Nem igazán fogjuk ellenőrizni, de 16 alatt azért ne.
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
Nem igazán fogjuk ellenőrizni, de 16 alatt azért ne.
ez esetben jó bulizást kívánok(azért lehet,hogy benézek…)
Régiek, akiket ismerek lesznek majd?
Én remélhetőleg ott leszek :). (nem tudom, hogy most személyes ismerettségre gondolsz-e, vagy sem, bár mintha már találkoztunk is volna egyszer.. )
Most így olvasgatok és alig találok olyan felhasználót aki ismerős.
Amúgy Szerintem is találkoztunk már.
Megpróbálok elmenni majd meglátjuk, hogy alakul.
esélyes
ki számit réginek? én 3. országos találkozón csapódtam a társasághoz
Jaja leszek.
Ha semmi nem jön közbe. akkor Tatabányáról is megyünk páran a találkozóra.
Lesz elég hely a találkozóra? 🙂
60 főre van helyünk minimum. 🙂
akkor összefoglalva amit hozni kell
-500 Ft belépő
-vízipipa+felszerelés
Más gondolom nem kell.
Kis vagy nagy pipás lesz a találkozó?
Igen, ez engem is érdekel! 🙂 Amúgy írtam a facebook oldalra, de írok ide is, hátha így hatékonyabb. Szóval tavalyi tapasztalat, hogy kicsivel kényelmesebb lenne, ha tudnánk egymásról (mindenkiről), hogy ki kicsoda. Ennek érdekében hordhatnánk kis névtáblákat, vagy hasonló. Ezek kivitelezését akár szívesen vállalom is ott helyben, de ha van valami ötlet, mondjátok!
ki mit hoz, abból szív majd, nyilván.
Igen, ez engem is érdekel! 🙂 Amúgy írtam a facebook oldalra, de írok ide is, hátha így hatékonyabb. Szóval tavalyi tapasztalat, hogy kicsivel kényelmesebb lenne, ha tudnánk egymásról (mindenkiről), hogy ki kicsoda. Ennek érdekében hordhatnánk kis névtáblákat, vagy hasonló. Ezek kivitelezését akár szívesen vállalom is ott helyben, de ha van valami ötlet, mondjátok!
Én a saját fényképemet használom az avataron, és mindenki megismer majd szerintem, viszont azoknak akik nem a saját képüket használják, tényleg ajánlatos a névtábla. 🙂
Jó lenne ha mindenki hozna saját pipát. A helyszínen lehet majd Khalil Mamoon vízipipákat is próbálni.
Én a KM-emmel jövök. 🙂
Ja és nem lesz nagy (50-60 fő körül), inkább a minőségre és hangulatra összpontosítunk.
Akkor én is KM-el megyek majd 🙂
Én szeretném ha mindenki a legjobb – legszebb vízipipáját hozná el. Itt kell nagyzolni. 🙂
szerintem KM mazan kombó lesz:)
Hozz tartalék kerámiákat is, többet. Nehogy elfogyjanak a vége előtt. 😀
látom nem felejtesz:D viszek tartalékot:) kéne csináltatni az itthon beszerezhető kerámiák mintájára fémből:D
Én is leszek 🙂
Azt hiszem dózernek és ferinek nem kell névtábla, nehéz őket összetéveszteni akárkivel is 🙂
hát igen…. szebb vagyok bárkinél:D
… mint bármelyik tölgyfa szekrény. 😀
Na, kevesebb offot! 🙂
nagyon gáz,ha nem tudok biztosat mondani?
Mármint azzal kapcsolatban, hogy tudsz e jönni, avagy sem? Természetesen nem probléma, nem vezetünk róla listát, hogy ki jelentkezett be előre és nem is feltétele ez a megjelenésnek 🙂 Aki jön, azt szívesen látjuk!
Meglepetés vendégnek elhívjam Félix Pétert? 😀 Ő lenne az est sztárvendége. 😀
Na az lenne a durva 🙂 .
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.