Igen, az AF változtatott 1-2 éve a gyártási metódusán és azóta másképp kell bánni a dohányaikkal, ezt nagyon sokan megjegyezték már. Ami fontos, hogy nem szabad spórolni, meg kell tömni becsületesen a kerámiát, másrészről pedig a hővel sem szabad csekélyen bánni. Természetesen továbbra is vigyázni kell, hogy ne égjen meg a dohány, de pl a 3 bamboocha tangiers kerámiára kötelező. Érdemes vele próbálkozni, mert ha rájön az ember, hogy hogyan működik ez az új típus, akkor finom ízeket lehet kicsikarni a dohányaikból.
Nekem pl a Caffe Latte volt ilyen. Anno emlékszem, hogy milyen élményt és ízorgiát nyújtott, ellenben most az első pár tömésnél kifejezetten kellemetlen, karcos íze volt. Ezekután én is alkalmaztam, hogy többet raktam a kerámiába, illetve hőt is adtam neki rendesen és voila, tökéletes, finom eredményt kaptam 🙂