Párat csak. 🙂
Apropó, másnak remélem lettek használható képei, videói, mert nekem nem bírta a fényképező gépem a fény hiányt és minden rohadtul sötét lett… 🙁
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
Párat csak. 🙂
Apropó, másnak remélem lettek használható képei, videói, mert nekem nem bírta a fényképező gépem a fény hiányt és minden rohadtul sötét lett… 🙁
nekem is van ha a gép jól számolt közel 100 képem majd emailba átdobom syska és úgy gazdálkodsz vele ahogy nem szégyelsz:)
Párat csak. 🙂
Hát majd megnézed az enyéimet…
Enyém se a legjobb.Nagyon rosszak voltak a fényviszonyok…:S
Lámpát kellet volna kapcsolni a fényképező mellé. 😛
Kamerát hoztam volna de az besz*rt…. 🙁 :snif:
Annak olyan erős lámpája van ajj de szép lett volna azzal. 😀
Enyém! Kérnék hozzá 2 hét megőrzést. 🙂
Most leltároztam és nincs meg. Szóval az az enyém lesz.
Tomka. Figyi…Cirával már beszétük hogy elmegyünk hozzá majd egy kis találkozót ejtünk és pipázunk meg ilyenek. Ha minden okés, akkor szerintem Jövő hét körül le tudjuk szervezni, vagy az után, és akkor szerintem Te is jöhetnél…
Köszönöm szépen. Az nagyon jó lenne 🙂
Halihó, nálam77 kép készült, mivel igen nagy felbontással, ha lekicsinyítem is sok, így majd ha lesz, ftp-re felteszem.
Ja a képek tutik lettek:)
Akinek fészbúkon ismerőse vagyok a csoportkép egyikét taggeltem részben a többi a többieken múlik:)
Hegyi Barna Péter:)
megmondom őszintén nem mindenki nevére emlékszem tegnapról akinek dereng valami rólam az a kék-fehér szinü oldalon megtalál Palkó Ádám név alatt
Wáóóó hogy én mennyire szeretem a képszerkesztőket.
Amik nagyon rosszak voltak fotók azokat sikerült feljavítgatni 😛
Nem sok de majd helyette tudok videóval majd szolgálni!!!
Egészen jók lettek, csorog a nyálam! 🙁
Enyém! Kérnék hozzá 2 hét megőrzést. 🙂
Most leltároztam és nincs meg. Szóval az az enyém lesz.
Okés SZK-ban lesz. 🙂
Én is nagyon jól éreztem magam, köszi hogy megint egy ilyen jó talit összehoztatok!
Már alig várom hogy az 5. születésnapot ünnepeljük 🙂
Nightwolf,Tomka:Persze, jöhettek mindketten, majd megbeszélünk egy időpontot.
Többit pü-ben, ne itt offoljunk 😉
Én is köszönöm! Remek délután volt. 🙂
Amik nagyon rosszak voltak fotók azokat sikerült feljavítgatni 😛
Nem sok de majd helyette tudok videóval majd szolgálni!!!
Hogy sikerült engem pont egy befordult pillanatomban lefotózni? Komolyan…épp sms-t írok, senki sincs a közelemben, olyan mintha elszeparálódtam volna, és ott ülök egyedül…Komolyan csak ilyen képet sikerült csinálni?
🙁
Ahelyett, hogy aközben kapott volna le, miközben brillíroztál a kártyákkal 😉 🙂
Jah…pl, vagy amikor épp Julioékkal, vagy Ciráékkal voltunk, vagy a tombolánál…tényleg…ott ki fotózott?
Nyertem…
-nem is írtam még be a ma zyákmányoltam topikba…
:langue2:
Vááá, én is nyertem. Csak kicsit túl nyilvánvaló volt a bunda 😀 Amúgy ott Tomka fotózott, illetve sYska videózott. De gondolom biztos még mások is csináltak képeket.
Lesz majd egy közös FTP szerver, aminek megadjuk az adatait ebben a témában, és akkor oda egységesen fel lehet majd tölteni a képeket, amiket utána mindenki le is tud szedni onnan 🙂
Párat csak. 🙂
szerintem nem rosszak. a tavalyinál egyáltlaán nem vészesebb
Ja a képek tutik lettek:)
Akinek fészbúkon ismerőse vagyok a csoportkép egyikét taggeltem részben a többi a többieken múlik:)
Hegyi Barna Péter:)
Nekem nem vagy ismerősöm, de utólagos engedelmeddel bejelöltelek 😀
lesz videó a részemről, amint az összes alapanyag befut egy helyre.
Tomka! Lenyúltam pár képet, és már iwiw-re is feldobtam magamhoz…Köszi őket!
Szívesen! 🙂
Hát a tombolánál éppen videóztam és nem fotóztam.
A videókat majd feltesszük. 😀
Képekből azokat tettem fel ami még azt mondtam hogy “na jó elmegy” mennyen fel típusúakat. 😛
Akartam a kis bűvészünkről fotót, adtam is az ötletet, de nem akart megállni :diable:
FTP tárhely ahova a fotókat várjuk készen áll!
A ftp adatok hozzá:
csak-tagoknak-ftp-tarhely-t813.html#p36435
Miután megvolt a conneting poeple, public_html mappába menjetek, majd ott a 4.vpf.szuletesnap mappába másoljátok a képeket. Ott van egy readme.txt, azt jó lenne ha elolvasnátok. 🙂
Jó töltögetést, várjuk a képeket!
Köszi Syska már töltődik is az első adag képsorozat. 😛 😀
Meg majd a videókat is felteszem.
Sörvámpír :vampire: :
áúcs ez fájt nagyon….
De őket nem lehet lefotózni tudtommal nem?:P
Jók lettek a képek. Ha vannak még akkor töltsétek fel, mert kíváncsi vagyok rájuk!
Én nem tudom megnézni őket,nem tudok belépni hogyan kell?
Sajnálom hogy nem tudtam elmenni, azért biztos vagyok benne, hogy nektek jól sikerült 🙂
Egyébként Krampi nekem mindig hasonlított Edward Cullenre :gene: , ezek szerint ő sörvámpír. 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.