nos:
,,Apa kezdõõõdik!” mondhatnánk 🙂
hisz holnap lesz egy jókis parti 😉
várok minnél több embert és írjátok majd meg a véleményeteket, észrevételeket stb.. 🙂
Ebben a fórumban: Általunk szervezett Hozzászólás
nos:
,,Apa kezdõõõdik!” mondhatnánk 🙂
hisz holnap lesz egy jókis parti 😉
várok minnél több embert és írjátok majd meg a véleményeteket, észrevételeket stb.. 🙂
húhúúúúú így kezdeném 🙂
hát hölgyeim és uraim az idõjárás a reggeli esõ ellenére nekünk kedvezett és lágy szellõs, napos délutánunk volt, kíváló a pipázáshoz 🙂
elég szép számmal jelentek meg, pl. egyik helyen voltak 60-an,
ami gond volt, hogy szészórva volt a bagás 🙁
halottam több különbözõ csoportról isk a sziget árpádhíd és másik csoportosulásról akik a sziget margithíd felöli részén voltak, de nem a középsõ megbeszélt helyen 🙁
következõre ilyen parti kb 1 hónap múlva lesz, majd innen vagy iwiw-rõl informálódhattok,
a következõ alkalommal, már térképen kijelölt pont lesz, több fényképpel, hogy pontosan melyik helyen is gyûljünk, szal kicsit konkrátabb lesz a szervezés 🙂
személyes tapasztalatnak annyit, hogy piszok jó volt 🙂 rengeteg dohány, sok pipa, különbözõ méretben és díszben 😛
ahogy körbenéztem mindenkinek az arcán pozitív visszajezés volt 🙂 ennek örülök,
és sokan gazdagodtunk tanácsokkal, tippekkel, ötletekkel ❗
Hali!
Hát igen, voltak szervezési hibák, de ez egyáltalán nem számít! Nagyon jó 5ket összehozni a pipásokat. És nagggyon jóóóóóó volt a margitszigeti party, remélem legközelebb még többen leszünk.
Ja, és az új pipám is fel lett avatva:)
Úgyhogy hajrá, “pipások egyesüljünk”! 😀
És a füst legyen veletek:)
Hát igen, voltak szervezési hibák, de ez egyáltalán nem számít! Nagyon jó 5ket összehozni a pipásokat. És nagggyon jóóóóóó volt a margitszigeti party, remélem legközelebb még többen leszünk.
hehe akkor te voltál aki a nagy fa túloldalán volt 🙂
hehe akkor te voltál aki a nagy fa túloldalán volt 🙂
Sok nagyfa volt, de biztos:D
https://www.vizipipaclub.extra.hu/vizipi … ipaClub=13
Julcsi a kedvedért gyorsba feltettem 😉
jók a képek:D
akkor ha jól gondolom, akkor ti voltatok azok, ahol a pipámat vettem. Vagynem? Bocs, h itt értetlenkedek:D:D:D:D
akkor ha jól gondolom, akkor ti voltatok azok, ahol a pipámat vettem. Vagynem? Bocs, h itt értetlenkedek:D:D:D:D
igen mi voltunk 🙂
Hali!
Sajnos mi egy apro szervezési malõr miatt nem tudtunk elmenni, de már erõsen gyúrunk a következõre, szal ha mást nem velünk biztosan töben leszünk (5). Remélem minél elõbb lesz info nehogy a következõt is elszalasszuk! 🙂
Sajnos mi egy apro szervezési malõr miatt nem tudtunk elmenni, de már erõsen gyúrunk a következõre, szal ha mást nem velünk biztosan töben leszünk (5). Remélem minél elõbb lesz info nehogy a következõt is elszalasszuk! 🙂
lassan kitaláljuk a következõ idõpontot 🙂
Ha megoldható, akkor lécci ne vasárnapra tegyétek a talit, mert a fiatalabb korosztály drága szülei nem igazán díjazzák a vasárnap késõesti hazaérkezést……… :D:D:S
szombatban gondolkodunk egyenlõre, 🙄
Hali!
Jól indult, hogy összehozni a pipásokat, többször talizni, rendszeresem….. csak aztán a rendszeresség valahogy kimaradt…
Elég sok emberkérõl tudok, aki naon örülne egy talinak.(öööö mondjuk én is?)
Segítünk szervezni, ha kell.:)
Jól indult, hogy összehozni a pipásokat, többször talizni, rendszeresem….. csak aztán a rendszeresség valahogy kimaradt…
Elég sok emberkérõl tudok, aki naon örülne egy talinak.(öööö mondjuk én is?)
Segítünk szervezni, ha kell.:)
hmm jogos…
csak a szervezõknek keresztbe tett az érettségi….
és egyéb elfoglaltságok, majd összedobjuka fejünket és kitalálunk valamit 😉
nemsoká
szintén jogos…..
és jól ment az érettségi?
remélem minél hamarabb összejön egy tali:)
igen, viszonylag jól ment, köszönöm kérdésed, és elnézésed kérem a késõi válaszért, nyaralás volt 😳
partit nemsoká szervezek !
Semmi gond:)
A nyaralás mindenre magyarázat, mivelhogy NYÁR van! 😀
már van új idõpontunk!
Ha jól tudom, akkor Augusztus 17.. 🙂
Ugye hoztok ki dohányokat meg szenet, mert fogyóban vannak a készletek…..
Ugye hoztok ki dohányokat meg szenet, mert fogyóban vannak a készletek…..
igyekszünk, szervezés alatt,
az a rész zsolt-ra a webáruházas srácra van kiterjesztve, az az õ része, de nyilván fogja a helysíznen árulni mint az elõzõnél,
ezt a topicot bezárom, mivel a május 12 aktualtása megszûnt
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.