fog átverni!
Azt hiszem itt a fórumon senki senkit nem ver át!!
Méég a gyanu is sértő!! X(
nme volt benne semmi gyanu,de ö is összekeverhette a dohányokat VÉLETLEN!
cska csodálkoztunk hogy a rozsa és a banán között rengeteg a különbség, ezért volt a feltételezés hogy összekeverte
Most tömtem újra serbetli banánt, most sokkal finomabb, most jó lett a tömés és nagyon de nagyon finom ez a dohány. Mindenkinek ajánlom.:super:
tömtem vortexbe nakhla banánt,de száraz volt és így nem volt az igazi,volt füst de nem dögivel, íze is de az se az igazi kár hogy régi, friss korában biztos jobb volt-így csak közepes
összekevertem kb 70 g EN banánt + 50g AW banánt 🙂 remélem finom lesz,majd jövőhéten kipróbálom 😛
az AW erős magában, az EN meg régi és gyenge, szóval ha minden igaz jónak kell lennie.
az AW erős magában, az EN meg régi és gyenge, szóval ha minden igaz jónak kell lennie.
Nagyon jó lett :super: Ilyen csokis banános ízt adott, ízlett. 1 hét helyett pedig, bő 1 hónapot értek az ízek, de megérte, mivel külön-külön nem voltak jók, de így a kettő az egyben 😛
Halika!
Szeretném megkérdezni Al sultan banánt melyikkel keverjem Waha vagy nakhla?
Kérlek még ma írjatok mert holnap azt a dohányt veszem
Szeretném megkérdezni Al sultan banánt melyikkel keverjem Waha vagy nakhla?
Kérlek még ma írjatok mert holnap azt a dohányt veszem
Szerintem mindenképp Nakhla, de csak azért, mert a Waha nekem nem ízlik. Szerintem erős, és még csak nem is finom… Nakhla jobb ízű!
Simán jó lehet wahával… nyugodtan keverd.
Én is inkább a Waha-t ajánlom, a Nakhla banános dohány nekem nem jött be, hogy finoman fogalmazzak.
már késő… majd ha ez elfogy s nem wált be akkor cserélek..
íme a recept:
250 g nakhla dohány kb 1/3 át (85-90g) összekevertem egy 50g os Al sultan banánturmix és rá 20 ml banános dohány frissítő ….. 1 hét múlva majd megírom mi lett
Én nem vagyok oda a banán ízéért, de a dohányban nagyon jó. Waha banánt próbáltam ki elsők között, nem volt annyira rossz.
Nah ideje leírni h mi lett a bekevert dohánnyal. Igen jól látjátok a dátumot Februárba kevertem be!!!
Nah első próba 1 hét után volt az ízek nem értek össze csak egy kotyvasztott mű nem banán íz jött ki. Kipróbáltam még párszor de semmi jó nem füstölt ki belőle. kb 5-6 adag elfogyasztása után dobtam rá mg mola mixet azt a polc hátuljába betettem.
A bekeveréstől számított 5 hónap múlva vettem újra elő nah gondoltam magamban ezt is ki lehet dobni pedig elég sok zsé ment el rá. Kinyitottam a dobozt s a dohány finom banán illata hirtelen megcsapott. Legalább nem romlott meg s a több ujjnyi vastag mola-mix az aljáról eltűnt.
Nah akkor tegnap kipróbáltam s ilyen finom krémes lágy banán ízt még nem tapasztaltam.
Vagyis ez a dohány ízesítés mola mixel is működik csak hónapokat kell rá várni.
Sziasztok!
Választ nem találtam ezért feltszem.
Masah banánról mik a véleményetek?
Választ nem találtam ezért feltszem.
Masah banánról mik a véleményetek?
Lényegében egy erős közepes dohányról van szó. Az aroma nem rossz, fellelhető a banán íze. A füst mennyisége elmarad a prémium dohányoktól, azonban bőven az elfogadható kategóriába tartozik. A legnagyobb gond vele, hogy az íz minősége kb. 45 perc elteltével csökkenni kezd (viszont ez általában igaz az összes Masah dohányra).
Összegezve: Jó tömés esetén egészen élvezetes pöfékelést nyújt ez a dohány. Nyugodtan próbáld ki.
6,5/10
Jim
Helló!
Kösz, már tankoltam is egy 250 eset mesebeli áron.
üdv.:H.P.
Al-Waha banánt kóstoltam,ami jelenleg is porosodik a polcon. Hogy miért ? Egyrészt azért mert még van a finomabb dohányokból,másrészt azért mert nem annyira jön be. Finom az íze,de engem a banánízű csokira emlékeztet.
akkor te jobban jártál. engem a szappanbevonatú fröccsöntött műanyagra emlékeztetett
akkor te jobban jártál. engem a szappanbevonatú fröccsöntött műanyagra emlékeztetett
Nálunk egy az egyben banáncsoki íze volt, iszonyatosan imádtam azt a dohányt, szerintem csak te fogtál ki rossz dobozt Imi.
Nekem is nagyon ízlett a Waha banán. Szerintem jó dohány!
Tegnapi baklövésem után (Mizo barack, Masha Special) ma beugrottam egy kisebb trafikba és vettem egy Sultan Banán Tejjel nevű dohányt, kételkedtem a márkában, viszonylag kezdő pipás vagyok és még nem volt hozzá szerencsém, de nagyon kellemesen csalódtam.
Kellemes légy banán cukorka íz érezhető, nagy füsttel.
Ajánlom kipróbálásra aki még nem tette meg.
Kakaó pórral próbálta már valaki? Ha igen, hogyan ízlett és egy töméshez mennyi kakaó pór kell?
Kakaó pórral próbálta már valaki? Ha igen, hogyan ízlett és egy töméshez mennyi kakaó pór kell?
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én a dohányon/ásványon kívül mást nem szoktam rakni a kerámiába, a dohányokat persze mixelgettem ( Itt fontos megjegyeznem hogy némelyik kifejezetten jó hatással van egymásra kihozza a másik dohány ízért, vagy úgymond higítja az egyébként túl tömény ízt vagy csökkenti a buzz-t szóval érdemes próbálkozni, ha van ré keret… ) de például fűszereket nem szoktam a dohányokhoz keverni, persze lehet hogy rosszul teszem, de szimplán dohány/ásvány megy nálam szinte mindíg a kerámiába !
Nekktek eddig melyik volt a legfinomabb banán ízű dohány azok közül, melyeket edig szívtatok ?
Nyugodt szívvel lehet kakaót tenni a banános dohányhoz, nekem a nagyon rossz Nakhla banánon kicsit javított. Én kb. 50 grammhoz tettem egy kávéskanálnyit, nem kell hozzá sok. Jól össze kell keverni, állni hagyni majd utána lehet tömni. A Nakhla banánon így sem javított sokat, de legalább eltudtam belőle szívni egy tömést.
Amúgy ha jó banános dohányt kerestek, akkor a Serbetlit ajánlom. Az a dohány hasonlít nekem a legjobban a gyümölcshöz. Nem túl édes, nem túl tömény, nagyon finom íze van, ezt viszont vétek elrontani bármi más fűszerrel. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.