amennyiben ott lesz,le szabad videózni őt részegen?illetve meg szabad osztani azt az interneten?
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
amennyiben ott lesz,le szabad videózni őt részegen?illetve meg szabad osztani azt az interneten?
Amennyiben ott lesz, megyek én is! Szeretnék vele “beszélgetni”…..
Ja majd mi is felszerelkezünk/beszélünk vele de csak illedelmesen!!!
Ha valaki kérdezi hogy mit akarunk vele akkor majd így forditjuk mint a videóban. 😛
3:25-től van amire én gondolok:P
Pityu helyett Peti 🙂
Én sajnos nem tudok menni erre a találkára. 🙁
További információk!
Lesz tombola is, jó kis nyereményekkel! Mindenki kap majd egy számot és azokból fogunk húzni. Nem is egyet, hanem 3-at! Tehát 3 nyertes is lesz. 🙂
És azt lehet már tudni mi lesz a nyeremény 😀 ?
Ákoska is kérdezte, így:
3 húzás lesz, mint leírtam. Az utolsóra kihúzott személy nyeri a legtöbbet. A nyereményeknél nem valami hatalmas dolgokra gondoljatok, inkább hasznosakra. 🙂
remélem az időjárás nem fog keresztbe tenni és le tudok csuszkálni a mátrából.
ha nem akkor a videoval majd vigasztalódom valamilyen szinten:))
syska köszi a türelmedet valóban eltüntem de már élek…
ja és persze mindenki viszi a saját cuccost igy van? na nem semmi mert enyém méteres körül van:))
Ákoska is kérdezte, így:
3 húzás lesz, mint leírtam. Az utolsóra kihúzott személy nyeri a legtöbbet. A nyereményeknél nem valami hatalmas dolgokra gondoljatok, inkább hasznosakra. 🙂
Hát én is jövök, hozom a KM pipámat. Erre az összejövetelre beszereztem egy 50g-os kis PM 3almát. Azt szeretném még kérdezni, hogy ha valaki meló miatt kicsit késve érkezik az gondot jelent-e esetleg a bejutás terén?
(Szenet akkor nem kell hozni ugye?)
Természetesen nem probléma, ha valaki később érkezik, majd szorítunk neki is helyet 🙂 Mindenki a saját cuccát hozza, egyedül szenet nem kell, mert azt a Szultán Kincsei biztosítja nekünk az egész találkozó folyamán.
2 új elements íz lesz megint januárban elvileg: Cherry Mist, Cocobanana
Én sajnos betegség miatt nem tudok eljönni :snif: .Nyelni alig tudok,folyik az orrom és minden bajom van :rouge: .Videót készítsetek majd pls.
Hát remélem lesz életem elmenni mert ha minden igaz ma délbe végzek bulival 😀 Na majd meglátom! 🙂
Én sajnos nem tudok menni 🙁
Remélem videó készül róla 🙂
És jó szórakozást kívánok nektek és bő füstöt 🙂
Biztosan csinálunk fotókat és videókat. 🙂
Mivel én nem tudok menni (messze lakom) Nagyon jó szórakozást kívánok mindenkinek aki ott lesz és ne lássátok egymást a nagy füstben 😀
Köszönjük a jó kívánságokat!
Sajnálom, hogy nem tud egy pár ember jönni :'(
Aki meg betegség miatt, annak meg nagyon hamar felgyógyuló jobbulást kívánok!!!
Hát remélem azért nem az lesz hogy a füstfelhőből kijön egy kéz és bemutatkozik, de a fejét meg nem látom. 😀
Fényképezőt lehet én is viszek szóval fotó szerintem lesz. 🙂
(ajjj azért kár hogy nem az új felszerelésemet hozhatom, egyéb ünnepi okok miatt 😀 )
Végre Ma van…mármint “AZ” a nap…Én már nagyon vártam.
Készülök is…
Készülök is…
Én is! :super:
Zsákba bekerült még: sYska Halálmix és hozzá Brünhilda. 😀 Készüljetek, kivégzés lesz! 😛
Kevesebb, mint 5 óra van hátra. :alcool1:
Készülök is…
Zsákba bekerült még: sYska Halálmix és hozzá Brünhilda. 😀 Készüljetek, kivégzés lesz! 😛
de várom már 😀 amugy halálmix–> radiátorokat kérem elpakolni mert nem vállalok felelősséget :happy1:
de várom már 😀 amugy halálmix–> radiátorokat kérem elpakolni mert nem vállalok felelősséget :happy1:
Az a Te nagy szerencséd, hogy nem fürdő szobában lesz a találkozó! :diable:
Gábor is úton van felétek!!
Reszkessetek!!
Qtket is biztonságos helyre rakni, nehogy Dozi szétvágja magát.
Már csak be kell pakolni…
Szása már nagyon csillog!
Kössétek fel a gatyátokat!
Úgy befüstöljük a termet hogy azt hiszik tűz van és a tűzoltókat kell hívniuk!
Sajnálom, hogy én nem tudok résztvenni, viszont jó szórakozást kívánok mindenkinek a mai napra, és gratulálni a 4. szülinapra! :cote:
Sajnos én sem tudok elmenni, de mindenkinek jó szórakozást és bő füstöt! 🙂
Úgy terveztem, hogy ott leszek srácok, de sajnos mégsem 🙁 🙁 🙁 …
Azért nektek hajrá :).
Érezzétek jól magatokat!
Azért nektek hajrá :).
Mi a baj mackó?? Csak nem beteg vagy?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.