A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

3 éves Vízipipafan Születésnapi Találkozó

• , Hozzászólás ID: #136251
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    Rusee írta korábban:
    Névsor?

Kinek kell szólni hogy fenn legyünk?

Vigyünk pénzt valamire?

Dohány? szén? Milyen lesz?

Helló!

Nekem csak az tűnt fel hogy végig többes számban beszélsz. Amire én gondolok: Haverokkal feljönnétek ahogy te mondtad pipa talira. Lehet én értettem félre. Ha viszont jól értettem akkor: Csak azok jöhetnek, akik a vizipipaforum.com tagjai, illetve max. plusszba barátnő ha nagyon nyafog :D. Ezért lesz ez egy fórumpipatalálkozó, nem pedig egy simapipatalálkozó. Remélem segítettem!

, Hozzászólás ID: #136252
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Molnár írta korábban:
    Gábor írta korábban:

Itt egy ok, amivel meg tudom győzni fater, hogy vigyük a KM-et és a szír pipámat is… 😀 És ő meg nem akar pipázni vonaton, nem tudom miért… 😀

Vonaton való pipázással óvatosan.Minket leakartak szállítani ez miatt(hiába voltunk dohányzó fülkébe)biztos nem tudták,hogy mi az pedig magyaráztuk nekik rendesen.A végén nem kellet leszállnunk,csak elkellet pakolnunk :cote:

Ilyenkor mondom neki, hogy rendőrt hívok ha reklamál. 🙂

, Hozzászólás ID: #136253
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    sYska/!/ írta korábban:
    Molnár írta korábban:

Vonaton való pipázással óvatosan.Minket leakartak szállítani ez miatt(hiába voltunk dohányzó fülkébe)biztos nem tudták,hogy mi az pedig magyaráztuk nekik rendesen.A végén nem kellet leszállnunk,csak elkellet pakolnunk :cote:

Ilyenkor mondom neki, hogy rendőrt hívok ha reklamál. 🙂

Minek a korrupt sünit hívni, had pihenjen! Csak felvillantom az izmaim. :D:D

, Hozzászólás ID: #136254
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Rusee írta korábban:
    Névsor?

Kinek kell szólni hogy fenn legyünk?

Vigyünk pénzt valamire?

Dohány? szén? Milyen lesz?

Rusee, ha te jösz, fent leszel a névsoron, a taglistán, már írtad, hogy hozod a barátnődet, gyertek nyugodtan.

Valamennyi pénzt hozzatok, ha enni-inni szeretnétek a találkozó helyén, mert egy étterem, és mindenki előbb utóbb éhes – szomjas lesz és ide nem lehet hozni saját enni – innivalót, és mindenki valamivel (pár száz forint) hozzájárul a tortához, ami megkoronázza a fórum szülinapot. Viszont saját pipát annál inkább hozzál, dohányból mindenkinek az lesz amit hoz. Szén (természetes, nem öngyulladós) úgy tudom, hogy lesz, és szén melegítő is.

, Hozzászólás ID: #136255
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    • Hozzászólás: 295

Kérdés:

szóval ha esetleg hoznám asszonyom (egyáltalán nembiztos), akkor azért itt szóljak előtte hogy lesz egy kísérőm? vagy nemfontos? 🙂

, Hozzászólás ID: #136256
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Nem fontos. Igazabol azert limitaltuk azt, hogy ne hozzon senki sem barati kort, ugyanis abban az esetben biztos vagyok benne, hogy nem fernenk el. Az elozetes erdeklodes alapjan, mivel azert ez megis csak egy kulonleges alkalom, eleg sokan jeleztetek, hogy szeretnetek megjelenni az esemenyen. Ha mindenki hozza a baratjat/baratnojet, az meg nem jelent olyan nagy problemat (vegulis egymas oleben is elfernek 😉 ), viszont ha mindenki leallit 2-3 haverjaval, akkor egesz erdekes kis tornyokat lehetne latni 😀

De ha valaki esetleg nem mer megjelenni a legjobb baratja nelkul, mert fel, hogy megesszuk, akkor talan nem dobjuk ki :happy1:

, Hozzászólás ID: #136257
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.

