A lenti resz kulon le lesz zarva nekunk, nem? Akkor majd becsempesszuk a csajt, Hookah es Gerago pedig orzik majd az ajtot a musor kozben 😀
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
A lenti resz kulon le lesz zarva nekunk, nem? Akkor majd becsempesszuk a csajt, Hookah es Gerago pedig orzik majd az ajtot a musor kozben 😀
Akkor viszont nekünk külön is fog táncolni egyet a leányzó, nehogy kimarajunk a jóból! 😛
És addig mindenki őrködik aki látta már! :hehe:
Akkor viszont nekünk külön is fog táncolni egyet a leányzó, nehogy kimarajunk a jóból! 😛
Úgy ahogy mondod. :pompom: :langue1:
Tortaval mi a helyzet akkor? Lesz?
Igen, már le van rendezve. 🙂
Zsir-zsir-zsir 🙂
Amikor mindenki jön ne csak a nick nevét mondja, hanem az email címét is. Az azonosítás végett. 🙂
És a torta majd mennyibe fog fájni?
nem szégyen hátrafelé lapozni meg el is olvasni hogy mi van ott 😛
Hmm azt kérdezném, hogy hogyan terveződik a program, szóval lehet, hogy csak 6-fél7 fele érünk oda, de a közös fotón mindenképp szeretnénk rajta lenni a pipával.
nem szégyen hátrafelé lapozni meg el is olvasni hogy mi van ott 😛
Azt a hszt már láttam, amiben Syska írja, hogy kifizeti a felét, így azt hittem, módosul a dolog, hogy nem 600-at kell fizetni, ezért írtam. Marad a 600, Syska?
Azt a hszt már láttam, amiben Syska írja, hogy kifizeti a felét, így azt hittem, módosul a dolog, hogy nem 600-at kell fizetni, ezért írtam. Marad a 600, Syska?
Én állom az egész tortát, ingyen kapjátok. 🙂
Akkor fog készülni a csoportkép, amikor a legtöbben leszünk. 🙂
Én állom az egész tortát, ingyen kapjátok. 🙂
Maga egy ÚR!
Tudtam, hogy bízhatunk benned!
Nos emberek, a Szultán kincsei 14:30 és 16:00 körül zárva lesz, viszont 16:00 és 16:50 körül ismét nyitva lesznek, hogy az akciós dohányokat, brico-t meg tudjátok venni. 🙂
Syska fizeti a tortát…te egy Úriember vagy…sőt kettő :happy1:
Arab kendőben ér megjelenni? 😛
Szrintem ér arab kendőben megjelenni, feltéve, ha nem csak az lesz rajtad! :hehe:
Pedig pont úgy akartam megjelenni ahogy írtad… :pascontent2:
😀 😀 😀
Akkor lelőttem a pénodat.
Bocsánat! :happy1:
szombati nyitva tartásunk az következő : 10:00-14:00 2 óra zárva leszünk utána 16:00 újra nyitva leszünk csak 1 óra 17:00-ig. mindenkit szeretettel varunk.
Ott a helyünk Julio!
Ejj de csend van. Mindenki be van sozva es keszul a holnapi talalkozora, mi? 😉
Ma is nyomtam egy bulit így előtte, reggel 8tól tömbösített óra 14ig, 15-re megyek Isztambul étterembe, úgy hogy aludni is kéne valamikor. 😛
A kocka el van vetve!
Indulunk Pestre.
Nagyon várom már a szülinapi bulit!
Szisztok, viszlát az Isztambul étteremben! :miam: :désolé1:
Pár óra múlva én is kezdek pakolni. 🙂
Visszaszámlálás. :): Már csak 8 óra :miam: :alcool1:
Mindjárt itt az Idő :hehe:
Bizony. Én 4 óra múlva indulok. Remélem 16:30 előtt senki nem tervezi az érkezést…
Megvolt a pipatisztítás. Már csak 4ésFél óra 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.