küldjetek rá egy divX6ot vagy egy xvid codecet meg egy 196kbpses mp3 codecbe a hangot azt rögtön kb a fele lesz.
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
Ebben a fórumban: Általunk szervezett rendezvények Hozzászólás
küldjetek rá egy divX6ot vagy egy xvid codecet meg egy 196kbpses mp3 codecbe a hangot azt rögtön kb a fele lesz.
Az FTPről letöltött képek majdnem mind korruptak, csak nekem , vagy nektek is?
Nekem nem volt veluk semmi problema.
Semmi baj a képekkel nekem sem, mind lejött és nagyon jók.
OK, a Total komander lehet a ludas…..feltettem a FlashFXP ét , most jó.Remélem amit én töltöttem fel jó, valaki ellenőrizé , és feltöltöm újból.
Na Uraim, egyelore csak letoltheto formatumban, de elerheto vegre a VizipipaFan.hu 3 éves szuletesnapi bulijarol keszult video. Az alabbi linkrol tudjatok letolteni:
Itt megtalalhatoak egyelore a bulin keszult kepek is, valamint ertelemszeruen a szulinap.wmv-t ha letoltitek, az lesz a video (jobb gomb, mentes maskent) 🙂
Jo szorakozast mindenkinek.
Köszönjük szépen krampi! :amen: :super:
Köszönöm a Szombat estét, tényleg nagy élmény volt!
A torta is remek volt és hogy nyugodt lelkiismerettel mondhassam hogy tag vagyok még ott a helyszínen regisztráltam. Bár mint utólag kiderült rossz helyre:) de ezt most korrigáltam.
Jó volt ilyen remek embereket megismerni!
Miután elhagytuk Isztambult minden jel arra utalt, hogy nekem is pipát kell vennem.
A villamos megállóban egy leszálló utas táskájából vízipipa lógott ki.
Miután leültem balra pillantottam és egy szálloda plakátján egy szobában, köntösben ücsörgő pár mögött a háttérben mit láttam 🙂 persze hogy egy vízipipát.
Úgyhogy vicces este volt!
És már gyűjtögetek is!
Nagyon köszönöm!
Másfél óra és fent lesz Youtube-on is.
(Nem tudom miért ilyen lassú…)
Amúgy tényleg jó lett krampi! 😉
Már csak a kézfej remegését kell orvosolni mindkettőnknek videózáskor. 😀
Ezúton gratulálok a fórumnak és hogy egy ilyen jó társaság alakult ki.
Biztosan tuti este volt. 🙂
Remélem hamarosan én is részt vehetek hasonló rendezvényen.
Jó lett!
Pontosan visszaadta a hangulatot.
A kéz remegésre ott volt a Moldy féle szilva lehet,hogy kevés volt??
Köszi, krampi,köszi syska :amen:
(Nem tudom miért ilyen lassú…)
Amúgy tényleg jó lett krampi! 😉
Már csak a kézfej remegését kell orvosolni mindkettőnknek videózáskor. 😀
separa
akkor is remegett az amikor egyikőtök se kamerázott 😀
Igen, valoszinuleg nem csuszott le eleg szilva 😀 Mindenesetre azzal a rohadt meleggel eleg jo parositas volt 😀
Ismét tömtem egyet az ajándék MYA QT-ba és ismét csodálatos érzés, hogy “tőletek” kaptam. 🙁 :super:
Leld oromod benne 🙂 Boldogan hallom, hogy sikerult ilyen talalo ajandekot valasztani neked 🙂
Mi mást? 😀
This message means that your video is in a format that our converters don’t recognize. Try converting the video into a different format with a converter or editing program and then uploading it again.
Fuck it stupid Hungarian little boy.
Nem jól konvertáltad. Arra panaszkodik. 🙁 A szülinapi videónál.
Nem-nem. Amikor ranyomsz, hogy mutassa meg, hogy vajon mi lehet a problema, akkor a hibahoz leghasonlobb bejegyzeshez ugrik. A feltoltesnel mast ir ki hibanak. Valamint csinaltam egy olyan renderelest, amikor azokat a beallitasokat hasznaltam, mint korabbi videoknal, amikor semmi problema nem volt es akkor is nyavajgott…
Faja lett a videó krampi, grat hozzá :).
Van benne pár nagyon szép füstfelhő, a beszéden meg már majdhogynem meghatódtam :).
Szerk: De csak azért nem mert nem fér az image-embe :rouge: :gene:
Nya vegre felmaszott ez a fos. Megkerek mindenkit, hogy ha van ra egy kis ideje, akkor YouTube-on ertekelje a videot, valamint oda is irjon valami hozzaszolast. Koszi.
Megnéztem itt is, és kommenteltem is.
Jó nagyon!
Tényleg nagyon jó, hangulatos kis videó, gratulálok hozzá. Remélem lesz még ismétlés, és részese lehetek az élménynek!
Nya vegre felmaszott ez a ** ( híg széklet). Megkerek mindenkit, hogy ha van ra egy kis ideje, akkor YouTube-on ertekelje a videot, valamint oda is irjon valami hozzaszolast. Koszi.
Remek lett! Kommenteltem is egyet. + értékeltem. :cote:
Lesz még, de nem a közeljövőben. 🙂
mi ez a zene ami a videó alatt szól? :frime:
Amit feltoltottem FTP-re videot ott az elejen egy Dream Theater szam megy, azon a verzion, ami YouTUbeon van fent ott a bevezetoben egy Snow Patrol muzsika szol, a video hatralevo reszeben pedig az MGMT-tol a Kids cimu szam van.
Csináltam kis bemutatót a találkozóról,feltöltöttem az FTPére amire a képek lettek feltéve.Neve TALI2009.exe , töltsd le indítsd el, kat a közepére.Egész 53 Mb , megy fullscreenbe, elvezetek…. 😛
ftp: atma.silihost.hu
nev: vpfhu
jelszo: vpfhu2009
ftp: atma.silihost.hu
nev: vpfhu
jelszo: vpfhu2009
Zsírkirályállat lett… 😀 A zenék tetszenek, leírhatnád melyik-melyik. 😀
kerestem a neten ….ezt találtam, van benne vagy 10szám: Putumayo Present Arabic Groove keres rá…
Nagyon profi kis összeállítás, gratulálok hozzá. :amen:
Van valami amihez nem értessz ?
Zseniálisak a videók, nagyon ott vannak, gratulálok a készítőknek! :super: 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.