Baráti kört nem is vinnék 😀

Alapból sokszor járok oda, tehát ismerem a helyet eléggé, egyértelmű h nemfér el kényelmesen 500 ember 😀

Csak kis kultúrált vagyok és megkérdeztem :cote: :]

, Hozzászólás ID: #136258
    rusee
    Felhasználó
    Rusee
    • Hozzászólás: 556

ok köszi az infókat!

Igen barinőt viszek mert nagyon kiváncsi a társaságra!

Pézt dohányt viszek 🙂

, Hozzászólás ID: #136259
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Remélhetőleg Ő is fog pipázni, ugye?

Nem csak szemlélő, de aktív résztvevő is lesz remélhetőleg!

, Hozzászólás ID: #136260
    rusee
    Felhasználó
    Rusee

jaja megszeretettem vele!

Bár az elején amikor oda égettem a dohányokat akkor nem tetszett h nincs jó íze a dohánynak de azóta sokat fejlődtem 🙂

, Hozzászólás ID: #136261
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    akoska60 írta korábban:
    Remélhetőleg Ő is fog pipázni, ugye?

Nem csak szemlélő, de aktív résztvevő is lesz remélhetőleg!

Az se baj ő nem dohányzik, csak élje túl és érezze jól magát. 🙂

, Hozzászólás ID: #136262
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    , Hozzászólás ID: #136263
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Valószínűsíthetőleg szabaddá tudnám magam tenni a hétvégére, de pipát szinte biztos, hogy nem tudok vinni, mert nincs jelenleg a birtokomban egy használható sem :nono:

Kérdésem, hogy volna-e valaki oly kedves személy aki megengedné, hogy hozzá/hozzájuk csatlakozhassak a találkozó alatt? Ha kell tudok vinni/venni dohányt igény szerint az estére természetesen :).

Szerk:

Egy zöld razant, razan véget is tudok vinni igény szerint.

, Hozzászólás ID: #136264
    isi
    Felhasználó
    isi
    wakummaci írta korábban:
    Valószínűsíthetőleg szabaddá tudnám magam tenni a hétvégére, de pipát szinte biztos, hogy nem tudok vinni, mert nincs jelenleg a birtokomban egy használható sem :nono:

Kérdésem, hogy volna-e valaki oly kedves személy aki megengedné, hogy hozzá/hozzájuk csatlakozhassak a találkozó alatt? Ha kell tudok vinni/venni dohányt igény szerint az estére természetesen :).

Szerk:

Egy zöld razant, razan véget is tudok vinni igény szerint.

Hozzám becsatlakozhatsz, ha valaki felajánl egy átalakítót, hogy 2 csövessé tudjuk alakítani a pipát. Ha nem, akkor is hozd a razant meg a fejet, és majd cserélgetjük 🙂

Vegyél fel MSN-re, és ott még beszélünk 🙂

, Hozzászólás ID: #136265
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Mi is ott leszünk, hozzánk is csatlakozhatsz!

, Hozzászólás ID: #136266
    rusee
    Felhasználó
    Rusee

nekem is két csöves a pipám s van átalakítom is de csak 1 csövem van hozzá

🙁

(de bárki pipázhat az enyémből)

, Hozzászólás ID: #136267
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Ha csak a csövön múlik, viszünk mi még egyet!

, Hozzászólás ID: #136268
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci

Köszi a segítséget és felajánlást mindenkinek srácok.

Beszéltem Ákoskával, akiknek előre is nagy köszönet a lehetőségért, hogy betársulhatunk melléjük! :amen:

Isi, téged hiába vettelek fel msn-en :nono:

, Hozzászólás ID: #136269
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Ne köszönd, örülünk a lehetőségnek, és az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!

😀

, Hozzászólás ID: #136270
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Wakummaci: Alapba lehet társulni, csupán a közös fotó miatt szeretném ha minél több pipa lenne. 🙂

, Hozzászólás ID: #136271
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Akkor csináljuk a közös fotót a SZK-ban! Ott van sok pipa! 🙂

, Hozzászólás ID: #136272
    isi
    Felhasználó
    isi
    wakummaci írta korábban:
    Köszi a segítséget és felajánlást mindenkinek srácok.

Beszéltem Ákoskával, akiknek előre is nagy köszönet a lehetőségért, hogy betársulhatunk melléjük! :amen:

Isi, téged hiába vettelek fel msn-en :nono:

Hmmm nem jelzi az msn-em hogy felvettél volna… Fura… Lényeg a lényeg, még mindig áll az ajánlatom, Neked is, illetve aki nem tud hozni pipát nyugodtan betársulhat hozzám!

, Hozzászólás ID: #136273
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    sYska/!/ írta korábban:
    Wakummaci: Alapba lehet társulni, csupán a közös fotó miatt szeretném ha minél több pipa lenne. 🙂

Azt nyilván gondoltam, hogy nem csak pipával való belépés van, de szerettem volna azért megbeszélni, hogy kihez ülök le az este folyamán, így illik :).

Isi, a profilodból másoltam ki az msn címet, biztos azon vagy fenn? :gene:

, Hozzászólás ID: #136274
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825

Sajnos csak most olvastam végig a topicot és szombaton pont dolgozom :(. Annyira azért nem vagyok szomorú, mert örlülök, hogy ilyen színvonalas találkozót tudtatok rendezni. Időben elkezdtétek szervezni, és sikerült is normális időpontot és helyet szervezni. Most ugyan nem leszek ott, de megpróbálok azért későbbiekben pipás találkozókra elmenni. Az első találkozók egyikét én szerveztem és megtöltöttünk egy elég nagy termet (és majdnem elhagytam a fényképezőgépemet :D). Az jó volt, de azóta nemvoltam pipás talin, szóval bepótolom majd! 🙂 Jó szórakozást kívánok és várom mihamarabb a képeket (kérnék egy szelet tortát postai utánvéttel! XD)!

, Hozzászólás ID: #136275
    isi
    Felhasználó
    isi
    wakummaci írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Azt nyilván gondoltam, hogy nem csak pipával való belépés van, de szerettem volna azért megbeszélni, hogy kihez ülök le az este folyamán, így illik :).

Isi, a profilodból másoltam ki az msn címet, biztos azon vagy fenn? :gene:

Na felvettelek én, remélem jó lesz 😀

, Hozzászólás ID: #136276
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    anegytech írta korábban:
    Sajnos csak most olvastam végig a topicot és szombaton pont dolgozom :(. Annyira azért nem vagyok szomorú, mert örlülök, hogy ilyen színvonalas találkozót tudtatok rendezni. Időben elkezdtétek szervezni, és sikerült is normális időpontot és helyet szervezni. Most ugyan nem leszek ott, de megpróbálok azért későbbiekben pipás találkozókra elmenni. Az első találkozók egyikét én szerveztem és megtöltöttünk egy elég nagy termet (és majdnem elhagytam a fényképezőgépemet :D). Az jó volt, de azóta nemvoltam pipás talin, szóval bepótolom majd! 🙂 Jó szórakozást kívánok és várom mihamarabb a képeket (kérnék egy szelet tortát postai utánvéttel! XD)!

És ugye hogy az a pipatali milyen jó volt? Örültem, hogy csak 2perc sétára volt tőlem a Törpe kocsma 😀

Na és a fényképeződet is megőriztük :happy1:

Mindjárt szombat :cote: :cote: :cote:

, Hozzászólás ID: #136277
    hix3r
    Felhasználó
    Hix3r
    • Hozzászólás: 22

Én megyek pipával ha minden jól alakul! Kaja, pia, pipa nem kell sok más…

, Hozzászólás ID: #136278
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962
    Hix3r írta korábban:
    Én megyek pipával ha minden jól alakul! Kaja, pia, pipa nem kell sok más…

Persze hogy ezek kellenek… :D…azért remélem nem akarsz hastáncolni…. :happy1:

, Hozzászólás ID: #136279
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.

Van hastácos lányismerősöm…ha gondoljátok szólhatok pár szót az érdekünkben 😀 😀 😀

Nincs kedvem visszaolvasni…Moldy, te is fogsz tudni jönni? 😀

, Hozzászólás ID: #136280
    szultankincsei
    Felhasználó
    SzultánKincsei
    • Hozzászólás: 736

5 éve hastánc cuccokat árulok ismerem majdnem minden tanárt ebben e szakmában csak az istanbul étteremben nem engedtek a hastancost:(

30 bejegyzés megtekintése - 151-180 / 308

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.